apelsin16, Jah paraku ja mitte vähe
Sama kaart 700 @ 1100 + Q6600 @ 3800 lasi üle 14K (link kuskil üleval või RV770 teemas)
Lisaks sõna otseses mõttes sama kaart
hd4850 peaks nv8800GT-st ikka tublisti ja lõdvalt jagu saama, eriti veel 3dmargis.
minu üsna suvalise min aasta vana winiga ning 8800GT (sedagi üsna keskpäraste klokkidega) + iidse Core 2 Duo E6300 prosega sai ~12200 punni ning q6600 quadiga ~14100. selge, et quad annab 06-s tubli punktilisa (e6300 ja q6600 olid sarnase taktikiirusega, q6600 pisut suurema taktiga, aga madalama siinikiiruse (ja seetõttu ka aeglasema mäluga, vahe siis ainult tuumade arvus)), aga et 4850-ga suvalise masina 8800gt raske lüüa, seda küll ei oodanud.
apelsin, palju su SM2.0 ja HDR/SM3.0 skoorid olid? sellest näha, kas midagi viga (hd4850 äkki kalab kuumuse käes, nende 1-slot jahuti on veidi nõrguke).
nagu mu linkidelt näed, siis duo asendamine quadiga sisuliselt SM2.0 ja HDR/SM3.0 skoore ei tõstnud, st prosest need tulemused peaaegu ei sõltunud. pigem arvaks, et uuemast draiverist sõltusid väikesed (alla 100 punkti) punktilisad. ~2000p puhktivahe tuli eelkõige cpu skoorist.
HD4870 512mb 8x AA ja 16x AF tulemus oli muljetavaldav, samas CF 8xAA ja 16xAF peale kukkus karp lahti - 1280x1024 Q6600@ 3300 ja ca 15900 punkti.
Vantage oli täiega faulty @ CF
Gljukats, ära pulli mees, ma sain dual corega 17kilo täis ja siin quad-iga susitad 15kilo peal.
Pane ikka mõistlikud kellad videole. _________________ Ära siia kliki
apelsin16, Jah paraku ja mitte vähe
Sama kaart 700 @ 1100 + Q6600 @ 3800 lasi üle 14K (link kuskil üleval või RV770 teemas)
Lisaks sõna otseses mõttes sama kaart
HD4870, Q6600 ja 4GB RAM @WIN XP kas 12 810 on norm 3dmark 06 tulemus?
Kaugeltki mitte, ma sain 4GHz E8400 ja Deff 4870 14kilo+, Sina oma quad-iga peaks vähemalt sama saama.
Mis driver peal,kõik teised drivud peal ikka?
Proovin 8.7 betat. _________________ Ära siia kliki
No ära pulli, tee ikka minu 17kilo üle,.
Prose läheb ikka veel ju?
Mis seal hakkad vaikselt GPU kella tõstma ja leiad max-i üles. _________________ Ära siia kliki
prose peaks vast minema veel. mingi aeg sain 3,9 kätte, aga siis polnud nii püssi kaarti veel.Praegu on win igat saast täis,250 kigast on 7 kiga alles...... tuleb format teha. kui kõik uus puhtalt peale,siis teen 17 ära:D
prose peaks vast minema veel. mingi aeg sain 3,9 kätte, aga siis polnud nii püssi kaarti veel.Praegu on win igat saast täis,250 kigast on 7 kiga alles...... tuleb format teha. kui kõik uus puhtalt peale,siis teen 17 ära:D
Kui sa asja käsile võtad siis ei tohiks 19kilo ka ulme olla. _________________ Ära siia kliki
Ma sain oma Quad, 8800gt ja 4gb ram:
12231
On see norm??
jah, kirjuta klokid ja tee screen kah
Köik def ilmselt. Kui midagi kellatud, siis on suts vähe! _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Selline küssa, et kas teil on ka Futuremark'i ORB mega uimane ? Ma juba tükka ega üritan oma skoori sinna saada, ent leht nii koledasti uimab :S _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
EDIT: Korras, tõmbasin selle faili ja viskasin 06 foldrisse, tundub, et see viga on Vista X64 levind, google vähemalt näitab nii. _________________ Ära siia kliki
no vista ja creative labs ei ole kõige suuremad sõbrad, ammu teada.
õigemini creative ei taha, et tema vanad kaardid vistaga sõbraks saavad, selleks on müügis uued kaardid. mis sest, et täpselt identse funktsionaalsusega, nagu vanad, aga vähemalt vistaga töötavad!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.