|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Scart
HV Guru

|
10.07.2008 15:06:02
|
|
|
link :: kae siit
Patchnoted. PVP päts!
Oh, wait a minute. See tuleb ju juuli alguses 2009.
---
Tänase patchi ilmselt suurim kild on see, et ressides on kõigil peal silence, millest saab lahti ainult invulni maha klikkides. Mida see tähendab? Seda, et caster, kes on molli saanud pvp's - ressib oma 1/4 eludega vms see number oli, ei saa end healida ja buffida, sest sellega kaotab oma kaitse gänkarite eest invufieldi kadumisega ja saab kohe uuesti molli. Enne healisid ennast täis, buffisid ära ja sul oli reaalne võimalus gänkarile silm siniseks kütta - nüüd oled tasuta HK.
Casterid on hetkel FFA igale klassile. Way to go, Failcom.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
10.07.2008 20:49:41
|
|
|
questide puudumise üle ilmselt enne 60-70 levelit ei ole kohe kindlasti mõtet kurta. praegu on hinnanguliselt sinnakanti mul questidest ette näha. questlimit on tõsiselt saatanast.
high-low-disconnect on tõesti väga efektiivne kombo. tean oma kogemustest. minust on sellega samuti rohkem kui piisavalt jagu saadud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
11.07.2008 03:31:49
|
|
|
| kaks kuud varsti täis, hakkab see mäng väikselt valmis ka saama? mängida tahaks.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
11.07.2008 08:11:07
|
|
|
| Traf kirjutas: |
| kaks kuud varsti täis, hakkab see mäng väikselt valmis ka saama? mängida tahaks. |
Mängu enda performance läheb hullemaks.
Kui alguses olin üllatnunud kui hästi jooksis, esimese kuu jooksul polnud ei mingit lagi, disconnecte ei midagi taolist. (high settings siis, 1680x1050 4xaa jne)
Nüüd iga patchiga muutub asi hullemaks. FPS just ei kuku, kui siis ainult 2-3 aga on tekkinud palju jõnksutamist kui liigud väheke edasi, eriti Noble district, aga ka mujal on märgata, samuti on väga palju freeze, punane ping nii 5-10sec, ja disconnectib kah,kõige koomilisem on et sellel juures on graafika läinud märgatavalt kehvemaks. Ootaks DX10.1 aga nemad hoopis kärbivad graafikat, puud on hetkel lausa jubedad näiteks.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.07.2008 10:15:14
|
|
|
| Pihv kirjutas: |
Mängu enda performance läheb hullemaks. |
Ja kuidagi ei suuda ma välja mõelda, miks? Pilti nülitakse aina nigelamaks ja jõudlus väheneb - väga imelik.
Eilse patchiga keerati jälle midagi kapitaalselt katki. Mobid on kõvasti tugevamad (oneshotivad enne Tortaagi ja see on tutoriali osa!) ja Bladestorm ability rokib
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
11.07.2008 11:47:12
|
|
|
Lahe 10 korda rohkem dämmi, kui sul elusid on...
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.07.2008 13:42:01
|
|
|
| EvilMick007 kirjutas: |
Lahe 10 korda rohkem dämmi, kui sul elusid on...  |
Yep, indeed.
Kusagil läks midagi ikka väga katki, kui esimesed mobid peale charri loomist su oneshotivad.
---
Foorumis on jõutud selleni, et ilmselt taheti anda 70+ bossidele rohkem dämmi ja abiliteid aga pandi puusse ja anti kõigile. Tortaagis vägev AffKunn lajatab kõigi võimalike combode ja dottidega kõigilt klassidelt, mida ta elu sees ei peaks tegema, nii et katki on asi.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
11.07.2008 13:42:04
|
|
|
Interfeiss ka pekki keeratud, klaveri makrosid ei saa enam kasutada ja kuna f1..f6 on hard bound groupi selectioniks siis ma ei kavatse enam niimoodi mängida.
