|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
tomps01
HV vaatleja
|
28.07.2008 18:09:41
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| Et siis kuidas palun? Äkki seletad, mis õigus on GMil Goone minema portida/bännida, kui nad ei ole eksinud reeglite vastu? Äkki jätaks oma subjektiivsed arvamused gänkimisest ja vaataks asja neutraalsest küljest? GM näitas üles täielikku negatiivset emotsiooni nendega rääkides ja neid personaalselt mainides, mis näitab üsna selgelt üles GMi olematut erapooletust. GM on kas erapooletu või ta ei ole GM, vaid ühele poole hoidja, kes kasutab oma võimu teisele poolele "ära panemiseks". |
Ok vaatame erapooletult. Kirjutan oma seisukohad ilusti üles, et sa ülimalt objektiivsena saaksid nad kergelt ümberlükata.
1. Goonid gänkisid 45 minutit lowbi areas (nad ise tunnistasid seda).
2. Goonid killisid kapteniga rääkijaid (videos ja piltidelt on näha kuidas 2 lahkujat, üks neist otse hidemisest tulnud, ja üks saabuja surevad ning goon jääb edasi sinna passima ning peale surma jookseb kohe sinna tagasi ja teine goon juba ootab siis ees).
3. Questiandjatega räägivad inimesed pikalt ja neid on AoCis 50-150.
4. Questi NPC'dega rääkimise juures on selgelt kirjas "Since combat is disabled during cutscenes the opportunity to defend yourself is negligible and this will be treated as a form of harassment."
5. Combat areas asuvaid kapteneid on vist kaks (ma suht lowbie veel, pole rohkem näinud)
6. Eraldi artiklit kaptenite rääkimise kohta ei ole.
7. Juhul kui sa oled binditud wild landsi, siis peale meretee miski muu tee leidmine pealinna on suht keeruline lowbile.
8. Selgelt on kirjas, et "Should the existing mechanics fail or be circumvented then a GM or Volunteer may intervene."
9. GM ei ahistanud kuidagi ress pointi kämpijaid ega ei banninud kedagi
10 GM tõstis kapteniga rääkijate campija samal mapil teise kohta.
11. Funcomi GM'id seletavad liiga palju
12. Goonid postivad väidetavalt GM'ide juttu või selle osi oma guildchati
13. Sina usud goone ja nende guildchati 100% ning nõuad ainult sellele tuginedes GM'ile kinga andmist.
14. Mina ei usu pimesi goone ja antud juhul paneb mind imestama miks GM'ga rääkija otse oma chatist pilte ei teinud.
Su esimesele küsimusele vastuseks - Sedasi siis palun.
Su teisele küsimusele vastuseks punktid 2-9
Su kolmanda küsimusel vastuseks - Proovi nüüd ise üle paari kuud AoCiga seotud asja korraks (ainult selleks korraks) neutraalseks jääda.
Su ülejäänud jutu kohta - GM oli äkki liiga familiaarne ja punktid 11-14.
| londiste kirjutas: |
| kogu pre-l20 teema on minusuguse aeglase mängija jaoks nädal, ja ma arvan, et teist korda seda pve serverisse minemise jaoks ma teha nüüd küll ei viitsiks. seda enam, et tõsisemad probleemid said kuskil l30 kandis selgeks. |
lvl 20'ni peaks teine kord suht kiirelt minema sa lihtsalt kogud miski area asjad kokku ja teed ära korraga. Plus PvE serveris ei kämbita sind Ma olen poolteist nädalat mänginud ja üks alt on ka juba lvl 20.
