Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Rohkem kui 50 maili minutis märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mega
HV Guru
mega

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.07.2008 15:09:27 Rohkem kui 50 maili minutis vasta tsitaadiga

Milline oleks lahendus, kui ettevõte soovks postitada rohkem kui 50 maili minutis. Elion viskab kohe musta nimekirja. Ideid?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 08.07.2008 15:16:44 vasta tsitaadiga

Teenusepakkujat vahetada või nendega läbi rääkida icon_wink.gif
mega
HV Guru
mega

sõnum 08.07.2008 15:18:16 vasta tsitaadiga

läbirääkimine elioniga? ehh, pole tulemusi andnud kahjuks icon_sad.gif vahetada - oleks neid siis nii väga valida? samas smtp ei pea olema teenusepakkuja oma, vahest pakub keegi sellist teenust?
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 08.07.2008 15:31:43 vasta tsitaadiga

Kui eesmärgiks on minutis saata üle 50 spämmi, siis pole ühegi teenusepakkujaga läbirääkimistest tulemusi oodata ja must nimekiri ongi sellise serveri jaoks õige koht. Kui meiliserveri kasutajaid on aga juba tõepoolest nii palju, et minutis saadetavate normaalsete kirjade arv selle piiri ületab, siis peab ikka olema tegemist juba piisavalt suure ettevõttega, et nende pöördumist teenusepakkuja poole tähelepanuta ei jäetaks.
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 08.07.2008 15:53:34 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Kui eesmärgiks on minutis saata üle 50 spämmi, siis pole ühegi teenusepakkujaga läbirääkimistest tulemusi oodata ja must nimekiri ongi sellise serveri jaoks õige koht. Kui meiliserveri kasutajaid on aga juba tõepoolest nii palju, et minutis saadetavate normaalsete kirjade arv selle piiri ületab, siis peab ikka olema tegemist juba piisavalt suure ettevõttega, et nende pöördumist teenusepakkuja poole tähelepanuta ei jäetaks.

tegu ei ole spämmiga, vaid registreeritud kasutajate teavitamisega ja neid on tuhandeid, kellele on korraga vaja info laiali saata. elion isegi ei vasta! votnii.

bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 08.07.2008 16:04:17 vasta tsitaadiga

Meilile ei vasta? Helista siis äriklienditeenindusse 1551...
mega
HV Guru
mega

sõnum 08.07.2008 23:29:55 vasta tsitaadiga

aitab elioni soovitamiseks, sellesse mammutisse ma ei usu lihtsalt, vähemalt mitte seni, kui ühtegi muud võimalujst ei ole icon_rolleyes.gif
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 09.07.2008 09:28:08 vasta tsitaadiga

Siis jääb ikkagi üle teenusepakkuja vahetus.
Sul on siis email Elioni halduses koos kodulehemajutusega? Vot selle kolidki mõne teise teenusepakkuja juurde üle, kes lubab saata rohkem kui 50 meili minutis.

mega
HV Guru
mega

sõnum 09.07.2008 09:40:06 vasta tsitaadiga

bigmarx kirjutas:
Sul on siis email Elioni halduses koos kodulehemajutusega? Vot selle kolidki mõne teise teenusepakkuja juurde üle, kes lubab saata rohkem kui 50 meili minutis.

ei, meilindus ei ole elioni käes, aga standardlahendus on, et väljuvad kirjad käivad läbi ISP. praegu uuringi võimalust meiliteenuse pakkuja läbi...

UrmasL
HV kasutaja
UrmasL

sõnum 09.07.2008 11:44:32 vasta tsitaadiga

mega kirjutas:
bigmarx kirjutas:

ei, meilindus ei ole elioni käes, aga standardlahendus on, et väljuvad kirjad käivad läbi ISP. praegu uuringi võimalust meiliteenuse pakkuja läbi...

Zone.ee lubab kokkuleppel Elioni võrgust ka oma SMTP'd kasutada.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
gnoom
HV veteran

sõnum 09.07.2008 19:34:16 vasta tsitaadiga

mega kirjutas:
tegu ei ole spämmiga, vaid registreeritud kasutajate teavitamisega ja neid on tuhandeid, kellele on korraga vaja info laiali saata. elion isegi ei vasta! votnii.