Build keerati ka persse ja kuna eile oli sitt päev siis otsustasin canceli teha.
Iga patchiga läheb asi tehniliselt hullemaks, lõhutakse palju rohkem kui parandatakse.
Ja see patch oli siis nagu testitud neil, ennem vist lasti lampi välja, et äkki töötab, igatahes kasu null.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.07.2008 13:49:21
|
|
|
canceldamisega on lugu kuidas üldse? et kuidas käib ja mis efekt on?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
11.07.2008 13:51:22
|
|
|
Et enam ei leechi mu kaardilt raha kui kuu läbi saab.
Pärast vist saab uuesti avada kui tahad + saab sinna sõimu kirjutada, et miks enam ei taha mängida
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
agamina
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
12.07.2008 09:30:18
|
|
|
Ei hakka otseselt kellegagi vaidlema... aga see on siin päris suur probleem pidevalt.
Questide arvu limit on minu arust enamuses MMOdes mida mängind olen, miks huvitav AOCs see niiii suur probleem on?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
12.07.2008 09:45:02
|
|
|
| Wilts kirjutas: |
| Questide arvu limit on minu arust enamuses MMOdes mida mängind olen, miks huvitav AOCs see niiii suur probleem on? |
Wow'i pole mänginud? Seal teen ma leveldamisel ära ~30% võimalikest questidest ning kui viimane tegelane 70 sai siis jäi outlandis netherstorm ja SMW täielikult tegemata. Leveldasin puhtalt questides, instas käisin ainult korra.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.07.2008 09:53:29
|
|
|
Wilts, mis see loogiline põhjendus sellele on? väga nüri on edasi-tagasi sibada selle limiidi tõttu.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
13.07.2008 02:28:11
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Wilts kirjutas: |
| Questide arvu limit on minu arust enamuses MMOdes mida mängind olen, miks huvitav AOCs see niiii suur probleem on? |
Wow'i pole mänginud? Seal teen ma leveldamisel ära ~30% võimalikest questidest ning kui viimane tegelane 70 sai siis jäi outlandis netherstorm ja SMW täielikult tegemata. Leveldasin puhtalt questides, instas käisin ainult korra. |
no mul sai wow´is ka limit täis ja ikka tuli edasi tagasi joosta ja halliks minevaid queste lõpetada.
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.07.2008 03:00:43
|
|
|
Keegi ei käsi ju neid halle queste lõpuni teha. Endal jääb jämedalt kolmandik vastu võetud queste tegemata kuna leveldan kiiremini eest ära teistes tsoonides
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
13.07.2008 10:49:44
|
|
|
üks tõeliselt n00b küsimus. asi selles, et logime ennast ühel ajal kahekesi ühe IP-aadressi pealt sisse, et koos pelada, kuid ei näe teineteist. server on sama (fury) ja ainult paar levelit on meil vahet kui sellest peaks midagi sõltuma. rassid on paraku erinevad- ma cimmerlane vms ja teine tüüp akviloonlane või mis see oligi.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
| Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
13.07.2008 11:29:12
|
|
|
| vril kirjutas: |
üks tõeliselt n00b küsimus. asi selles, et logime ennast ühel ajal kahekesi ühe IP-aadressi pealt sisse, et koos pelada, kuid ei näe teineteist. server on sama (fury) ja ainult paar levelit on meil vahet kui sellest peaks midagi sõltuma. rassid on paraku erinevad- ma cimmerlane vms ja teine tüüp akviloonlane või mis see oligi.
|
Mis mõttes te ei näe üksteist? Kui et olete grupis ja samas areas aga teineteist ei näe, siis olete eri instades. Üleval kella juures on allapoole suunatud nool, klikkige sellel, leidke oma insta numbrid ja minge samasse instasse.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.07.2008 13:09:45
|
|
|
hallid või mitte, questidest saab kõige kiiremini expi.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vril
HV veteran

|
13.07.2008 14:29:03
|
|
|
selles mõttes ei näe, et oleme ühel ajal ühes kohas, kuid ei näe.
