Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
22.07.2008 16:36:18
Hp nc8430 ei käivitu |
|
|
Nii, hommikul siis täna selline tore üllatus. Ainuke asi, mis vahepeal toimus oli see, et komistasin juhtme otsa öösel. Vool läheb sisse, roheline tuli süttib ning siis vilgutab 7 korda orandsi laadimistulukest ja lülitab ennast välja. Kogu moos. Ideid?
Naljakas asi oli veel see, et just hoidsin teist ilma akuta/vooluta paar tundi ning kui siis aku järgi panin ja voolu sisse (kaaskinni), siis ilma nupule vajutamata hakkas bootima ja möllama - ca 10 sec tegi midagi ja siis lükkas välja...duh..
Video
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Popp
Kreisi kasutaja

|
22.07.2008 20:54:08
|
|
|
kaabel või toite pistik õhtal vast...proovi laadida pikemat aega (ära sisse lülita) ja vaata mis siis teeb, kui üldse laeb
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
23.07.2008 09:13:09
|
|
|
Kas keegi sellele koodile vastet ei leia. Seda, et kaabel või pistik on vist läbi võiks nagu isegi oletada. Täna hommikul proovisin jälle, öö otsa "laadis" ning tulem on sama.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Popp
Kreisi kasutaja

|
23.07.2008 09:42:01
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Kas keegi sellele koodile vastet ei leia. |
Mis koodiga tegemist on täpselt?
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.07.2008 10:40:58
|
|
|
Aeron: Kui "jooksid juhtmesse", siis üks (üsna levinud) viga on see, et emaplaadil olev toitepesa sai painutada ja nüüd on mõni rada või element jootest lahti.
Selline, pesa painutamine pistiku kaudu ja mõne ühenduse kadumine, on HP Compaqide juures üsna tuntud nähtus. Isegi olen sellise veaga mitut HP Compaqi lappinud.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|