praegune kellaaeg 27.06.2025 02:00:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
physics
HV kasutaja
|
17.07.2008 14:21:56
cd/dvd seade ei loe kunagi kirjutatud plaate enam |
|
|
Selline lugu. Tegin formati paar päeva tagasi, olin kirjutanud igavese hunniku asju plaatidele ning nüüd peale formatit plaatide pealt midagi ei näe- tühi. Samas teiste arvutitega näen neilt plaatidelt kenasti kõike Keegi oskab öelda milles viga võib olla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
17.07.2008 14:28:54
|
|
|
Plaadimasin on katki, selles on viga. Viska vastu seina ja võta järgmine (kui on garantii, siis vutt-vutt teenindusse enne).
Alternatiiviks on kasutada puhastusplaati, mis võib aidata, aga ei pruugi.
Kas pressitud plaate loeb?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
17.07.2008 17:21:51
|
|
|
Ma siin veits googeldan ja uurin. Ta ei loe plaate mis ma kunagi ise kirjutanud olen, kõrvetada saan, ja alles kõrvetatud plaate loeb masin ka kohe. See kamarajura tuli nüüd peale formatit. Proovisin ennem puhastusplaati, ei aidanud..Katki nüüd küll miski olla ei saa.
Edit: sai natuke googles infot otsida ja nüüd ainult ühte plaati ei loe, elab üle. Võib teema arhiivi saata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.07.2008 18:17:14
|
|
|
Mul tekkis mingi aeg NEC-2500-ga samalaadne jama. Jõudsin vist isegi mõned plaadid ära vista, kuna ajasin nende süüks. Lõpuks kasutasin infidel'i lahendust (vana vastu seina ja uus asemele) ja on kõik vanad plaadid jälle loetavad.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|