Kuid tegelikult mind huvitab, mis levelini sa jõutsid ja mis olid need puudused, mille kõrvaldamisel sa AoCi tagasitulemist mõtleksid?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.07.2008 18:45:32
|
|
|
kogusin juba esimene kord asju kokku ja tegin areasid korraga. nii palju kui andis. masendavalt palju edasi-tagasi jooksmist oli niiehknaa.
kämpimine polnud väga probleem, hide ja kiired jalad olid abiks.
jõudsin kuskile 40 alla, 36-37 iirc.
konkreetselt mis närvidele käisid:
- questlist limit (=edasi-tagasi jooksmine. VÄGA palju). alternatiivi questide tegemisele ei näinud eriti, grind ei tõmba, guildi ei olnud käepärast.
- gankimine. wildlands on negatiivne koht. häirima hakkas kuskil l30 kui aru sain, mis toimub ja kuidas toimub. alates kuskil l35 läks paremaks, 30-45 leveli tegelased ei saanud enam jagu. pve server parandaks seda ilmselt, aga see tähendab teist chari.
- mingi mõistlik süsteem pvp jaoks. kõik tapavad kõiki igal pool võib ju vahva olla, aga lasku siis chari migreerida, et kuskil selle rahulikult l80 saaks ajada.
- questid on eriti tänu limiidile tüütud. edasi-tagasi jooksmine omab.
- pidevad kapitaalsed muutused patchidega. mu attackspeed tegi igasuguseid vahvaid asju tegelikult. vahel lõi ühelt poolt kiiremini, vahel teiselt ja muud vahvat. female assa.
- buge on palju.
- travel vajab süsteemi. nagu aoc foorumis keegi teraselt märkis, et kui kellelgi teisel palutakse end ära mõrvida, et teises kaardi otsas ressida, siis on midagi veidi viltu.
mängimist oleks veel mõneks ajaks olnud, aga karbist saadud 30p sai otsa. viimased nädal-poolteist kolisin ja reinstallisin, nii et ei jõudnud praktiliselt mängida.
edit:
vaatasin video ka tollest teemast ära. spawncamper. paras.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
28.07.2008 18:51:13
|
|
|
| questid on eriti tänu limiidile tüütud. edasi-tagasi jooksmine omab. |
Bindimine aitab natuke jooksmise vastu. Kuid muidu tänu su limiidi jutule ma võtsin ainult skinningu tradeskillidest ja proovin siiani questlined lõpuni teha. Miski hetk läks asi hulluks, kuid muidu on limiit talutav. Kord ajas tiba närvi küll, kui mõtlesin et läheks teeks miski insta kõik guestid ära, et vaba questilimiiti saada ja insta uksees pakuti uut questi.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.07.2008 18:58:12
|
|
|
tegin tortage, tarantias, wildlands kõik mis sai. siis oli level kuskil 32. conarch valley ja kõrb on tolleks hetkeks rämedalt queste täis + linnad + resource aread. umbes kolmandik kõigist paistis hõlmama koledal kombel mööda maailma ringi tatsamist.
tradeskillid ka võtsin lolli peaga kõik ära ja olid enamasti lõpuks vähemalt teises järgus, siis on limiit juba väga närvidele käimas.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
28.07.2008 18:59:10
|
|
|
tomps01, spawn camp on ju lubatud - miks viriseda? Kuu (või nüüd juba 2) tagasi kui esimesed 80 tagasi said serveris ja Kheshattas 24vs24 mõlemat spawni campiti öeldi, et PvP on FFA siin ja ei tehta midagi, campigu kasvõi aasta järjest.
FoA-de ("GM-ide") foorumis selle kohta mingit policyt ei ole, niipalju kui aru saan siis ükski GM/FoA pole sherlock kes hakkab otsima kas ta tappis mind kuskil või whatnot. Niikaua kui mingit kindlaid reegleid ei ole, niikaua saab iga FoA ükskõik keda ükskõik kuhu teleportida ja teeb nagu ise tahab, nende vastu reportimine ka ei tohiks aidata, sest nad ei jää sellest staatusest ilma
PvP policy kohta ka ei taha midagi öelda, lihtsalt ajab naerma:
| tsitaat: |
Help! I can't finish a quest because someone is PvPing me!