_________________ ma mõtlen seda tõsiselt
tel. 56 51 809 |
|
| Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
110 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
13.07.2008 14:56:30
|
|
|
| selles mõttes ei näe, et oleme ühel ajal ühes kohas, kuid ei näe. |
Ehk siis olete erinevates instansides.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
13.07.2008 16:58:59
|
|
|
| selles mõttes ei näe, et oleme ühel ajal ühes kohas, kuid ei näe. |
kui ei saa aru mis teha, kõige lihtsam.. kui oled gangis selle teise tüübiga jookse läbi "loading" ala ja oletegi samas kohas.
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
14.07.2008 10:58:49
|
|
|
Halle queste tasus teha küll enne XP pärast kuid peale viimast patchi enam XP-d ei saa nendest.
Hetkel oma väikse 6 mehelise sõprusringkonna gildiga uhame linna müüre üles nii mis kohiseb. 20min ja 1g (100 graniiti) kukub korda siis meeste arv kes viitsivad Graniiti koguda. AH's on minek selline et ei jõua ära korjata seda, 5minutiga plats puhas jälle. Kõige toredam et peale seda saab kohe Basaltit müüma hakata
Ei tea kas FC on hinnad alla lasknud või tulenevad Traderi hinnad sellest mis majad sul linnas on. Kui algul oli 1 ehitis kokuu 2g + materjalid siis hetkel 1g + mats.
Eks see linna ehitamine (sandbox) hetkel seal kõige toredam olegi. Pull see et meie väikse gildi linn kõige arenenum võrreldes teise kahe suure gildiga kes meil kõrval.
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.07.2008 13:17:41
|
|
|
wtf? järgmised nerfid?
et pmst kui kohe release ajal sai sigakiirelt üles leveldada, siis enam kindlasti ei saa.
värdjad.
võtke mind ka guildi? ma olen kahjuks pisike alles.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.07.2008 13:17:45
|
|
|
Kui sa grindimist sigakiireks nimetad ...
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.07.2008 13:18:41
|
|
|
| Kui sa grindimist sigakiireks nimetad ... |
suuremad vastased on üle ühe patchiga buffitud ju. ja kas charid on üldse buffe saanud?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.07.2008 00:30:25
|
|
|
Huvitav lugemine.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
17.07.2008 00:58:29
|
|
|
Spoiler 
| Scart kirjutas: |
| Huvitav lugemine. |
No ei ole lihtsalt võimalik ju..
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.07.2008 08:46:56
|
|
|
oh
my
god
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
17.07.2008 12:18:29
|
|
|
Tundub päris hea patch olevat täna, eks näis kas nad ka midagi ära lõhkusid.
Mõned näited mis mulle meeldivad.
*The price of regular mounts have been reduced to 75 silver, down from 2 gold.
*Decreased Rhino/Mammoth collision radius. (why not horses?)
*The special offer from Venes Venele, the Custom-made Saddle, is now unveiled and for sale!
*Inventory bags have all had their prices reduced by 20%-50%.
*The player cities and Battlekeeps now have various NPCs living in them.
*Massive PvP: Mercenary players in a team with a guild member should no longer be hostile-flagged during battle.
*You will no longer be able to attack guild members on PvP servers. (good things since the duels are beeing introduced, atleast you can aid your guildmember now who's not in group with you and dont have to worry about killing him)
*If your target is behind an obstacle when you've finished casting your spell, the spell will fail
*Combo finishers (the last attack in the combo chain) now have 25% extra range, making them easier to land in PvP.
*Clickable abilities with instant effects will not be queued after your attack anymore, but executed right away.
*Dead team members will now get quest kill credit if they are within range.
*An emote gui has been added. Press Y to access this window.
