Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aurah
HV vaatleja
|
21.07.2008 22:11:27
Probleem ventrilo 3.0.1'ga |
|
|
Mul siis selline teema just selle versiooniga, et kui ma vajutan rääkimise nuppu lendab mul upload lakke ja mängida siis küll võimalik ei ole. Eesti vendi servus asi nii hull pole, aga välismaa omades võtab kogu uploadi ära. Mul siis windows XP...teab keegi sellise asja vastu rohtu?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
21.07.2008 22:14:26
|
|
|
vaheta ühendus parema vastu
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aurah
HV vaatleja
|
21.07.2008 22:50:22
|
|
|
-.- Peale ühenduse vahetuse on veel mõnda abivehendid?....Üht inimest ma tean kellel sama net, aga sellist probleemi ei esine. VB on see ka tähtis, et mul ruuter ka vahel.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
22.07.2008 12:54:12
|
|
|
mul starmani ühendus ning upload on max 150kbit/s. selle tõmbab ventrilo ja counter strike source korraga kasutamisel pingi lakke. elioni megabitise uploadiga ei olnud probleeme
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
24.07.2008 10:51:43
|
|
|
Idee poolest võib veidi aidata mõne võrguühenduse pakettide prioriteeti sättiva proge kasutamine, säärase mis mängu paketid esmajärjekorras läbi laseb ning alles seejärel Ventrilo omadega tegeleb (ise kasutan sääraseks tegevuseks cFosSpeedi, aga kindlasti on teisigi).
Samas kui uplink nii vilets et vestlusprogramm selle täies mahus ära soob siis vast erilist imet ei maksa oodata. Ventrilo ja/või mängu sätetes ei anna midagi muuta, ühenduse liiki või kvaliteeti? Kui annab siis ehk väiksemaksmuutmisega saab programmid korraga võrku kasutama.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|