Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SibulonHEA
HV kasutaja

|
20.07.2008 22:53:39
|
|
|
Vana sarvik on jama ping on suur
Kuule uuri jah.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
SibulonHEA
HV kasutaja

|
20.07.2008 23:06:50
|
|
|
laurx kirjutas: |
SibulonHEA, pelaonakat paned kuskil traadiotsas. |
Misasja pelaonkat?
|
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
20.07.2008 23:19:48
|
|
|
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
janno6
HV vaatleja

|
21.07.2008 03:22:25
|
|
|
Mul õnnestus seda wifi+cdma purki testida eelmine aasta, aga ärge neilt uutelt purkidelt PING aega paremat küll loodke, ühendus ei muutu peale uploadi kiiruse.
_________________ KONTAKT: CB CH23FM & PMR446 CH6 & 2m 145,250 Mhz etc. - http://wiki.kuusit.ee |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
21.07.2008 10:34:10
|
|
|
Janno testis vist seda purki enne kui tehti võrgu upgrade?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
janno6
HV vaatleja

|
21.07.2008 13:34:33
|
|
|
Upgrade upgradeks aga ping on ju ikka seal 150 kandis...
_________________ KONTAKT: CB CH23FM & PMR446 CH6 & 2m 145,250 Mhz etc. - http://wiki.kuusit.ee |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
200sx
HV vaatleja