Nad võiks performansit kuidagi üritada taastada endisele tasemele, 50fps-st hakkab vaikselt 25-30 saama.
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
17.07.2008 12:31:31
|
|
|
| Nad võiks performansit kuidagi üritada taastada endisele tasemele, 50fps-st hakkab vaikselt 25-30 saama. |
Kas fps paistab kõikjal langenud olevat või võib seos olla ehitatavate playercitydega? Mind huvitab teooria, et patchid ei keera asja hullemaks vaid guildide ehitiste jaoks polnud/pole mootor optimiseeritud.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.07.2008 12:34:30
|
|
|
| *Clickable abilities with instant effects will not be queued after your attack anymore, but executed right away. |
eee, et see oli siis intended behaviour?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
17.07.2008 13:11:12
|
|
|
Kui Poitainis oli varem fps nii 50-40 siis hetkel 15-35 (kohati ka 50+).
Seda ma täitsa usun et see tuleneb nendest linnadest, iga müüriga mis üles panen kukub 1fps, umbes nii
Aga samas on kõikjal fps kukkunud tubli 10-15,
Mõned väidavad et inimese silm ei erista üle 25 fps, need ärgu edasi lugegu.
Minu jaoks muutub mäng ebameelidvaks kui langeb alla 35 fps-i peale seda tundub et arvutit vägistatakse ja ebameeldiv pilti vaadata.
| londiste kirjutas: |
| *Clickable abilities with instant effects will not be queued after your attack anymore, but executed right away. |
eee, et see oli siis intended behaviour? |
Ma usun küll. Minu conquerori jaoks on asi kohe palju loogilisem ja lihtsam, seda siis just eriti buffide ja stunide koha pealt.
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.07.2008 15:11:19
|
|
|
| Patch tundus täiesti võit ja väga kõva positiivne samm, kuni.... Failcom strikes again.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.07.2008 15:24:21
|
|
|
| tsitaat: |
Says in the patchnotes that female attack speed issue has been resolved, so this is how they resolved it.
They didn't speed up females, they slowed down males. And it took them only 2 months to reach that brilliant solution. |
[edit]
You miss the point, daggers SHOULD be the weapon with the lowest speed. Smaller, less weight...
one of game devs was telling that if they cant fix female att. speed they will reduce male att. speed to match the female one until they fix females totally.
Combos still deal the same dmg but now it will take more time to execute one because slower animation =slower att. speed = slower combo execution = less DPS |
| admin kirjutas: |
There have been some changes to the attack and animation speeds to start to resolve the inconsistencies with the animations and damage dealt. As mentioned in the update commentary this is the first stage and the next update will also (pending testing) have a lot of changes in this regard.
We are ensuring though that the overall dps will not be negatively effected and overall should stay the same (and in some cases be improved). We will have more for you on this tomorrow and next week as we approach the next update. |
Nii palju kui aru sain, siis combode tegemise kiirus sõltub relva kiirusest, seega aeglasem relv=aeglasem combo = väiksem dps/threat
Peaks neid foorumeid lugema hakkama kui naljakatest teemadest enam midagi ei leia
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
17.07.2008 15:35:39
|
|
|
Suht uskumatu kuidas nad suudavad asju peesse keerata. Tegu oleks võinud olla suurepärase mänguga aga sellised lapsikused....
Mängus vaatad graafikat, animatsioone jne ja imestad kui hea kõik on, kui vaid mäng toimiks
ootaks Warhammerit aga nüüd kui selle contenti kärbiti tundub et tuleb samasugune käkk.
World of Warcraft 2?
Eks õthul login sisse ja vaatan kuidas friendlist offline on
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.07.2008 16:05:30
|
|
|
Peaks neid foorumeid lugema hakkama kui naljakatest teemadest enam midagi ei leia  |
Aga palun!
