Whao whoa whoa....
Kas eraldi Metallica mängu siis ei tulegi? Ride the lightning? Fuel? For whom the bell tolls?
whai.
Kõikide vanade bändide uued albumid reeglina sakivad ju.
uus mäng on täielik saast guitar hero aerosmith ühe sama pändi lood kogu aeg jne
kusjuures, ma olen isegi nõus!
loo valik on lahja minu arust guitar hero legends of rock on palju parem loo valik ühe ja sama pändi lugude mängimine viskab lõpuks üle _________________ eestimaa tuleb täita lasetaga
Kardan, et isegi IQ test ei aitaks, tundub, et kirjavahemärke ja sõnu ei tunne on mul 2 teooriat
1) Klaviatuur on kirjavahemärkide ja nõrga B juures katki
2) Või siis ta on 5 aastane
edit: Dragonforce song pack @ August 21:
"Heroes Of Our Time"
"Operation Ground And Pound"
"Revolution Deathsquad"
mis te arvate, muudaks teema nime ümber: "Guitar Hero mängude arutelu"
arvan, et iga GH mängu kohta pole nagu mõtet eraldi teemat teha ja siiani on siin teistest ka arutletud, mitte ainult GHIII-st
OT:
Skeptik, "tunnetuse" asi - paar aastat tagasi nägin mingil saksa telekanalil saadet, kus pandi lapsed ja võidusõitjad arvutil võidu sõitma...
10aastased näitasid tagatulesid _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
ega boonus ja downloaded lood ei annagi achievemente, ainult need, mis on carreeris, ehk siis tõesti lihtsaim moodus saada 1k note strike on teha ttaf läbi easyga. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
The pack will include the heavy lyrics of Flyleafs "Tina," the heartfelt track "Carcinogen Crush" from hardcore-punk turned goth band, AFI, as well as a remix of Marilyn Mansons grinding, fast-paced "Putting Holes In Happiness" by Nick Zinner from the Yeah Yeah Yeahs.
ja...
tsitaat:
Guitar Hero: Metallica game coming, and it's slated to ship by March 31, 2009
ise lootsin küll varem, aga noh, World Tour tuleb ka vahepeal ja saab uued pillid osta omale. samas:
tsitaat:
[our next album] Death Magnetic comes out in September, and the day it comes out, it will be available in the Guitar Hero 3 format
ise kõiki 4 osa mis ps2-l (GH1, GH2, GH3, GHRocksOf80's ja GHAerosmith) m2nginud puldiga, kuna ei suuda kidra lubada orikat kidra ja ebayst 400.- ei raatsi ka telida _________________ WROMD.ee
Awwwwww..... GH: Metallica oi seda olen ma oodanud . Krt world tour tuleb ka kõva... Isiklikult huvitab see world touri kidra, tea palju see maksma hakkab ?
Muidugi, kui keegi kasutatud GH3 kidra pakuks oleks ka bueno ?! _________________ Bawse
muutsin teema pealkirja ja esimese posti vastavaks. pole mõtet igale GH mängule eraldi teemat teha, kuna siin nagunii kõigist räägitud
Ma alguses vaatasin, et näe, uus teema tehtud, kuid siis avastasin, et ma olen siia juba postitanud
Aga jah. World Tour-i peaks ära tellima kusagilt. Seda just nende trummide pärast. Ainuke jama on see, et ta suht samal ajal tulemas kui Fallout 3... Mmmm. Collectors edition... _________________
ise kõiki 4 osa mis ps2-l (GH1, GH2, GH3, GHRocksOf80's ja GHAerosmith) m2nginud puldiga, kuna ei suuda kidra lubada orikat kidra ja ebayst 400.- ei raatsi ka telida
Kõige naljakam on ebays see et kidra saaks jah mingi 49$ aga post on umb sama palju .
Game.co.uk-s on hea pakkumine 49.99£ + 2£ saatmine. Xboxi versioonile siis. Aga kas GH2 kitarriga on ka võimalik world touri ja muid mängida ? _________________ Bawse
Game co ei saada hardware, kui sa selle kidra sealt ka tellisksid. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kui sul on UKs sõbrad, siis saad neile saata ja nad sulle. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
muutsin teema pealkirja ja esimese posti vastavaks. pole mõtet igale GH mängule eraldi teemat teha, kuna siin nagunii kõigist räägitud
Ma alguses vaatasin, et näe, uus teema tehtud, kuid siis avastasin, et ma olen siia juba postitanud
Aga jah. World Tour-i peaks ära tellima kusagilt. Seda just nende trummide pärast. Ainuke jama on see, et ta suht samal ajal tulemas kui Fallout 3... Mmmm. Collectors edition...
jep, World Tour'i peab lihtsalt saama omale kuskilt. instrumendid on nii lahedad juba. more advanced 8)
üldiselt tundus rockband palju ägedam kui GH. nii tracklisti kui mängitavuse pooles, eestisse aga pole see minu teada siiani jõudnud ja igalpool euroopas maksab kokku mingi 3000+ krooni :S veits liiast.
ehk RB2 on kuidagi solidim. seal trummidel vist see optsioon ka et saab kasutada kui regular MIDI trumme, ehksiis topeltkasu. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.