Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Stabby
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
19.07.2008 06:26:45
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
No jeesuke kui sellised väited, siis soovitaks mäng enne ikka läbi teha. No tõesti... |
No-ei, ma ei kavatse olla esimene inime ilmas kes igavuse töttu koomasse langeb, mäng on riiulis ja sinna ta ka jääb.
Tegemist ei ole muidugi halva mänguga, kui vötta omaette, ja multiplayer lisab nii mönelegi pönevust, aga vöttes kokku kogu seeria ajaloo siis peale VC'd on tegemist olnud WC loputuskasti kraamiga, ma hindan oma taguotsa rohkem, et SA ja IV ei ei kõlba pühkimisekski, vaevu kvalifitseerub loputusekski. Minu hinnang - haltuura.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
FruityLoop
HV vaatleja
|
19.07.2008 13:34:32
|
|
|
Mul (ja ma loodan paljudel veel) on suva sellistest virisemistest - Mina olen rahul ja see on minujaoks kõige tähtsam. Noh GTA-d kuuaega jutti igapäev on jah raske mängida, aga ma teen nii: Kui mäng ära tüütab, viskan riiulisse... Paari päevapärast teen karbi uuesti lahti, plaat masinasse ja jälle lõbu laialt.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
19.07.2008 13:47:20
|
|
|
Prayer kirjutas: |
Skeptik kirjutas: |
No jeesuke kui sellised väited, siis soovitaks mäng enne ikka läbi teha. No tõesti... |
No-ei, ma ei kavatse olla esimene inime ilmas kes igavuse töttu koomasse langeb, mäng on riiulis ja sinna ta ka jääb.
Tegemist ei ole muidugi halva mänguga, kui vötta omaette, ja multiplayer lisab nii mönelegi pönevust, aga vöttes kokku kogu seeria ajaloo siis peale VC'd on tegemist olnud WC loputuskasti kraamiga, ma hindan oma taguotsa rohkem, et SA ja IV ei ei kõlba pühkimisekski, vaevu kvalifitseerub loputusekski. Minu hinnang - haltuura. |
Peamiselt on virisetud Gta IV kohta seetõttu, et pooli asju mida SA-s teha sai, ei saa nüüd Gta IV-s teha. Aga jah igal inimesel enda arvamus, mulle meeldis Gta seerias SA kõige rohkem, sai 3 korda läbi tehtud, Gta IV-ga olen ka rahul, story oli mõnus, multiplayer on ka super, aga mis ka minulgi väheks jäi, oli see, et ei ole väga palju teha pärast kui mäng läbi on, multiplayeris oli küll hea 2 tüüpi sappa võtta ja party modes üritasime helikaga vabadussamba peale saada
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
19.07.2008 17:41:59
|
|
|
FruityLoop kirjutas: |
Kui mäng ära tüütab, viskan riiulisse... Paari päevapärast teen karbi uuesti lahti, plaat masinasse ja jälle lõbu laialt.  |
Mul on enamus mängudega nii et kui on mingi "mission impossible" siis peale N. korda proovimist (ja ebaõnnestumist) võtan mõne teise mängu ette.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
19.07.2008 18:23:27
|
|
|
ex6 kirjutas: |
FruityLoop kirjutas: |
Kui mäng ära tüütab, viskan riiulisse... Paari päevapärast teen karbi uuesti lahti, plaat masinasse ja jälle lõbu laialt.  |
Mul on enamus mängudega nii et kui on mingi "mission impossible" siis peale N. korda proovimist (ja ebaõnnestumist) võtan mõne teise mängu ette.  |
Mul on just niimodi, et kui mõnes mängus kuskilt mitte kuidagi edasi ei saa, siis ma ei jäta jonni ning proovin uuesti nii palju kordi, kuni saan sealt lõpuks edasi, paraku GTA IV midagi sellist ei sisaldanud (kahjuks).
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
19.07.2008 23:54:10
|
|
|
Eks mulgi sai kõik missioonid väga kähku tehtud, ei olnud ühtegi sellist rasket mida peaks üle 3 korra tegema, pealegi mitte ühtegi missiooni üle 2 korra tegemist kordagi polnud ja nii saingi esimese korraga alla 30 tunni mäng läbi tehtud Ju siis sain hidingu ja aimimise kiirelt selgeks, sest AK-ga ja M4-ga muud ei olnud kui ainult Headshotid Multiplayeris oli vähe raskem, aga need kes minuga siin HV foorumis koos mängisid nägid, et halb mängija ma just polnud, eriti lihtne oli siis kui deathmatchis oli auto aim maha võetud, siis tapsin vähemalt 10 inimest enne ära kuni keegi minu maha lasi
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
20.07.2008 13:30:37
|
|
|
gta 4 lemmik osa. füüsika ! rohkem pole midagi vaja
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tipp
HV kasutaja