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.07.2008 16:27:28
|
|
|
arvestades, et mul on female assa, siis yay!
geniaalne
| There was an issue with some DT's actually doing damage with their weapons. With this fix that problem should be solved. |
Lmao....yes, assassins are fixed now aswel.
I won't be grinding villas anymore, villas will be grinding me. |
After patch, 2H weapons are 1.5s, and 1H weapons 2.0s.
Combos with a 1H weapon are terribly slow. Combos with a 2H weapon are ok. |
| Hmm, if Assassin speed wasn't changed, can we change it now and implement 2H daggers ? |
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.07.2008 16:50:52
|
|
|
Aga ma ei saa ikka veel nende loogikast aru.
Naiste animatsioonid aeglased, ei saa kiirusi muuta kuna keeraks animatsioonid nässu.
Lahendus: hardcodeme mehed aeglasemaks, keda ikka huvitab et animatsioonid seeläbi nässu lähevad?
Pealegi ükski vähegi normaalne ettevõte ei annaks live'i ühtki programmi kus on mõnest suuremast veast pool parandatud kuid teine pool veel tegemata ning ilma teise pooleta on asi kokkuvõttes veelgi rohkem katkil. Aga nuh, ega see vist polegi eriti normaalne ettevõte seega kõik on korras
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.07.2008 16:54:53
|
|
|
| Pealegi ükski vähegi normaalne ettevõte ei annaks live'i ühtki programmi kus on mõnest suuremast veast pool parandatud kuid teine pool veel tegemata ning ilma teise pooleta on asi kokkuvõttes veelgi rohkem katkil. Aga nuh, ega see vist polegi eriti normaalne ettevõte seega kõik on korras :) |
Microsoft? HP? Paljudel seda olnud. Muide hoho, kas oled nüüd mängu ise proovinud ka? :P
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
17.07.2008 16:58:07
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| Microsoft? HP? Paljudel seda olnud. |
Veidi konkreetsem näide ei teeks paha
Muide hoho, kas oled nüüd mängu ise proovinud ka?  |
Pole aega olnud, BT's liiga palju tegemist
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
agamina
HV vaatleja
|
17.07.2008 20:32:19
|
|
|
Pealegi ükski vähegi normaalne ettevõte ei annaks live'i ühtki programmi kus on mõnest suuremast veast pool parandatud kuid teine pool veel tegemata ning ilma teise pooleta on asi kokkuvõttes veelgi rohkem katkil. Aga nuh, ega see vist polegi eriti normaalne ettevõte seega kõik on korras  |
Microsoft? HP? Paljudel seda olnud. Muide hoho, kas oled nüüd mängu ise proovinud ka?  |
Ma ütleks lihtsalt, et tark õpib teiste vigadest. Oli korraks plaan isegi AoC-d proovida kuniks wotlk väljas, kuid arvestades foorumeid, siis parem mitte vist.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.07.2008 18:45:01
|
|
|
miski vahva survey tuli aoc kohta meili peale...
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
20.07.2008 20:24:53
|
|
|
| kas kõikide ostetud mängudega on "kutsed" kaasas
|
|
| Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
4 :: |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.07.2008 20:50:07
|
|
|
| excalibur kirjutas: |
| kas kõikide ostetud mängudega on "kutsed" kaasas |
Mõtled sõbra kutset? On, aga need ei tööta ja saadetakse neid üldsegi register.ageofconan.comi pealt.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.07.2008 23:04:57
|
|
|
Ehk on sellest abi.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
20.07.2008 23:33:22
|
|
|
on keegi käima kah saanud selle. vaatan, et paljudel see probleem seal.
kui keegi tahab ära osta ja ise jamada siis aga palun. 30 päeva mänguaega
|
|
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
21.07.2008 00:23:15
|
|
|
| Endal oli vist sama peale 60 päeva koodi sisestamist. Minu puhul läks tal lihtsalt paar tundi seedimisega aega. Hiljem sai pelada.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|