|
22.07.2008 18:41:22
|
|
|
milline pettumus!
olen Kõu kasutaja selle alguspäevadest alates. elan Tallinna küljeall 2 masti levipiirkonnas ja kasutan koduseadet.
hambad ristis olen terve selle aja kannatanud üliaeglast ühendust (ruuter.ee tulemused jäävad 40-50 KB/sec kanti).
nüüd siis kannatus katkes. helistades kõu infosse siis pika kõne tulemusena jõudsime teenindajaga "ülihea" lahenduseni - suur lisa antenn vaja osta!
mina kohe kiiresti Eesti Energia esindusse Gonsiorisse. Tunnike ootamist kuni mammid seal arveid maksid ja minu SUUR antenn oligi käes. ülla ülla autoni jõudes leidsin veel kojamehe vahelt parkimistrahvi (mitte, et ma juba tunnikesest järjekorras kergelt närvis poleks old) :/
aga see selleks...
õhtul koju jõudes suure hurraaga juhtmed taha ja antenni katsetama. enne tegin veel kindluse mõttes ühe testi seadme originaal antenniga - kiiruse osas pold loomulikult vahepeal midagi muutund
panin siis SUURE antenni järgi ja viisin selle isegi katusele. antenn paigas ja rõõmsalt testima - arvake ära mis muutus!? JAH muutus see, et niigi aeglane internet oli veelgi aeglasemaks jäänud :O
jebisin tunni-poolteist antenni asendite muutmisega pidevalt kiirustesti tehes - iga kord oli nõrgem kui originaal juppidega.
tulemus: raisku läind poolteist tundi tööaega Eesti Energias passimisele, 489 krooni raisatud mitte midagi muutvale antennile, 450 krooni idiootsele parkismistrahvile ning kasu selgeltöeldes sittagi
ma saadaks selle Kõu heameelega kuupeale aga koduseade sai kunagi välja ostetud ja nüüd kahju seda lihtsalt prügikasti visata. ehk on kellelgi ideid kuidas koduste vahenditega see netiühendust kiiremaks saada?!
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
22.07.2008 18:53:20
|
|
|
200sx kirjutas: |
milline pettumus!
olen Kõu kasutaja selle alguspäevadest alates. elan Tallinna küljeall 2 masti levipiirkonnas ja kasutan koduseadet.
hambad ristis olen terve selle aja kannatanud üliaeglast ühendust (ruuter.ee tulemused jäävad 40-50 KB/sec kanti).
nüüd siis kannatus katkes. helistades kõu infosse siis pika kõne tulemusena jõudsime teenindajaga "ülihea" lahenduseni - suur lisa antenn vaja osta!
mina kohe kiiresti Eesti Energia esindusse Gonsiorisse. Tunnike ootamist kuni mammid seal arveid maksid ja minu SUUR antenn oligi käes. ülla ülla autoni jõudes leidsin veel kojamehe vahelt parkimistrahvi (mitte, et ma juba tunnikesest järjekorras kergelt närvis poleks old) :/
aga see selleks...
õhtul koju jõudes suure hurraaga juhtmed taha ja antenni katsetama. enne tegin veel kindluse mõttes ühe testi seadme originaal antenniga - kiiruse osas pold loomulikult vahepeal midagi muutund
panin siis SUURE antenni järgi ja viisin selle isegi katusele. antenn paigas ja rõõmsalt testima - arvake ära mis muutus!? JAH muutus see, et niigi aeglane internet oli veelgi aeglasemaks jäänud :O
jebisin tunni-poolteist antenni asendite muutmisega pidevalt kiirustesti tehes - iga kord oli nõrgem kui originaal juppidega.
tulemus: raisku läind poolteist tundi tööaega Eesti Energias passimisele, 489 krooni raisatud mitte midagi muutvale antennile, 450 krooni idiootsele parkismistrahvile ning kasu selgeltöeldes sittagi
ma saadaks selle Kõu heameelega kuupeale aga koduseade sai kunagi välja ostetud ja nüüd kahju seda lihtsalt prügikasti visata. ehk on kellelgi ideid kuidas koduste vahenditega see netiühendust kiiremaks saada?! |
Eks testi ja keera antenni ning vaata mis tulemusi annab, võimalik et keerates tulemus muutub paremaks.
Edu!!
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
walwur
Kreisi kasutaja
|
22.07.2008 21:29:54
|
|
|
Muidu see PINGi küsimus et kas sellisele ühendusele ongi iseloomulik suur ping?Või on siiski asi kinni riistvaras,kui palju sõlub ping kasutajate arvust?Mismoodi siis uuema seadmega parem ping on,millest see siis lõppude lõpuks sõltub?
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
2 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
22.07.2008 21:31:15
|
|
|
walwur kirjutas: |
Muidu see PINGi küsimus et kas sellisele ühendusele ongi iseloomulik suur ping?? |
no mõtle ise, ping peab ju terve maa läbi õhu vihisema, see aga võib olla udune vms...
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
22.07.2008 22:04:51
|
|
|
walwur kirjutas: |
Muidu see PINGi küsimus et kas sellisele ühendusele ongi iseloomulik suur ping?Või on siiski asi kinni riistvaras,kui palju sõlub ping kasutajate arvust?Mismoodi siis uuema seadmega parem ping on,millest see siis lõppude lõpuks sõltub? |
uuel seadmel sellepärast ping parem et uuem Rev
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
Martin256
HV vaatleja
|
22.07.2008 22:26:25
|
|
|
Minul on selline RevA seade autos juba terve aasta. Olen väga rahul, aga pole ka millegagi võrrelda. Alguses oli raskusi võrku logimisega, aga peale ümbervahetust töötab väga hästi. Ise kasutan seda peamiselt netiraadio kuulamiseks läbi arvuti või mobiili. Kui kedagi Tallinna ümbruses huvitab, saatke teade
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
23.07.2008 00:11:34
|
|
|
Martin256 kirjutas: |
Minul on selline RevA seade autos juba terve aasta. Olen väga rahul, aga pole ka millegagi võrrelda. Alguses oli raskusi võrku logimisega, aga peale ümbervahetust töötab väga hästi. Ise kasutan seda peamiselt netiraadio kuulamiseks läbi arvuti või mobiili. Kui kedagi Tallinna ümbruses huvitab, saatke teade |
milline seade sul on? Kodu või usb?
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silwer
HV kasutaja
|
23.07.2008 00:38:57
|
|
|
Rev-A koduseade peaks ikka olema.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
23.07.2008 02:57:27
|
|
|
haldo kirjutas: |
Minul on selline RevA seade autos juba terve aasta. Olen väga rahul, aga pole ka millegagi võrrelda. Alguses oli raskusi võrku logimisega, aga peale ümbervahetust töötab väga hästi. Ise kasutan seda peamiselt netiraadio kuulamiseks läbi arvuti või mobiili. Kui kedagi Tallinna ümbruses huvitab, saatke teade |
milline seade sul on? Kodu või usb? |
Mõtle loogiliselt. Aasta on Rev.A seadet ametlikult ainult Tuning.ee pakkunud ja selleks on justnimelt (wifi-evdo)sarvik, e. nn. koduseade. Sõna "autos" oleks pidanud ju kellukest ikka helistama?!
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
23.07.2008 11:43:31
|
|
|
Lemmy kirjutas: |
haldo kirjutas: |
milline seade sul on? Kodu või usb? |
Mõtle loogiliselt. Aasta on Rev.A seadet ametlikult ainult Tuning.ee pakkunud ja selleks on justnimelt (wifi-evdo)sarvik, e. nn. koduseade. Sõna "autos" oleks pidanud ju kellukest ikka helistama?! |
Mõtle ise loogiliselt, mu tuttaval on autosse pandud Rev O sarvik, Endal autos Rev 0 sarvik koos wifiga mis eraldi.
Logista ise enda kellukest
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lindremant
Kreisi kasutaja