If you are on a PvP server and are unable to finish a quest due to another player camping a quest NPC, then please petition for a Game Master to rectify the situation.
Since combat is disabled during cutscenes the opportunity to defend yourself is negligible and this will be treated as a form of harassment.
http://support.ageofconan.com/article.php?id=110 |
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
28.07.2008 19:56:17
|
|
|
| gloom kirjutas: |
tomps01, spawn camp on ju lubatud - miks viriseda? Kuu (või nüüd juba 2) tagasi kui esimesed 80 tagasi said serveris ja Kheshattas 24vs24 mõlemat spawni campiti öeldi, et PvP on FFA siin ja ei tehta midagi, campigu kasvõi aasta järjest.
FoA-de ("GM-ide") foorumis selle kohta mingit policyt ei ole, niipalju kui aru saan siis ükski GM/FoA pole sherlock kes hakkab otsima kas ta tappis mind kuskil või whatnot. Niikaua kui mingit kindlaid reegleid ei ole, niikaua saab iga FoA ükskõik keda ükskõik kuhu teleportida ja teeb nagu ise tahab, nende vastu reportimine ka ei tohiks aidata, sest nad ei jää sellest staatusest ilma
PvP policy kohta ka ei taha midagi öelda, lihtsalt ajab naerma:
Help! I can't finish a quest because someone is PvPing me!
If you are on a PvP server and are unable to finish a quest due to another player camping a quest NPC, then please petition for a Game Master to rectify the situation.
Since combat is disabled during cutscenes the opportunity to defend yourself is negligible and this will be treated as a form of harassment.
http://support.ageofconan.com/article.php?id=110 |
|
Ma pole enda arust öelnud miskit paha sõna spawn campmise vastu. Kuid NPC'dega rääkijate kämpimine pole lubatud ja see mulle meeldib. Esiteks võtab selline kämpine questide mõtte suuresti ära - sa ei hakka siis enam teksti lugema, kui karta on et paari sekundi jooksul lüüakse sind maha. Teiseks need kaptenid on tiba lollilt tehtud, madalama leveli tüübil peaks olema mingi võimalus kuskilt areast põgeneda ja kapteniga jutustamise ajal suremine võtab sellise võimaluse ära. Jutt on just kämpimisest, paar juhuslikku surma siin-seal NPC otsas ei oma tähtsust.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.07.2008 22:21:29
|
|
|
| tomps01 kirjutas: |
| ja mis olid need puudused, mille kõrvaldamisel sa AoCi tagasitulemist mõtleksid? |
Äkki näiteks see, et praegu pangas asju arveldades selgus, et vennad on hoolimata juuni alguses käntseldatud paymentist võtnud mult peale jaanipäeva rahumeeli 15 eurot?
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
28.07.2008 23:46:15
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| ja mis olid need puudused, mille kõrvaldamisel sa AoCi tagasitulemist mõtleksid? |
Äkki näiteks see, et praegu pangas asju arveldades selgus, et vennad on hoolimata juuni alguses käntseldatud paymentist võtnud mult peale jaanipäeva rahumeeli 15 eurot? |
Kuna sa ei hakanud mu subjektiivseid väiteid ümberlükkama, siis ma oletan et sa oled nendega nõus
Isiklikult ma ei arva et Londiste su makse pärast AoCi tagasi tuleb (täiesti subjektiivne arvamus jälle).
Proovisin nati googeldada, kuid kahjuks eriti miskit selle makse kohta ei leidnud. Miski pisike maksude anomaalia , miski vaidlus kuu pikkuse kohta (soovitustega canceldamise ajal ka krediitkaardi info ärakustutada) ja natuke tõsisemad süüdistused. Nii et kirjuta suporti ja äkki saad raha tagasi ning ülejäänud canceldajad peaks vist igaks juhuks kiirkorras oma pangaarved ülevaatama.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
28.07.2008 23:52:10
|
|
|
Kuna sa ei hakanud mu subjektiivseid väiteid ümberlükkama, siis ma oletan et sa oled nendega nõus  |
Mul ei ole sinu väidetest ei sooja ei külma ajal, kui mulle 200 eegune arve kaela määritakse.
