Nonii üks mu lemmik mess hakkab paari nädala pärast siis pihta taas.
Mis mänge või uudiseid ootate ise sellelt sündmuselt?
Ise siis ootan huviga, et kuulutatakse välja uus Carmageddoni mäng ja uus Heroes of Might and Magic, millegipärast räigelt kahtlen _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
FarCry2 kohta tahaks rohkem infot ja demo oleks ka tore (mida muidugi ei juhtu nii pea). Ulmelisi treilereid uutest mängudest
Iga aasta on päris põnev see aeg kui E3 toimub. Mõnda vinget uut mängumootorit see aasta vist tutvustada pole?
FarCry2 kohta tahaks rohkem infot ja demo oleks ka tore (mida muidugi ei juhtu nii pea). Ulmelisi treilereid uutest mängudest
Iga aasta on päris põnev see aeg kui E3 toimub. Mõnda vinget uut mängumootorit see aasta vist tutvustada pole?
Vanasti olid jah E3-d ülikõvad, enam kahjuks pole eelmine aasta oli ikka täielik fail, loodame, et nad õppisid kah. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Crysis: Warhead-i peaks kohapeal pelada saama.
Eks siis tuleb ka videoid ja skreene netti rohkem.
Far Cry 2 videoid ja inifi tahaks ka. _________________ Ära siia kliki
Crysis: Warhead-i peaks kohapeal pelada saama.
Eks siis tuleb ka videoid ja skreene netti rohkem.
Far Cry 2 videoid ja inifi tahaks ka.
Crysis on vaikselt saanud Doomi effekti aga mitte päris, see kuda ikka esimest korda keegi leaked doom 3 gameplay E3-lt netti lasi oli omfg aeg _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
MS ja SONY uudised pakuvad kõige rohkem huvi ja ehk 3DRealms ütleb ka lõpuks, et nende mäng valmis on _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ega jah, PC mängud surevad vaikselt välja muud midagi. Tahaks muidugi, et nii poleks aga siin ple enam midagi teha, asja ei saa kudagi võrrelda enam nagu 2004a või varem... PC mänge lihtsalt ei tehta enam. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sitta võiks ka selle konsooli osta, kui ma ei peaks mingit klaverit ja hiirt eraldi veel juurde ostma, rääkimata pult ja rool eriti
ja igasugutised dumbed down versioonid imevad mune
oleks kahte varianti, ei, alati on ainult dumbed down
lisaks võiks olla 16:10 ja 4:3 resolutsiooni toetus _________________ ☠
seda "Lips" laulumängu tahaks juba
superfun ikka seltskonnaga
ennustan, et väljakuulutatud saab ka Forza 3 ja/või PGR5 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
seda "Lips" laulumängu tahaks juba
superfun ikka seltskonnaga
ennustan, et väljakuulutatud saab ka Forza 3 ja/või PGR5
PGR4 jäi viimaseks seerias imo
Tuleb uus seeria nende poolt, väga sarnane PGR-iga.
kas mitte PGR5 ei pidanud teine stuudio tegema? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Codemasters on E3 kohal see aasta? Operation Flashpoint 2: Dragon Risingust rohkem tahaks teada kui see vana teaser. Samuti võiks näha ka Tomb Raider : Underworldist midagi.
1UP Network
Akella
Atari
Bethesda Softworks
Capcom
Crave Entertainment
Codemasters
D3 Publisher of America
Deep Silver
Disney Interactive Studios
Electronic Arts
Eidos Interactive
Fox Interactive
Indie Games
Jagex, Ltd
Konami Digital Entertainment
LucasArts
Majesco Entertainment
Microsoft Corporation
Midway Games Inc
MTV Games
Namco Bandai Games America, Inc
Natsume, Inc
Nintendo of America Inc
Novint Technologies, Inc
Nyko Technologies
Rebellion
SEGA of America
Serious Games Initiative
Sierra Entertainment
Sony Computer Entertainment America, Inc
Sony Online Entertainment Inc
Southpeak Interactive
Square Enix
Take-Two Interactive
Tecmo
THQ Inc
Toshiba America Information Systems
Ubisoft Entertainment Inc
Unexplainable Habits Entertainment
Valve Software
Warner Brothers Interactive Entertainment Inc.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.