Huvitav huvitav. Sai paar aastat tagasi Elioni äriklient oldud ja sellist suhtumist küll ei kohanud. Äriklienti on nad alati hästi suhtunud. icon_smile.gif
Ja kui ikka vaja tuhandeid kirju saata, siis miks ei kasuta oma serverit. Oleks ju palju mõttekam, kui kogu aeg käia ja luba lunida.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 09.07.2008 20:33:05 vasta tsitaadiga

gnoom kirjutas:
Ja kui ikka vaja tuhandeid kirju saata, siis miks ei kasuta oma serverit. Oleks ju palju mõttekam, kui kogu aeg käia ja luba lunida.

Ma esialgu saingi nii aru, et Elioni server paneb ettevõtte serveri musta nimekirja, kui sealt üle 50 meili minutis Elioni serverisse saabub, alles jutu arenedes selgus, et neid tahetakse just välja saata Elioni serveri abil.
Kui tõesti nii kõva kirjavahetus käib, on oma server nagu üsna iseenesestmõistetav... ISP-lt ilma eraldi lisatasuta sellist teenust nõuda on natuke üle pakutud.

tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 09.07.2008 21:57:07 vasta tsitaadiga

http://www.roosaelevant.ee/ icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 10.07.2008 00:47:03 vasta tsitaadiga

nojah, ega ilma lisatasuta seda ei eeldagi... samas peaks vist tõesti oma serveri püsti panema, kõige kindlam.
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 18.07.2008 13:53:37 vasta tsitaadiga

või lasta ISP pakkujal lahti teha port 25 ja teha ise oma mailserveri teenust ja pidada sellel teemal läbi!
Mul oli elion poolt nende lahedust et SMTP on elion kuid hakkasin ise oma mailserveri tegema siis tehti PORT 25 lahti , see on ongi see SMTP serveri port!
Kuid tihti peale eestis ei taheta eriti seda porti lahti teha , muidu oleks spämmimist rohkem icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 19.07.2008 20:56:00 vasta tsitaadiga

gnoom kirjutas:
Äriklienti on nad alati hästi suhtunud. icon_smile.gif

Mida sa suitsetasid kui seda kirjutasid?
2006. suvel teatasin neile laupäeva lõunal, et näete internet kadus ära. Lubati esmaspäevaks uurida ja tagasi helistada. Teisipäeval helistasin ise uuesti, et interneti puudumist kurta. Sai kokku lepitud kolmapäevaks tehniku külastuse aeg. Loomulikult ei tulnud kolmapäeval kedagi, kuigi mina passisin töö ajast kodus (leping oli kodusel aadressil registreeritud firmale). Pärast seda öeldi, et ups aga unustasime ära või polnud aega. Mis siis ikka, eks tulge neljapäeval, mul ju töövaba aega piiramatult. Neljapäeval siis saabuski tehnik, uuris natuke ruuterit ja leidis, et seade ikka ei tööta. Siis 2 tundi hiljem tuli natuke targem insener, kes tuvatas, et seade siiski töötab aga äkki on takistus Elioni enda võrgus ja hakkas helistama. Lõpuks leidis Tallinna helistades kellegi adminni, kes tuvastaski põhjuse ja internet hakkas jälle liikuma. Oi kui vihane ma olin, et arvasin 5 päeva vea olevat elionilt renditud modemis ja siis tuli välja, et Eesli Telefoni firmas ühendas keegi kaablid või pordid valesti ja keeras minu interneti kinni. Sellel aastal oli mul 3 kohas elioni ühendus ja kuutasud tulid kokku ca 2000 ringis. Nüüd pole ma olnud Eesli Telefoni klient juba 13 kuud ja tunnen oma olemist puhta ja kuivana.

Lisaks veel äriklienti suhtumisse. Kunagi aastal 2003. sai tellitud väikekontori ADSL kuid mulle ei pakutud kunagi selle juurde kuuluvat serveripinda või emaili. Ega ma ise väga ei küsinud kah. Ja eelmisel aastal lepingut lõpetades oleks olnud võimalus välja osta 4 aastat kasutatud nokia ruuter ei vähem ega rohkem kui 750 krooni eest. Sama palju küsisid nad minult ühe teise mudeli eest, mida olin kasutanud umes 8 kuud. Seega täiesti loogikavaba äri kui seadme kasutusaeg ei mõjuta selle jääkväärtust.