| ülejäänud canceldajad peaks vist igaks juhuks kiirkorras oma pangaarved ülevaatama. |
Piwwakult korjati kah rahumeeli uue kuu makse ära, ta leidis selle vist reedel.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
29.07.2008 10:49:08
|
|
|
Selliste asjade vältimiseks on kõige targem kaotada info subscriptioni kohta.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
29.07.2008 10:56:54
|
|
|
Mina lihtsalt tegin AoC jaoks u-kaardi... üritasid, aga ei saanud sentigi nad!
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Peltz
HV kasutaja

|
29.07.2008 16:54:20
|
|
|
| et kui kellelgi teisel palutakse end ära mõrvida, et teises kaardi otsas ressida, siis on midagi veidi viltu |
Tuli ette ka juhuseid kus pidi maksma et seda tehtaks.
_________________ "Do you know what the 'Chain of Command' is? It's the chain i'm going to beat You with untill You understand who is in command!"
"And you have the right to say, No!" |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
30.07.2008 10:18:38
|
|
|
| Müüa üks kilest välja võtmata AOC. Olemas on ka kasutamata Killer Rhino kood.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
30.07.2008 14:51:59
|
|
|
| ma tahtsin niisama ära anda üht mängu siin teemas, läks kustutamisele. ega sinu jutul siin pikka pidu pole!
|
|
| Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
4 :: |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
31.07.2008 13:16:03
|
|
|
link :: kae siit
Ja pvp patch tuligi ära kõigest kuu aega hiljem!
Või siis....
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.07.2008 13:22:29
|
|
|
ehee, eile selgus, et sõbral (kellel aocst kopp ette sai), on millegipärast 3m subscription plani tõttu veel septembri keskpaigani mänguaega. ja kaardilt väitis, et raha maha läinud ei olnud.
ilmselt tuleb siis plaadid kapisügavustest välja otsida ja võõra accountiga kuni sügiseni vahemaid mõõta... hakkan aga l1 peale jälle
edit:
tänane update tundub muidu igati vahva, sammud väga õigetes suundades.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
31.07.2008 13:37:35
|
|
|
edit:
tänane update tundub muidu igati vahva, sammud väga õigetes suundades. |
Kui sa nii ütled
Halli mäpi bugi on sees,
memory leakid on ikka sees,
culture-PVP serverid on ikka võimetud reidima (Dev karjus juuni alguses, et fix on kohe valmis, eile ütles Famine, et "nu lol, panen kohe devid tööle!". Ok!)
Juunis tulev PVP update on nüüd siis otsapidi juba lõikuskuus.
jne.
EDIT: juuni esimestel nädalatel kohe välja tulema pidanud Stat Guide jääbki vist välja andmata, edukat teooriakrafti, kui mitte midagi ei tea mängu süsteemidest.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
31.07.2008 18:43:36
|
|
|
| Nüüd vist teistel peale CE ka "buddy key'd" olemas. Mulle igatahes tuli mingi meil.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
31.07.2008 20:57:30
|
|
|
Kogunege nüüd ringi lapsed, ma räägin teile ühe loo....
Kunagi ammu oli üks tore mäng nimega Age of Conan, mida arendasid muhedad Norra poisid firmast Funcom. Ka mängijad olid muhedad ja täiesti rahul ning maksid hea meelega mängu eest Funcomile tugrikut. Aga neil oli ka mure, nimelt: PVPs arvutati damage numbreid maagi- ja meleeklasside jaoks erinevalt, mistõttu kõik mitte-melee klassid pidid stackima hästi palju invulnerability gemme, et mitte saada melee käest ühe löögi abil surma osaliseks. Suremine on ju paha ja üldsegi mitte meeldiv kogemus. Funcom ja selle vahvad Norra viikingid mõistsid, et see on vale, ja et midagi tuleb muuta. Ja nad muutsidki. Ja nii meie Issanda aastal 2008, juulikuu kolmekümne esimesel päeval uuendasid nad oma muhedat mängu selliselt, et invulnerability gemme nerfiti 500% aga melee dämmi gemmid jäeti samale tugevusele. Lisaks, et olla ikka kindel: eemaldasid nad ka suurema osa kaitsevahenditest sinise ja lilla nimega uhkeldavate raudrüü juppide küljest.