|
23.07.2008 14:50:24
|
|
|
Viimased paar päeva selline jama olnud, levi kõigub üles alla, connectida peaaegu ei ole võimalik kuid vahest siiski. On algul 4-5 pulka, niikui connect paned, tuleb 2 pulka ja 10 seki pärast on needki läinud. Seade on mobiilne vanem variant. Ons kellelgi veel sama asjaga probleeme.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel025
HV vaatleja

|
23.07.2008 17:13:57
|
|
|
see on nüüd see uus koduseade Rev A. täna ostsin ja kiirust testisin tartu linnas. siin on vist liiga palju kõue kasutajaid, peaks linnast välja sõitma ja siis proovima, aku ostsin talle ka eraldi juurde, saab autos vabalt testida.
see siis 3km Tartust eemal. ühtegi lisaantenni ei ole peale komplektis olnute.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rv30
HV kasutaja
|
23.07.2008 19:41:25
|
|
|
milline pettumus!
jebisin tunni-poolteist antenni asendite muutmisega pidevalt kiirustesti tehes |
Kiirustest ei ole sobilik vahend parima tugevusega signaali leidmiseks, kuna see muutub pidevalt ja sõltub kasutajate arvust ja tegevusest võrgus. Parem on signaali tugevust määrata kaasasoleva Axesstel Manager tarkvaraga. See näitab signaali tugevust dBides.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
23.07.2008 20:12:04
|
|
|
rv30 kirjutas: |
milline pettumus!
jebisin tunni-poolteist antenni asendite muutmisega pidevalt kiirustesti tehes |
Kiirustest ei ole sobilik vahend parima tugevusega signaali leidmiseks, kuna see muutub pidevalt ja sõltub kasutajate arvust ja tegevusest võrgus. Parem on signaali tugevust määrata kaasasoleva Axesstel Manager tarkvaraga. See näitab signaali tugevust dBides. |
Väga õige! Enne antenni häälestamist tuleb panna midagi suuremat laadima tagamaks graafiku pidevat aktiivsust ning samal ajal antenni asendi muutmisega jälgida graafikul toimuvaid muutusi. 14km kaugusel tugijaamast peaks see graafik välja nägema niimoodi:
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
23.07.2008 21:11:48
|
|
|
tanel025 kirjutas: |
see on nüüd see uus koduseade Rev A. täna ostsin ja kiirust testisin tartu linnas. siin on vist liiga palju kõue kasutajaid, peaks linnast välja sõitma ja siis proovima, aku ostsin talle ka eraldi juurde, saab autos vabalt testida.
see siis 3km Tartust eemal. ühtegi lisaantenni ei ole peale komplektis olnute. |
Ping on küll päris hea
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
23.07.2008 21:48:26
|
|
|
eh siis tv teeb endale lihtsat käivet... esmalt vaesemad aparaadid ja siis ajab kõvaks...
PS: rentimisega ju ei tegeleta
samas kõu ainuke netipakkuja mul siin metsas... konkurents igati teretulnud...
hetkel vanavanur koduseade
kui siin metsas veel meil 2 (poiss)last kasvamas, siis arvan et 1 päev jääb sellest väheseks
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|