PS. Küsimuse püstitajale aga selline ettepanek, et äkki saad hakkama mõne virtuaalserveri pakkuja juures, kes laseb meilide saatmiseks kasutada oma smtp serverit. Mitte siis ISP omi. Iseasi, kas nemad sellega rahul oleksid. BeeServer.net äkki?

estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 19.07.2008 22:03:35 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
gnoom kirjutas:
Äriklienti on nad alati hästi suhtunud. icon_smile.gif

Mida sa suitsetasid kui seda kirjutasid?
2006. suvel teatasin neile laupäeva lõunal, et näete internet kadus ära. Lubati esmaspäevaks uurida ja tagasi helistada. Teisipäeval helistasin ise uuesti, et interneti puudumist kurta. Sai kokku lepitud kolmapäevaks tehniku külastuse aeg. Loomulikult ei tulnud kolmapäeval kedagi, kuigi mina passisin töö ajast kodus (leping oli kodusel aadressil registreeritud firmale). Pärast seda öeldi, et ups aga unustasime ära või polnud aega. Mis siis ikka, eks tulge neljapäeval, mul ju töövaba aega piiramatult. Neljapäeval siis saabuski tehnik, uuris natuke ruuterit ja leidis, et seade ikka ei tööta. Siis 2 tundi hiljem tuli natuke targem insener, kes tuvatas, et seade siiski töötab aga äkki on takistus Elioni enda võrgus ja hakkas helistama. Lõpuks leidis Tallinna helistades kellegi adminni, kes tuvastaski põhjuse ja internet hakkas jälle liikuma. Oi kui vihane ma olin, et arvasin 5 päeva vea olevat elionilt renditud modemis ja siis tuli välja, et Eesli Telefoni firmas ühendas keegi kaablid või pordid valesti ja keeras minu interneti kinni. Sellel aastal oli mul 3 kohas elioni ühendus ja kuutasud tulid kokku ca 2000 ringis. Nüüd pole ma olnud Eesli Telefoni klient juba 13 kuud ja tunnen oma olemist puhta ja kuivana.

Lisaks veel äriklienti suhtumisse. Kunagi aastal 2003. sai tellitud väikekontori ADSL kuid mulle ei pakutud kunagi selle juurde kuuluvat serveripinda või emaili. Ega ma ise väga ei küsinud kah. Ja eelmisel aastal lepingut lõpetades oleks olnud võimalus välja osta 4 aastat kasutatud nokia ruuter ei vähem ega rohkem kui 750 krooni eest. Sama palju küsisid nad minult ühe teise mudeli eest, mida olin kasutanud umes 8 kuud. Seega täiesti loogikavaba äri kui seadme kasutusaeg ei mõjuta selle jääkväärtust.

PS. Küsimuse püstitajale aga selline ettepanek, et äkki saad hakkama mõne virtuaalserveri pakkuja juures, kes laseb meilide saatmiseks kasutada oma smtp serverit. Mitte siis ISP omi. Iseasi, kas nemad sellega rahul oleksid. BeeServer.net äkki?

Hehe.....SMTP server teenuse kasutamiseks ehk siis port25 vajab m]ne teenusepakkuja ehk ISP teenust! Kindla peale ega vhoostinguteenused pakkuv firma ei saa teha ju port 25 , selleks peaks ikka pöörduma mõne ISP poole ,
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 19.07.2008 22:07:51 vasta tsitaadiga

Siiski saab: Zerver.eu pakub SMTP Aaddress: mail.sinudomeen.ee, Väljuva POP3 port: 26 (tuvastamine sissetuleva aadressi kasutaja+parooliga)
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 19.07.2008 22:12:19 vasta tsitaadiga

Miks sa kirju just üle 25 pordi pead saatma? Gmail on seadistanud pordile 578 ja ükski ISP ei takista sind.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
mega
HV Guru
mega

sõnum 21.07.2008 23:26:50 vasta tsitaadiga

kasutangi nüüd oma serverit ja 1200 maili sai saadetud probleemideta icon_smile.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Rohkem kui 50 maili minutis
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.