Ja kui viimane mitte-melee'd mängiv mängija veel quittinud pole, siis oneshotitakse teda ka veel praegugi.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
01.08.2008 14:11:46
|
|
|
| During the call, Morhaime also mentioned that 40% of the World of Warcraft subscribers that left for Age of Conan have since returned. |
võetud siit artiklist:
http://www.shacknews.com/onearticle.x/53963
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tonism
Kreisi kasutaja
|
01.08.2008 14:37:05
|
|
|
xD olen tükil ajal mõelnud ära proovida seda mängu. Tundus kuidagi palju parem kui WoW, aga nüüd siin seda ja AoC foorumeid lugedes on hea meel, et otsustasin raha mitte kulutada.
Kas mul kuidagi mingit demo moodi asja ei ole võimalik proovida? Keegi peaks selleks mingi koodi saatma?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.08.2008 18:29:17
|
|
|
Võtab sõnatuks
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
01.08.2008 19:18:26
|
|
|
| Selle mehe palkaks endale küll tööle, super mees, valetab nii et silm ka ei pilgu. Suurepärane müügimees.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Afnoks
HV vaatleja
|
02.08.2008 10:08:12
|
|
|
lihtsalt irw selle video peale...vend tõesti oskab valetada
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.08.2008 17:24:06
|
|
|
kas, kes ja kus siit keegi seda mängib?
ma tuleks ühineks, ilmselt küll uue chariga.
edit:
täiesti masendav.
umbes kolmveerand tundi installi, siis 3mb, 14mb, 100mb ja 1,6gb patchid. senise hetkeni...
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
03.08.2008 18:34:14
|
|
|
Ma mängin Aquilonias (RP-PvP) Cimmerian conq'iga.
Ei tea palju seal küll teisi eestlasi on
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
03.08.2008 19:06:47
|
|
|
ma furys lvl 21 assassin ja lvl 25 conq
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
| Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.08.2008 00:45:03
|
|
|
22:30 sai siis installitud lõpuni.
talutytreke @ crom. hetkel l6.
seekord vaatab kuidas pve server peale läheb siis
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
04.08.2008 08:25:20
|
|
|
lvl 68 cimmerian conq. @Aquilonia, (kui keegi soovib endale siis pm)
kuid tänasega lõppes mänguaeg ja hetkel plaanis uuendada pole.
Põhiprobleem minu jaoks: Puudub ühe korraliku MMO tunne, eriti kuna enne on WoW mängitud. Leveldamine on liiga kiire, puudub korralik loottable 1-80, samuti dungeonid mida oleks tore leveldamise käigus teha. Linna ehitada on tore kuid kui see valmis istud seal ja vahid ja midagi sellega teha pole (kus on NPC'd kes pidid seda ründama?). Ühesõnaga mängus puudub "sügavus". Mäng meeldis meie clanist ainult kahele, üks neist pole elus ühtegi MMO'd mänginud ja talle meeldis, ja teisele vennale meeldivad kõik mängud . Hetkel taome hoopis BF2:PR 075, palju huvitavam
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.08.2008 08:56:37
|
|
|
muide, pudi-padi oli algusest uuendatud ka.
värvilisem help ja normaliseeritud dropid enne tortage jõudmist hakkasid silma näiteks.
