praegune kellaaeg 20.06.2025 01:42:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
stenn
HV vaatleja
|
25.07.2008 02:04:53
IBM Lenovo Thinkpad T61'ga probleem |
|
|
Terv,
Nimelt selline probleem, et tahtsin oma sülearvuti startupi kiiremaks muuta. Sisestasin RUN'i msconfig ja valisin sealt diagnostic startup. Tegin restardi, kuid siis tuli mingi suur error ja käskis normal startupi tagasi panna. Panin ära ja tegin uuesti restardi, kuid nüüd mitte miski enam ei funka. Bluetooth, sõrmejäljelugeja on maas, network connectionsi alt on kõik asjad kadunud, soundmax käsib teha reinstalli (ütleb et system has been configured..) ja muud jamad veel. Tahtsin teha system restore aga see oli mul maha keeratud ning nüüd ei päästa see ka enam. Isegi Help and Supporti ei saa avada, ütleb et "run service named help and support". Keerasin nüüd arvuti täiesti nässu, ma ei oska enam kuidagi seda korda teha.
Palun aidake mind, kuidas ma saaks kõik tagasi nagu enne oli.
|
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
25.07.2008 07:07:28
|
|
|
start>thinkvantage>rescue and recovery.=uus win
aga enne võid proovida veel selective statup i msconfigist.pane ainult kõik käsitsi peale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
stenn
HV vaatleja
|
25.07.2008 10:26:06
|
|
|
nendest pole abi. rescue and recovery alt tuleb error ette ja siis send või dont send. ütleb et mu süsteemil puudub sellisele asjale litsents.
kuidas ma veel seda parandada saaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
25.07.2008 15:03:55
|
|
|
Kas RR'it ei saa ka siis tööle kui arvuti käivitamisel kohe sinist nuppu vajutad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran
|
25.07.2008 15:17:55
|
|
|
Loll jutt, keerasid msconfig'ist kõik "service"-d kinni ja nüüd iga asi probleemitseb. Msconfig lahti sealt kõik kasvõi käsitsi lubada ja asi nagu uus. Vaata ka administraatori tööriistade alt "services", T61-l peaks neid umbes 20-30 töötama, "diagnostic" reiimis aga 3-6.
Teinekord ära näpi kui ei tea.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|