praegune kellaaeg 20.06.2025 16:40:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kaitsu
HV vaatleja
|
19.07.2008 03:57:35
Sülearvuti käis remondis, nüüd internet "ära keelatud"? |
|
|
Sülearvuti käis remondis, seda sinna viies kurtsin muu hulgas, et üks programm, Power Manager võtab kohati palju mälu, nii et muud asjad jäävad aeglaseks. Lubati lahkelt, et "vaadatakse opsüsteem üle". Kui tagasi sain, selgus, et internetti ei pääse enam mingil moel. Muidu kodus ruuter, mille kaudu ühenduvad netti juhtmega lauaarvuti ja wifiga sülearvuti.
Kui vajutada nuppu, mille peale hakkas sülearvuti muidu ühendust looma, siis ei juhtu lihtsalt mitte midagi - ka mitte seda teadet, et no or limited connectivity.
Konfigureeritud oli, et ühendub Odyssey-nimelise tarkvara abil, aga proovisin ka Windowsi kaudu - vastus: Windows cannot configure your connection.
Device Managerist vaatasin, et võrgukaart töötab korralikult, working properly.
Tundub, et kuskilt n-ö ülemalt poolt on internet üldse mittelubatavaks tunnistatud, kuskilt vajalik linnuke ära võetud vms?
Nad seal volitatud remondifirmas omast arust tegid mu arvuti kiiremaks, võtsid vähemaks startupis automaatselt käivituvaid asju jne, nagu mulle uhkelt teatati. Võeti miskit vajalikku maha?
Esmaspäeval muidugi uurin sealt firmast, aga seni ... äkki keegi oskab midagi tarka välja pakkuda?
Fujitsu-Siemens Amilo M7440G
Windows XP Home SP3
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
19.07.2008 08:52:15
|
|
|
Imo Ilma Power Managerita sa Wifisse ei saa, iseendal ka see ja sama jama oli alguses et miks netti ei saa, Wifi nupp ei töötanud kuid kui Power manageri panin, oli kõikvjso. Nii et sul PEAB olema power manager et netti saada
Kui midagi valesti mul on, siis parandage mind a nii olen mina arusaanud oma läpakast et ilma selleta see tööle ei lähe
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaitsu
HV vaatleja
|
19.07.2008 12:57:58
|
|
|
Aitäh, Flacko
Power Manager võeti seal firmas -Kungla Dialoog- maha jah, et tarbetu vidin. Proovin tagasi panna. Aga niipea kui ma Kungla Dialoogi omadele Power Manageri mainisin, ütlesid nad kohe, et võtame siis maha, jah? Ma veel mõtlesin, et Remove nupu vajutamisega oleks ise ka hakkama saanud. Muidu paranduses käis arvuti sellepärast, et ventilaator ei töötanud. See nüüd töötab.
Installisin Power Manageri tagasi, ja nett toimib, nagu võluväel!
Selle threadi peaks vist viima üle arvutifirmade alla, Kungla Dialoogi soss-sepad selle jama kokku keerasid. Huvitav, kas ma saan keelduda selle "optimeerimise" eest mulle kirjutatud 500 kr arve maksmisest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
20.07.2008 20:28:51
|
|
|
Mul on ka fuijctsu see kuradima ventika kala, see on selle arvuti tüüpviga :/ kui äa parandad, siis kuangi ikka läheb pekki . Mul 2x juba nii ning miks ma arvan et varsti jälle?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaitsu
HV vaatleja
|
22.07.2008 15:39:21
|
|
|
Muide, niipalju soliidsust Kungla Dialoogil jätkus, et minu kaebuse peale tühistasid nad oma "optimeerimise" arve. Nagu oleks lõpp hea, kõik hea? Kui oleks aega laialt käes, siis küll, aga kiirel tööajal natuke liiga palju jamamist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
22.07.2008 16:00:26
|
|
|
tsitaat: |
Nagu oleks lõpp hea, kõik hea?
|
Et siis mida? Nad ju tühistasid selle arve juba.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kaitsu
HV vaatleja
|
22.07.2008 16:05:52
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
tsitaat: |
Nagu oleks lõpp hea, kõik hea?
|
Et siis mida? Nad ju tühistasid selle arve juba. |
Selles mõttes jah, lihtsalt kogu see lugu kokku tekitas liiga palju aja- ja närvikulu. Arvutit on mul eelkõige siiski vaja töötamiseks, mitte sellega remondifirma vahet jooksmiseks, nende tekitatud vigade uurimiseks, arvete pärast õiendamiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
100kv
HV kasutaja
|
22.07.2008 16:11:40
|
|
|
tuleb osta normaalset kaupa. siis pole vaja teeninduse vahet joosta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kaitsu
HV vaatleja
|
23.07.2008 00:04:21
|
|
|
100kv kirjutas: |
tuleb osta normaalset kaupa. siis pole vaja teeninduse vahet joosta. |
No muidugi, ma kohe arvasin, et mingi hetk ilmub keegi, kes hakkab ilkuma, et Amilo pole arvuti jne jne.
Küsimus, tuletan meelde, oli siiski selles, et volitatud remondifirma peaks ikka teadma, kas ja milliseid arvutil juba ostes peal olnud utiliite võib maha lihtsalt maha installida. KD seda ei teadnud. Aga ehk nüüd sai targemaks.
Minu kui teema algataja jaoks on asi ammentatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|