Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 26.07.2008 01:56:31 vasta tsitaadiga

Oskab soovitada keegi mingit warriori pvp buildi ? Relvaks on Brutal Gladiators Greatsword .
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 26.07.2008 02:13:26 vasta tsitaadiga

Oota, sul on S4 relv ja sa tahaksid abi buildi valimisel?
Okei, see selleks, soovitan sul vaadata seda linki, saad sealt sorteerida välja warriorid ja ehk saad abi gemmide ja buildiga.
Samuti, kui igav on või tahad rohkem teadmisi, siis heaks kohaks on kindlasti see koht, kust sa leiad loodetavasti oma vastused samuti.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 26.07.2008 05:32:02 vasta tsitaadiga

nagu warri oleks raske mängida arenal icon_rolleyes.gif druid+warr and faceroll to s4.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 26.07.2008 19:01:17 vasta tsitaadiga

http://www.raidhunter.com/2008/07/slight-tanking-varation.html
tsitaat:
Ask a warrior the kill order and he will reply, "Kill skull, then X, trap square, sheep moon, sap Star."
Ask a Pally the same question and he will reply, "This room, that room, then the boss."
So true, so true. Oma aldi peal olen umbes sarnaselt teinud ning nii mõnigi kord olen pidanud mõne hunteriga õiendama et ta lõpetaks mobide mu pealt ära tõmbamise icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.07.2008 00:01:59 vasta tsitaadiga

Ho Ho, lingi oma char palun.
Öeldakse et kui sa suudad tankida SH heoricut ilma ühegi CC´ta, siis oled õige tankadin icon_smile.gif
Selleks on muidugi päris korraliku geari vaja ja healerit muidugi ka.

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 27.07.2008 01:18:33 vasta tsitaadiga

Ta mul alles level 48 icon_razz1.gif

Siiani olen kokku käinud lowlevel instasid tankimas ~5x kui multiboxingu katsetamised välja arvata. Viimane kord olin suts liiga kõrge leveliga (mobid rohelised) ning et mitte OOM joosta pidin tõmbama keskmiselt 2-3 gruppi korraga, kui ~15 mobi peksid siis olid kõikvõimalikud procid pea konstantselt peal ning concecratega tegin ise kordi rohkem dammi kui ülejäänud klassid. Peakski vist hakkama proovima teha instasid 2x healer+tankadin+2x dps bosside jaoks, trash pullid mitme grupi kaupa ja aoe'ga maha icon_smile.gif

AoE'ga trashi tapmisest veel nii palju, et mõned päevad tagasi BT's tegime sama pulli mõne suurema grupiga. Tuli välja küll, kolme lock'i dps oli igaühel kusagil 6-8k ning ~0.25-0.5M hp'ga mobid surid üsnagi kähku. Idee tuli sellest, kui varem MH's jäi trashgruppide vahele üsnagi pikad puhkepausid icon_smile.gif

tagasi üles
eng1net
HV vaatleja

sõnum 27.07.2008 13:11:04 vasta tsitaadiga

Juhtus täna selline asi ,et kui sisse logisin avastasin ,et mu kasutaja on kustutatud icon_cry.gif ja suvalistesse serveritesse oli tehtud mingi lampi nimega kasutajad ja seal serveris kus mina mängisin oli mu main kadunud.Kas mul on veel võimalik oma kasutaja tagasi saada?Kuhu peaksin kirjutama?
Ma kustutasin mõned suvalised kasutajad mis olid juurde tekkinud,
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 27.07.2008 13:11:57 vasta tsitaadiga

eng1net kirjutas:
Juhtus täna selline asi ,et kui sisse logisin avastasin ,et mu kasutaja on kustutatud icon_cry.gif ja suvalistesse serveritesse oli tehtud mingi lampi nimega kasutajad ja seal serveris kus mina mängisin oli mu main kadunud.Kas mul on veel võimalik oma kasutaja tagasi saada?Kuhu peaksin kirjutama?
Ma kustutasin mõned suvalised kasutajad mis olid juurde tekkinud,

http://wow-europe.com/support/securitywebform/securitywebform3.html - peaks olema 8)
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 27.07.2008 13:12:46 vasta tsitaadiga

Kontakteeru blizzardi suppordiga ning vaata mis räägivad. Üldjuhul saadakse praktiliselt kõik kadunud kraam tagasi mõne aja jooksul (mõni päev kuni paar nädalat).