|
20.07.2008 18:45:13
|
|
|
Keegi xkastile GTA IV müüa ei taha?
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
20.07.2008 19:52:05
|
|
|
augusti ps magazine vahel on suur gtaiv plagu, ühel pool peakangelane ise ja teisel pool ultimate cheats and secrets map. kaardil on ära toodud hunnik huvipunkte (kust saab relvi, stripikluppi, lendrotte või hüperedevat stunthüpet teha. samuti on pihutäis telefoninumbreid tervise ja turvise jmss hankimiseks.. kaardi suurus on nii umbes a1 silma järgi.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
20.07.2008 20:26:11
|
|
|
Lendrottide all peetakse vist Tuvisi silmas.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
20.07.2008 20:40:22
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Lendrottide all peetakse vist Tuvisi silmas.  |
Tuvisid jah
47th ronin, kus sa seda Eestis müügil nägid
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.07.2008 21:27:41
|
|
|
netis sellised kaardid ammu levinud... ainuke asi et kui neid tel. nr kasutad siis vist saad "cheater" staatuse endale
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
20.07.2008 22:35:23
|
|
|
Hmm, need kaardid on muidu mängus endas kah välja toodud, kui oskad otsida.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
20.07.2008 23:10:30
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Hmm, need kaardid on muidu mängus endas kah välja toodud, kui oskad otsida. |
Jep, ma alguses kartsin, et see on cheat ja ei tahtnud kasutada aga siis sain hiljem teada, et ei olegi
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.07.2008 23:18:17
|
|
|
telefööni koodi trükkimine peaks minuteada siiski cheatina kirja minema või mitte ?
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
21.07.2008 14:11:47
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Flacko kirjutas: |
Lendrottide all peetakse vist Tuvisi silmas.  |
Tuvisid jah
47th ronin, kus sa seda Eestis müügil nägid  |
prismas ajakirjaletis ikka, kus siis mujal. kotikese peal lubati, et lbp-st tehakse juttu, nii ma selle ära võtsingi. flying rats on jah miski tuvikesega ikoon. ilmselt mingi asi, mis mängu mittemänginule (a la mina) midagi ei ütle. peab vist kaardi töö juures seinale lööma, meil seal kõik järgemööda selle gtaiv kallal
ahjaa, telefoninumbrite kohal on kirjas ikka, et 'cheats' ja hoiatus, et ei maksa salvestada peale cheat-i sisestamist, 'there may be problems later on'. ajakirjas on ka nupuke gtaiv online-st, mis olla über ja super ja lahekas, ainult sissesaamine olla frustreeriv.
edit: näe, valetasin praegu, niiet ei jõnksatanud ka. tondi selverist ostsin. selverist, mitte prismast.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
21.07.2008 19:02:18
|
|
|
Keegi teab öelda, mida see "Garage" seal Bohanis (kõige väiksem saar, põhjas) teeb? Öeldud on, et need Brucie missioonide autod viiakse sinna aga tegelikult viiakse need autod ju Brucie lock-up'i, mis on esimese saare lõunas.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
21.07.2008 19:12:55
|
|
|
Kellogg's kirjutas: |
Keegi teab öelda, mida see "Garage" seal Bohanis (kõige väiksem saar, põhjas) teeb? Öeldud on, et need Brucie missioonide autod viiakse sinna aga tegelikult viiakse need autod ju Brucie lock-up'i, mis on esimese saare lõunas. |
Seal on mingi Bruce sõber kes sulle SMS-idega hakkab saatma autode/motikate tellimusi stiilis "Selle metroojama juures pargib selline ja selline auto, mul klient tahab seda" - lähed siis otsid üles ja toimetad garaazi. Mingi aja möödudes tuleb uus SMS.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
21.07.2008 22:57:30
|
|
|
Keegi teab öelda, mida see "Garage" seal Bohanis (kõige väiksem saar, põhjas) teeb? Öeldud on, et need Brucie missioonide autod viiakse sinna aga tegelikult viiakse need autod ju Brucie lock-up'i, mis on esimese saare lõunas. |
Seal on mingi Bruce sõber kes sulle SMS-idega hakkab saatma autode/motikate tellimusi stiilis "Selle metroojama juures pargib selline ja selline auto, mul klient tahab seda" - lähed siis otsid üles ja toimetad garaazi. Mingi aja möödudes tuleb uus SMS. |
Stevie või Steve oli vist selle tüübi nimi...
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
HHE
HV kasutaja

|
22.07.2008 08:48:16
|
|
|
Seal on mingi Bruce sõber kes sulle SMS-idega hakkab saatma autode/motikate tellimusi stiilis "Selle metroojama juures pargib selline ja selline auto, mul klient tahab seda" - lähed siis otsid üles ja toimetad garaazi. Mingi aja möödudes tuleb uus SMS. |
Mõne auto kohta annab päris täpse adre aga mõne kohta annab ainult rajooni. Eile pidin golfiväljaku kõrvalt auto ära tooma,
et golfi väljak kuskil on seda teadsin aga kus, seda enam ei mäletanud. Nii siis võtsin kopteri ja hakkasin seda väljakut otsima
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
22.07.2008 09:01:26
|
|
|
Õldiselt on mänguga kaasas olnud linna kaart abiks neid autosid otsides. Mina näiteks küll poleks muidu neid metroojaamade juures olevaid autosid leidnud...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
HHE
HV kasutaja

|
22.07.2008 17:45:10
|
|
|
Õldiselt on mänguga kaasas olnud linna kaart abiks neid autosid otsides. Mina näiteks küll poleks muidu neid metroojaamade juures olevaid autosid leidnud... |
Ma istusin metroosse ja läksin õiges peatuses maha
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charlotte
HV vaatleja
|
22.07.2008 22:26:32
|
|
|
Selline küssa, et kust leiab ilma koodita auto Comet? Oskab keegi öelda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|