Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dude .
HV Guru
|
08.07.2008 15:08:36
Helikaart paneb vigast - ei saa asju korralikult valida Master Volume / Playback Control alt. |
|
|
Üritan hetkel VGA kaablist saada häält välja ja siin on väga hea õpetus: http://www.youtube.com/watch?v=644hIWYNvsc . Kahjuks on minul sealt alt kõik teistmoodi ja see ei ole esimene kord.
Kui vaadata videot, siis temal on sinna ülesse üldse kirjutatud Playback Control ja minul Master Volume. Lisaks ei ole minul mitte üldsegi teised asjad seal all vaid Line-In vaid hoopis Line Volume. Hiljem kui ta properties võtab, siis on saab valida, kas Playback või Recording ja siis saab üldse mingi Select'i kastikest vajutada.
Kui mina võtan menüü lahti, siis ma ei saa selekteerida asja nagu Advanced Controls ja properties'ide alt ei saa ma valida kas Playback või Recording. Ma pean ülevalt valima kolme asja seast:
1. Realtek Audio HD output (saan ainult valida Playback).
2. Realtek Audio HD input (saan ainult valida Recording).
3. Realtek Digital HD input (saan ainult valida Recording).
Ning kui ma panen ok ja üritan sätteid muuta, siis
Audo output - playback'i alt saan mute'ida ja heli muuta Master Volume / Wave / SW Synth / CD Volume'il.
Audo input - recording'u alt saan mute'ida ja heli muuta ainult Recording'ul, aga heledalt on näha ka CD Volume / Mic Volume / Line Volume / Stereo Mix - kui neid liigutada saaks.
Digital input - recording alt ei saa ma midagi teha. Heledalt on näha SPDIF, aga vajutada ei saa.
Ma tahaks teada, et where the f*ck on minu "Select Line-in" jms. Muidu on mul mingi Realtek HD Audio Manager kah draiveritega, aga seal ma küll midagi teha ei saa.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
08.07.2008 15:25:31
|
|
|
Dude ., IRW
Sellest mixer aknast võta ülevalt options lahti ja sealt vastavalt recording/playback devices või settings... ei mäleta täpselt. Siis ilmub sulle aken kus on üleval rippmenüü ja sealt saad device`i valida ning rippmenüüst allpool erinevad kastikesed kust saadki mixer paneeli vastavavalt vajadusele asju panna klikates linnuke vastavasse kasti.
PS! Oled oma teemaga vales kohas! Ja ärritu vähem... siis tuleb ka arusaadavam tekst ja mõte välja
e: oot... mis sul ei ole üldse midagi (neid erinevaid kastikesi kui ülevalt rippmenüüst device`i valid?)
viimati muutis CoiL 08.07.2008 15:27:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
08.07.2008 15:26:40
|
|
|
Hmh. Võtan mixer akna lahti, ülevalt Options, siis Properties. Seal on rippmenüü, ripp menüüs on järgmised asjad (sulgudes need kus see täpp on - videos sai inimene valida, mina igatahes ei saa):
1. Realtek Audio HD output (saan ainult valida Playback).
2. Realtek Audio HD input (saan ainult valida Recording).
3. Realtek Digital HD input (saan ainult valida Recording).
Siis alt kastist võin valida, mida näitab. Linnukesed on ilusti ees, aga sellegi poolest ei saa osadele asjadele klikata ja ainuke asi, mida teha saa on "Mute" vajutada - mitte mingit "Select"'i nagu videos.
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
08.07.2008 15:28:24
|
|
|
veider tõesti... Aga noh... ega igasugu youtube videote järgi ei saagi alati asju teha
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
08.07.2008 15:39:13
|
|
|
Dude ., See line volume Recordingu alt ongi sinu Line In aga miks sa seda valida ei saa ei oska öelda. Midagi realtek`i enda settingutest valesti või midagi valesti ühendatud ilmselt.
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
08.07.2008 15:46:02
|
|
|
Mis mõttes valesti ühendatud? Kõlarid ei ole kõlari augus vms?
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|