Ühtlasi käi oma masin kõikvõimaike pahalase tõrjetega üle ja muuda wow'i password ära

tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 27.07.2008 15:29:05 vasta tsitaadiga

rohkem nagu 2-6-8 nädalat. meil guildis paaril häkiti ka account ära. tegelane anti ühele suht kähku tagasi, geariga läks 4 nädalat. teine ootas ligi 3 kuud et üldse chari ja asjad tagasi saaks.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Marek114
HV kasutaja

sõnum 27.07.2008 17:06:32 vasta tsitaadiga

Tegelt tekib küsimus, et miks blizzard peaks ennast vaevama sellise asjaga?
Kui ise olid loll ja jagasid/lasid teistel teada saada oma passwordi siis see ikkagi sinu viga.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 27.07.2008 17:07:06 vasta tsitaadiga

sest selle eest makstakse raha et support olemas oleks
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 27.07.2008 18:05:01 vasta tsitaadiga

painkillah, rohkem nagu 1 päev või nii praegu beer_yum.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 27.07.2008 20:00:42 vasta tsitaadiga

mnjaa, tore näha kui asjad paranenud on. enne oli küll põrgu, eriti kui guildi ainuke spriest ära kaob ja üks väheseid warlocke ka :p
aga eks võis see olla suurem häkkimiselaine

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 27.07.2008 22:03:50 vasta tsitaadiga

Yay me, sain ka brutiga kakelda. Õige pisut alla 1.3k dps'i oma 2pt6'ga, oleks saanud suts rohkem kui oleks racialeid paremini kasutanud.
2.5k+ dammi per gcd teeb shadowguardi päris heaks, sama lugu swd->bloodlust->trinket combo. Kui õigesti ajastada saab sellega kaks VT'd ja ühe SWP ära tehtud ning samal ajal on haste kusagil 40%+ icon_smile.gif

tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 28.07.2008 08:58:11 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Yay me, sain ka brutiga kakelda. Õige pisut alla 1.3k dps'i oma 2pt6'ga, oleks saanud suts rohkem kui oleks racialeid paremini kasutanud.
2.5k+ dammi per gcd teeb shadowguardi päris heaks, sama lugu swd->bloodlust->trinket combo. Kui õigesti ajastada saab sellega kaks VT'd ja ühe SWP ära tehtud ning samal ajal on haste kusagil 40%+ icon_smile.gif

Jaa Brutallus on hea icon_smile.gif Mäletan oma katset !
1 kord lihtsan sain Burnin ja jäin magama vms igatahes THE END mina Wipe 25 man ^^
2 kord siis juba saime maha ja oli vinge, aga raskeks tegi koguaeg 2 grp üleval hoidmine !
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.07.2008 10:02:08 vasta tsitaadiga

Healimine polnud probleemiks, ma oma VE'ga healisin sama palju, kui üks meie shamanist raid healer, summaarselt ~8% kogu toimunud healimisest icon_lol.gif
Kokku oli 6 wipe enne killi. Neist kaks olid lihtsalt seetõttu, et rahvas ronis liiga lähedale valel ajal, ühe puhul meie haige dps'iga lock overagros, korra sai tank burni ning healerid olid oma suurte healidega paraku niiviisi sünkroniseeritud et kõik maandusid korraga jättes sellega healide vahele suts liiga pika vahe, korra resistis taunti ning korra jäädi taundiga lihtsalt hiljaks.

Huvitav on ka see, et ma ei langenud kordagi kogu võitluse jooksul <50% mana isegi kui fiendi ega potte ei kasutanud. Samal päeval suts hiljem Illidian Council'it tehes aga chainpottisin ning olin ikka OOM. Counciliga oli ka see pull, et rahvas oli vist suts väsinud ja kippusid ühe kaupa surema. Esimesel katsel peale viit minutit võitlust oli ~5 inimest surnud, järgmise viie minutiga surid veel viis ning 15 inimesega ei pidanud enam kauem vastu kui minuti. Võibolla oleks isegi suutnud ära tappa, kuid kõik healimist segada suutvad klassid surid. Peale 11 minuti pikkust võitlust oli neil alles ~30% hp'd.

Tänane eesmärk on Felmyst kiirelt maha võtta ning hakata kaksikute peal töötama icon_smile.gif

[edit]

WWS kah.
Suts kurb vaadata, et teised hübriidid (shaman ja paladin) nii kaugel SP'st ees on.

Erinevus mu praeguse geari ja killi vahel oli T6 pükste ja õlgade asemel Pantaloons of Arcane Annihilation ja Frozen Shadoweave Shoulders. Nüüd uue geariga peaks saavutama jämedalt 35-45dps rohkem.

tagasi üles
Atren
HV vaatleja

sõnum 28.07.2008 10:20:48 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Healimine polnud probleemiks, ma oma VE'ga healisin sama palju, kui üks meie shamanist raid healer, summaarselt ~8% kogu toimunud healimisest icon_lol.gif
Kokku oli 6 wipe enne killi. Neist kaks olid lihtsalt seetõttu, et rahvas ronis liiga lähedale valel ajal, ühe puhul meie haige dps'iga lock overagros, korra sai tank burni ning healerid olid oma suurte healidega paraku niiviisi sünkroniseeritud et kõik maandusid korraga jättes sellega healide vahele suts liiga pika vahe, korra resistis taunti ning korra jäädi taundiga lihtsalt hiljaks.

