Skate 2 võiksid need trikid olla rohkema erinevusega kui skates oli. Närvidele ajas, kui oli mingi trikk, mis tegid, väga sarnane. ja siis selle asemel et trikk nr 1 teha, tuli trikk nr 2 koguaeg :/ _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Skate 2 võiksid need trikid olla rohkema erinevusega kui skates oli. Närvidele ajas, kui oli mingi trikk, mis tegid, väga sarnane. ja siis selle asemel et trikk nr 1 teha, tuli trikk nr 2 koguaeg :/
A selles ongi see võlu, et nagu päriselus peab palju harjutama, et mingi kindel trikk välja tuleks.
Skates peab niipalju harjutama, et tunnetad näpu all seda kangi piisavalt hästi.
Ei kui ma seda trailerit nägin siis...
Nägin et traileris oli Eric Koston ka korraks , arvan et ta ka mängus sees. Vägavägaväga tahaks seda juba.
Trikke on vääga palju juurde tulnud.
Skate 1-te mängin siia huviga:D Kunagi ei lähe igavaks.
ise tegin alles algust skate esimese osaga...maha võiks küll rulalt saada..ja vaadet vahetada...aga muidu on
ootan juba skate 2-te _________________ PSN: Kilitapja
Skate 2 'New San Vanelona' trailer HD:
http://gamevideos.1up.com/video/id/21283 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Mis mõttes? Kui mõtled, et kasutatakse vähem kange, siis juba eelmine mäng vinguti selle üle, et trikid ei tule alati need, mis tahad. Seekord on veel kakskorda rohkem trikke seega kangiga suht võimatu.. _________________ TALUSILDID
Ma ei saa ühest asjast aru, kas Skate 2 ja Skate it on sama mäng või erinevad? üks on see mis Wiile/DSile tuleb, teine siin mainitud PS3/360. Sry ma natuke segaduses _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mis mõttes? Kui mõtled, et kasutatakse vähem kange, siis juba eelmine mäng vinguti selle üle, et trikid ei tule alati need, mis tahad. Seekord on veel kakskorda rohkem trikke seega kangiga suht võimatu..
ma mõtlesin just seda rulal püsimist ja rämpidesse maandumist, kuidagi liiga lihtne tundus... aga see on oletus
Flacko kirjutas:
Ma ei saa ühest asjast aru, kas Skate 2 ja Skate it on sama mäng või erinevad? üks on see mis Wiile/DSile tuleb, teine siin mainitud PS3/360. Sry ma natuke segaduses
skate it peaks teise sisuga olema(mahajäätud linnad) _________________
Skate It on eraldi mäng Wii'le ja DS'ile, mis ei ole teistele mängule sarnased. Selles mõttes, et juhtimissüsteem on teine, story on teine, graafika on maas jne... _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.