Tahtsin muidu selle 360 hoidmise kohta veel küsida. Et ei tohi olla päris kapis ja et õhk ei koguks, aga kui on umbes suht nagu kapp, aga uksi pole ees (mitte päris riiul vms), et kõvakettast seinani on 5 cm, põhjast on 11 cm, kõrgus on mingi 25 cm ja tagusest on mingi 17 cm.
Rumor: XBL Silver Now Allows Free Online Play? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
See oleks eriti haige asi ju... üks suurimaid miinuseid vb PS3-me ees, kui bluray välja arvata ...vähemalt minu meelest... kuigi ega see live nii palju ka ei maksa, kuid kui tasuta oleks, oleks eriit üüber-
peaks oma teise accountiga (Silver) järgi proovima, siis kui see LIVE Weekend läbi on
aga OK, ma nüüd magama
edit:
siit selgus nati rohkem - http://forums.xbox.com/ShowPost.aspx?PostID=21691968 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
tundub jah, et 360-Windows mängud (need mida saavad pc ja 360 omanikud koos mängida!) on mõlemale poolele onlainis mängimiseks tasuta.
nojah, see mängude list pole just eriti ahvatlev
tsitaat:
here are only three games that work for this right now.
* Shadowrun
* Universe at War: Earth Assault
* Lost Planet: Colonies
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Millest seda järeldad? Need on mängud on silveritele selle pärast, et PC peal ei pea enam mängimise eest maksma ja need on sellised mängud, mida saavad mängida omavahel nii 360 ja PC omanikud. Näiteks Gears of War on kah Games for Windows'is, aga seda ei saa cross-platform mängida ja mingi tavalisi multiplatform mänge isegi ei saa.. _________________ TALUSILDID
sõduritel on seal igav vist tea, kas konsool paneb peale seda õhulendu RRoD-i ka või
tsitaat:
Blackwater recruiter James Overton is working on packing a Microsoft Xbox video-game console, modem, TV projector and "Guitar Hero" video game into a kit that can be kicked out of a Blackwater cargo plane and dropped to troops in Afghanistan.
"When I was in Baghdad, we'd bring soldiers over to our camp over there, and we'd play this thing for hours on end," Overton said. "Every (military) place I've ever been to overseas, they've got like backgammon and Parcheesi and chess, and they're all gathering dust. But this is the stuff they play at home. And any semblance of home we can give them is best."
aeglasem ei tundu olema _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kle Skeptik, kas see mis Elite'ga kaasa tuleb on täpselt see sama ? Vaatasin karbi sisse ja tundus küll päris sarnane.
Suurem mure oleks nagu see, et seal on kaks audio pistikut, tahaks rohkem kõrvaklappidega kuulata.
Kle Skeptik, kas see mis Elite'ga kaasa tuleb on täpselt see sama ? Vaatasin karbi sisse ja tundus küll päris sarnane.
Suurem mure oleks nagu see, et seal on kaks audio pistikut, tahaks rohkem kõrvaklappidega kuulata.
Kui paar lehte tagasi kerid peaks olema seal minu post kus ma küsin dvi kohta. DVI on siis monitori jaoks
Eesmärk : ühendada Xbox 24" monitori külge ja heli alternatiivseltsiis kõrvaklappidesse või kõlaritesse saada.
Ameerikas müügil juba: http://pennycollege.com/?p=53 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Millal odavamad Arkaadid välja tulevad? Krt küll, homme geo2 väljas _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma mõtlen hinnalangust, kas see tuleb? Ja kas arkaadile ka tleb hinnalangus, kui ei, sis ple mõtet Xkasti niipea osta... _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Oh well. Ma ei taha premiumi, tahan just arkaadi, sest vajan seda just mängimiseks aga mine sa tea, see eesti teenindus ajas küllsita keema oma käitumisega, nii et ma ei tea kas ma üldse xboxi enam tahan. Hirm on et jälle keeratakse perse kõik, ja kaotan taas oma SAVE failid... _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Oh well. Ma ei taha premiumi, tahan just arkaadi, sest vajan seda just mängimiseks aga mine sa tea, see eesti teenindus ajas küllsita keema oma käitumisega, nii et ma ei tea kas ma üldse xboxi enam tahan. Hirm on et jälle keeratakse <b>piix</b> kõik, ja kaotan taas oma SAVE failid...
pane need siis mälupulgale _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Oh well. Ma ei taha premiumi, tahan just arkaadi, sest vajan seda just mängimiseks aga mine sa tea, see eesti teenindus ajas küllsita keema oma käitumisega, nii et ma ei tea kas ma üldse xboxi enam tahan. Hirm on et jälle keeratakse <b>piix</b> kõik, ja kaotan taas oma SAVE failid...
pane need siis mälupulgale
Xboxi savesid saab panna tavalisele USB mälupulgale?
pane need siis mälupulgale
Xboxi savesid saab panna tavalisele USB mälupulgale?
ei ma pidasin silmas ikka Xbox-i enda mälupulkasid: 64MB või 512MB (või 256MB, mis Arcade-ga kaasa tuleb) _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.