Huvitav on ka see, et ma ei langenud kordagi kogu võitluse jooksul <50% mana isegi kui fiendi ega potte ei kasutanud. Samal päeval suts hiljem Illidian Council'it tehes aga chainpottisin ning olin ikka OOM. Counciliga oli ka see pull, et rahvas oli vist suts väsinud ja kippusid ühe kaupa surema. Esimesel katsel peale viit minutit võitlust oli ~5 inimest surnud, järgmise viie minutiga surid veel viis ning 15 inimesega ei pidanud enam kauem vastu kui minuti. Võibolla oleks isegi suutnud ära tappa, kuid kõik healimist segada suutvad klassid surid. Peale 11 minuti pikkust võitlust oli neil alles ~30% hp'd.

Tänane eesmärk on Felmyst kiirelt maha võtta ning hakata kaksikute peal töötama icon_smile.gif

[edit]

WWS kah.
Suts kurb vaadata, et teised hübriidid (shaman ja paladin) nii kaugel SP'st ees on.

Erinevus mu praeguse geari ja killi vahel oli T6 pükste ja õlgade asemel Pantaloons of Arcane Annihilation ja Frozen Shadoweave Shoulders. Nüüd uue geariga peaks saavutama jämedalt 35-45dps rohkem.

Irooniline selle märkuse juures on see, et keskelt läbi on rohkem SP kui enhance sham, elemental sham või ret paladini grupis.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 28.07.2008 10:29:59 vasta tsitaadiga

su surv hunter teeb igati kabedat deepessi muide icon_smile.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.07.2008 14:09:21 vasta tsitaadiga

Samas oli meil kokku neli shamaani ja kolm priesti. Kui asju päris õiglaselt jagada tahaks siis peaks igat klassi olema keskmiselt ~2.78, ehk siis enamus klasse kolm ja mõnda kaks.

Hunter ja mina olime mõlemad esmakordselt Brutallust tapmas icon_smile.gif

[edit]
meenus ka üks väike jutuajamine raidi ajal:
maag peale suremist: "Yay me, I had SS on! Locks must love me icon_smile.gif"
roog: "nah, they just want to see you fail twice"

BT Mother'i juures käis meil abiks ka üks gildi social liige: Tatie.
Raidleaderi poolne tacksi selgitus oli selline:
"hit the boss, run into corner and die"

Reaalselt küll päris nii ei tehtud, lihtsalt lasti tal tangi kõrvale seista ja cleave saada, tüüp sai 18k dammise onehiti. Vähemalt saab 3 päeva tagasi 70 dinginud sini-rohelise kirju warr pma T6 õlgadega eputada icon_smile.gif

tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 30.07.2008 00:01:33 vasta tsitaadiga

http://deathknight.info/

igast head infi WOTLK-i expansioni kohta.
näiteks stormwindi sadam, uued varjud jne...

Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 30.07.2008 00:57:37 vasta tsitaadiga

Ho Ho, lausa inetu on vaadata selle social liikme geari, sinised ja rohelised ja siis T6 shoulders icon_lol.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 30.07.2008 08:57:01 vasta tsitaadiga

Tüüp passib väheke veel ja varsti on tal t6 seljas ja ongi Raider valmis icon_razz.gif
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 30.07.2008 09:29:40 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
Ho Ho, lausa inetu on vaadata selle social liikme geari, sinised ja rohelised ja siis T6 shoulders icon_lol.gif
Kohe kui meie gildi raiderite isiklikud soovid kirjas ja üle loetud siis saavad hakata suht suvalised Al'Akiris pesitsevad tegelased omale T6 tokeneid ostma:
http://www.endoftheweb.se/nodanger/viewtopic.php?t=2334
# T6 Gloves Token (All Classes) - Mount Hyjal::Azgalor - 2500G
# T6 Head Token (All Classes) - Mount Hyjal::Archimonde - 2500G
# T6 Shoulders Token (All Classes) - Black Temple::Mother Shahraz - 2500G
# T6 Legs Token (All Classes) - Black Temple::Illidari Council - 2500G
# T6 Chest Token (All Classes) - Black Temple::Illidan - 3500G

Kogu papp läheb SWP viimase kolme bossi maha võtmise finantseerimiseks icon_smile.gif

logitech13 kirjutas:
Tüüp passib väheke veel ja varsti on tal t6 seljas ja ongi Raider valmis icon_razz.gif
Gearist üksi ei piisa raideriks aamiseks, oskusi on ka ikka väheke vaja.

Eile sai gildikaaslast MgT normalis aidatud. Olid mina, toosama T6 õlgadega warrior ja roog dps'imas, pvp druid healimas ning miski sinistes warrior tankimas. Trashiga oli strateegia umbes selline, et andsin tangile ~5s aega ning siis nukesin max rangest ja lootsin, et nad surevad enne, kui minuni jõuavad. Keskmiselt tegin ~40-50% kogu grupi dammist. Priestressi juures oli täpselt nagu heroicuski ning 90% ajast olid vähemalt kolm bossi minu peal. Korra tapeti mind ka ära kuid õnneks battleressiti ja sai edasi nukeda. Päris naljakas vaheldus tavapärasele tegutsemisele icon_smile.gif

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 30.07.2008 09:38:20 vasta tsitaadiga

mismoodi te randomi motheri juurest läbi veate ... lasete tal maha surra ja teete 24man ? või mitu tükki teil korraga kaasa "ostma" saab?
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.