lagspiked olid ikka kallal.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
04.08.2008 15:02:14
|
|
|
| meil on ka akaundid lahti veel mõni päev... aga ei mäleta enam mis server. Pve oli... lvl 42 quardian ja shamaan. õhtul vaatan serveri. Kuna esimesed mängud läksid kaduma ja oodata tuli üle kuu, preorder läks vastutaevast, mammutit ei saanud, üks hakkas City of heroest uuesti taguma.. ise otsaga tagasi EVEs. Samas võiks conanit ka taguda kui kari koos.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.08.2008 15:20:14
|
|
|
ma üritan kuskil 40+ levelile ära jõuda, äkki saab siis selgemaks mis ja kas seal veel toimub. alguses on muudatusi näha, mis imo on positiivne märk.
kuskil kuu aja jagu on sõbra accountiga veel mänguaega, niiet katsetamiseks aega on
char migration võiks tekkida tõesti...
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M6izduzeta
HV kasutaja

|
04.08.2008 22:51:06
|
|
|
| Sain täna mängu kätte,ootan praegu pool päeva millal updated kätte saab.Kuhu serverisse peaks suunduma et mingit eestlaste kommuuni saaks kohata?
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
05.08.2008 00:29:47
|
|
|
eestlased pidid Pvp serveris kuskil olema.
22:30 sai siis installitud lõpuni.
talutytreke @ crom. hetkel l6.
seekord vaatab kuidas pve server peale läheb siis  |
me ka Crom´is Donar nimeks.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Afnoks
HV vaatleja
|
05.08.2008 06:40:11
|
|
|
| M6izduzeta kirjutas: |
| Sain täna mängu kätte,ootan praegu pool päeva millal updated kätte saab.Kuhu serverisse peaks suunduma et mingit eestlaste kommuuni saaks kohata? |
viimati oli Fury's eesti suurin...Hellhunt
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
08.08.2008 10:43:57
|
|
|
Vaatamata kõikidele whineritele ja halbadele juttudele otsustasin ka enda mängukoodi lõpuks aktiveerida. Väga meeldib siiamaani, kuigi olen alles Tortages.
Tegelikult tahaks küsida teadjatelt lühikest ülevaadet paari klassi kohta, nimelt ma ei oska valida, mida mängima jääda. Kodulehelt mitte kopida, palun, tahaks just mängija käest kuulda muljeid.
Need klassid on nimelt necromancer, assassin, barbar, herald of xotli ja tempest of set. Soovitused on ka teretulnud, üldiselt ma olen MMO-des alati melee klassi mänginud mainina, sest mulle ei istu ühe koha peal seismine ja castimine, aga kuna AoC-is caster nagunii ei tohi päris nii teha, siis kaalun siin isegi casteri tegemist.
Vabandust, et teistest foorumitest ei läinud seda infot otsima, olen veidi laisk ja lisaks usaldaksid teie arvamust veidi rohkem.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.08.2008 11:13:22
|
|
|
| lexo kirjutas: |
Vaatamata kõikidele whineritele ja halbadele juttudele otsustasin ka enda mängukoodi lõpuks aktiveerida. Väga meeldib siiamaani, kuigi olen alles Tortages.
|
Soe soovitus: jäägi sinna. Tortaage on selle mängu parim osa.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
08.08.2008 11:26:59
|
|
|
ta küsis klassi soovitust mitte kriitikat Aitaksin sind klasside kohapealt kui ma vaid teaks nendest midagi pole ise mänginud veel, vahest ikka mõtlen et peaks ära proovima aga ei tea veel millal.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
08.08.2008 12:37:02
|
|
|
| Vali melee klass, saad 24 man raide soloda.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.08.2008 12:49:49
|
|
|
assassini olen mänginud. pmst vist ainuke klass, kellel korralikku stuni pole...
ja vägev dps ei ole kuigi abiks ärajooksvate tegelaste tagaajamisel.
muidu on vahva, üksi suuremate levelite areades jooksma ei päde - elu vähe.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
08.08.2008 13:24:11
|
|
|
| lexo kirjutas: |
| Need klassid on nimelt necromancer, assassin, barbar, herald of xotli ja tempest of set. Soovitused on ka teretulnud, üldiselt ma olen MMO-des alati melee klassi mänginud mainina, sest mulle ei istu ühe koha peal seismine ja castimine, aga kuna AoC-is caster nagunii ei tohi päris nii teha, siis kaalun siin isegi casteri tegemist. |
Tõenäoliselt on must paremaid selgitajaid, kuna mul on miski lvl 67 barb ja 31 necro ainult hetkel, kuid minu muljed oleksid siis järgmised:
Barb on huvitavam ja tiba raskem - tal on igasugu combod ja omadused mille õige kasutamine on paras keemia ja mul pole veel päris käpas. PvP's suudan 1:1'le jagu saada umbes oma leveli tüüpidest ja PvE's heal juhul kolmest samas leveli mobist. Kuna sageli mobid patrullid ja spawnid tekitavad 3+ mobi miskisse kohta, siis suren/lidun suht tihti solodes.
Necro (madalamal levelil) on nagu lihtsam ja tüütum. Melee klassidega PvP's praktiliselt lihtsalt kiten vastast ja lasen petidel töö ärateha. Miski 4 levelit kõrgema melee tülialgataja suutsin nii mahasaada. Kui ise passiks ja ründaks, siis oleks vist suht kerge vastast gänkida. Miski 3 levelit madalamad mobid mu kaitsest ei suuda läbi lüüa, nii et neid saan rahulikult farmida. 3 sama leveli mobiga kakelda ja võita on hetkel väga raske (tõenäoliselt featid pole õieti pandud). Negatiivseks küljeks on kahtlemata see et kui necroga hideda, siis ringis ümber minu seisvad petid reedavad mu koha ära Samuti see et peale igat surma ja zonemist surevad petid ära ja nad tuleb uuesti castida. Petid ründavad vahepeal omaalgatuslikult teisi mängijaid. Combosi pole, seega muus osas suht tavaline maag.
Mina soovitaks kindlasti mängida miskit melee klassi, kuna AoCi näppida ja combodest mitte miskit teada oleks suht rumal. Muudest su pakutud klassidest saaksid sa ToS'iga tõenäoliselt alati gruppi, kuna PvP serveris on pidevalt puudus healeritest. 8)
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
09.08.2008 15:24:48
|
|
|
ise jätsin oma assassini hetkel 22 levelile puhkama ja asusin arendama ToS-i. dark templar on ka päris asjalik ja tuleb umbes kolme oma leveli mobiga suht lõdvalt toime. ise sain pisikese vahe ja ilma restita pmst jagu isegi viiest.
tel. 56 51 809 |
|
   |
110 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
12.08.2008 10:30:54
|
|
|
Customer Service ju töötab vähemalt.
|
|
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
12.08.2008 14:13:33
|
|
|
mul customer service'i kohtaainult häid sõnu kiire ja südamlik
tel. 56 51 809 |
|
   |
110 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.08.2008 14:05:46
|
|
|
Numbrid on väljas.
Eilse seisuga on shippitud 1,2 miljonit, müüdud 800l karpi ja kuumaksu maksvate mängijate hulk on 415k.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
15.08.2008 14:11:29
|
|
|
seega 2/3 praeguseks loobunud + kindlasti on neid kes unustanud subscribe tühistada/teinud pika ettemaksu.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
15.08.2008 14:20:34
|
|
|
| kus need numbrid väljas on? linki paluks
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.08.2008 14:26:50
|
|
|
| Anisse kirjutas: |
| kus need numbrid väljas on? linki paluks |
Google > Funcom quarterly report 2008 > Search > Profit!
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.08.2008 14:35:20
|
|
|
Oot, palju viimaste andmete järgi müüdud oli karpe? Kas seal 400k maksva kasutaja hulgas on ka nood, kes saavad karbiga kaasa X ühikut mänguaega?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |