Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja
-Re-Flex-

sõnum 01.07.2008 17:20:03 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
icon_lol.gif
See on exception list ehk erandid, mis läbi lubatakse, linnuke peab seal olema icon_wink.gif

icon_biggrin.gif okei ...panen tagasi...kuid st et ennem oli ka seal linnukesed ees ju...Mis asi on windows defender ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 01.07.2008 17:34:14 vasta tsitaadiga

pahavara tõrjuja
MrAndu
HV kasutaja
MrAndu

sõnum 01.07.2008 17:43:42 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
vazzar, 60MB/s läheb 60 sekundiga 3.5GB

ma tegelikult ei mõelnudki seda lauset nii nagu ta välja kukkus, kiirus veel suurem järlikult, sest fail läks nigu kolinal ühelt kettalt teisele 60 sekundiga (mõlemad kettad SATA II -d)

friik1 kirjutas:
vazzar, Enable Advanced Performance lubab reaalselt vaid ühe nö. valesti implementeeritud funktsiooni, mis parandab mõnede programmide jõudlust, mitte ketta läbilaskevõimet.
Indeks ei kuulu NTFS atribuutide hulka ning kopeerimiskiirust see kohe kindlasti ei mõjuta. Pealegi mõjutab see vaid "Indexing Service" tööd, mis on Vista peal vaikimisi välja lülitatud.

minul teeb kiiremaks küll nende sätete kruttimine, advanced perf.. annab veel windows experience indexsis kah 0,1 punni juurde kettale... võib ka juhus olla...

2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 01.07.2008 22:12:53 vasta tsitaadiga

-Re-Flex- kirjutas:
sai ostetud lapakas vistaga...ja nüüd probleem selles et ei näita kuskil et webcam oleks korras või et töötaks :S alguses mingi proge oli kaasas quik play või midagi kus sai ennast näha läbi cammi kuid enam ei loadi live cammina...msnis cammi seadeid vaadates ütleb et ei saa kasutada või midagi et äkki mingine programm hetkel kasutab seda ,kuigi kõik on kinni ülejäänud proged...

seesama quik play hoiabki kinni veebikat, tapa protsess maha ja proovi siis msnis.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
janek87
HV kasutaja

sõnum 03.07.2008 17:27:23 vasta tsitaadiga

Internetiga viimased päevad probleemid olnud. Ühendus ise on olemas, msn töötab ilusti, utorrent ka, kuigi üliaeglaselt ja katkestutega. uTorentis ka networki ikoon punane, kuigi varem oli roheline, sest pordid ilusti lahti.
Mitte ühtegi lehte ära ei lae aga browseritega (proovitud IE ja FF'ga). Ütleb ainult, et waiting..
Lükkasin kõik programmid kinni, mis kinni andis panna...ei midagist.
Proovisin huvi pärast Safe Mode all, nett korras,torrent kakub kenasti ja kõik on fine!
Raal on spyst ja viirustest puhas, OS on Vista Home Premium, nett on kaabliga.
Mis pull on? icon_neutral.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2008 17:57:53 vasta tsitaadiga

Ikkagi mingi protsess tavarežiimis segab netiühendust.Ei oska pakkuda küll mis see olla võiks.Firewall seaded pole äkki nulli lennanud,et kõik ära blokib?.Midagi liiga karmiks keeratud?.Keera kõik netiühendust nõudvad asjad maha ja kinni ja siis mingi monitoorimisprogega uuri kas miski asi ikka kasutab(ja ahnitseb) võrku.
tagasi üles
futboliit
HV vaatleja

sõnum 03.07.2008 19:48:33 vasta tsitaadiga

Kui on peale installeeritud saksakeelne Windows Vista Home Premium, kas siis on voimalik mingi keelepaketiga voi miskitmoodi Vista ingliskeelseks muuta? Ilma et peaks uue Vista peale installeerima.. olen küll microsofti lehel ja netis tuhlanud kuid lahendust pole leidnud ... icon_rolleyes.gif

Tänud juba ette!
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 03.07.2008 19:56:09 vasta tsitaadiga

futboliit, Ainult Vista Ultimate versiooni,Ülejäänud on nii nagu ostes või seadistades esimest korda.
tagasi üles
hiiemae
HV kasutaja
hiiemae

sõnum 03.07.2008 20:52:04 vasta tsitaadiga

janek87, muide, mul oli sarnane kamm khkhm eelmise installeeritud Vista x64-ga. See toimub täpselt siis, kui uTorrentiga tirid midagi - muidu ei kipu olema.
Aspiiniks olevat Vista tcp/ip teema muutmine, mida ühe aHVi poolt soovitati, kuid mis keeras mul OS´i igatahes tuksi nii, et enam üles ei buutinud ning ka repairid ei aidanud. icon_confused.gif

Enam ma ei julge seda proovidagi muuta, nüüd olen lihtsalt teist torrenti klienti kasutanud.

Kummaline ka see, et sama ühendusega ei teki XP x64´l mingeid probleeme

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.07.2008 20:55:43 vasta tsitaadiga

hiiemae kirjutas:
janek87, muide, mul oli sarnane kamm khkhm eelmise installeeritud Vista x64-ga. See toimub täpselt siis, kui uTorrentiga tirid midagi - muidu ei kipu olema.
Aspiiniks olevat Vista tcp/ip teema muutmine, mida ühe aHVi poolt soovitati, kuid mis keeras mul OS´i igatahes tuksi nii, et enam üles ei buutinud ning ka repairid ei aidanud. icon_confused.gif

Enam ma ei julge seda proovidagi muuta, nüüd olen lihtsalt teist torrenti klienti kasutanud.

Kummaline ka see, et sama ühendusega ei teki XP x64´l mingeid probleeme

Keegi võiks proovida: http://www.softpedia.com/get/Tweak/Network-Tweak/TCP-IP-Limit-AutoPatch.shtml
Pole ainult mainitud,et töötaks SP1-ga icon_neutral.gif

viimati muutis Tomorrow 03.07.2008 20:58:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.07.2008 20:57:20 vasta tsitaadiga

http://www.mydigitallife.info/2008/02/03/tcpipsys-driver-patcher-cracktcpipsys-for-vista-sp1-v744-and-600118000-rtm/
ise kasutan seda 8)

hiiemae
HV kasutaja
hiiemae

sõnum 03.07.2008 21:07:25 vasta tsitaadiga

tomorrow,
tsitaat:
for 32-bit versions of Windows Vista

See sama asi keeraski mul eelmise Vista tuksi - ei märganud ka seda eelmine kord icon_smile.gif

---
tsitaat:
Does anybody use this > Vista TCP/IP and UAC AutoPatch 6.0 with vista x64 and the SP1 RC, im asking because i installed this patch(the x64 patch version) after i reebooted i got a error message saying vista cannto boot becasue there is a file that gets installed from this patch that is not digitaly signed ... i had to do a roll back to get vista to boot!

Minu puhul oli see kamm, et ma ei saanud rollida ka back icon_confused.gif

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.07.2008 21:12:13 vasta tsitaadiga

hiiemae kirjutas:
tomorrow,
tsitaat:
for 32-bit versions of Windows Vista

See sama asi keeraski mul eelmise Vista tuksi - ei märganud ka seda eelmine kord icon_smile.gif

---
tsitaat:
Does anybody use this > Vista TCP/IP and UAC AutoPatch 6.0 with vista x64 and the SP1 RC, im asking because i installed this patch(the x64 patch version) after i reebooted i got a error message saying vista cannto boot becasue there is a file that gets installed from this patch that is not digitaly signed ... i had to do a roll back to get vista to boot!

Minu puhul oli see kamm, et ma ei saanud rollida ka back icon_confused.gif
aga milleks siis vistal sfc.exe on? system file checker
lisaks, see versioon mis ma pakkusin (kas just x64 töötab) aga 32bit süsteemiga ei patchi ta midagi ja töötab probleemideta 8)

hiiemae
HV kasutaja
hiiemae

sõnum 03.07.2008 23:08:12 vasta tsitaadiga

http://aadhu.com/2008/01/09/increase-vista-tcpip-max-connections/ thumbs_up.gif
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 03.07.2008 23:26:20 vasta tsitaadiga

tõesti ei ole kordagi omanud vajadust neid suurendada
iga normaalne programm tunnistab antud piirangut ja ei aja wini lolliks
tagasi üles
MrAndu
HV kasutaja
MrAndu

sõnum 04.07.2008 01:39:20 vasta tsitaadiga

futboliit kirjutas:
Kui on peale installeeritud saksakeelne Windows Vista Home Premium, kas siis on voimalik mingi keelepaketiga voi miskitmoodi Vista ingliskeelseks muuta? Ilma et peaks uue Vista peale installeerima.. olen küll microsofti lehel ja netis tuhlanud kuid lahendust pole leidnud ... icon_rolleyes.gif

Tänud juba ette!

Inglisekeelset ei tea :S aga eesti keele omad:

SP1-TA Vistale: http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/lp-et-ee_f06a8985ff8d48cdd892280631a6336aa83240fa.exe (otselink)
SP1-GA Vistale: http://www.download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/updt/2008/04/lp-et-ee_dae848eea64dc94efb379b19a59147c1cdc5fa18.exe (otselink)

Ei garanteeri et töötavad kuna pole ise proovinud, seega kasutad omal vastutusel... Lingid sain kuskilt foorumist aga ei mäleta millisest, hoidsin lingid alles kuna teadsin, et kunagi tulevad kasuks icon_wink.gif

Kalle
HV kasutaja

sõnum 04.07.2008 01:45:10 vasta tsitaadiga

futboliit kirjutas:

Tänud juba ette!
Vista Ultimate vist omas ainsana MUI keelepaketi vahetuse võimalust (Premium seda võimalust ei oma). Premiumiga saad oma Vista muuta ükskõik mis keelseks kasutades sellist programmi nagu ''Vistalizator''. http://www.froggie.sk/
Olen ise katsetanud ja kasutada lihtne ning töötab suurepäraselt. Pead ainult keelepaketi laadima alla vastavalt kas RTM või SP1 oma. Kõik vajalikud lingid samal weebilehel saadaval.
tagasi üles
Stabby
Kreisi kasutaja

sõnum 05.07.2008 21:20:01 vasta tsitaadiga

Stabby kirjutas:
No kas vahepeal on Vista aeglane kopi paste kiiruse jama parandatud kah? Praegu copin siin umbes 2 gigast kausta ning alguses läks kiirus järjest suuremaks u. minut aega ja nüüd järjest väiksemaks läheb (nüüd hetkel näitab 3 MB/sec.....)

No panin Service Pack 1 peale, igatahes probleem siiski alles. Ütleks veel, et proovisin 2.5 GB mängu kaustaga ja ühe 100MB failiga.

100MB faili kopeeris ilusti kiiresti ära, niipalju kui näha jõudsin, siis kiirus läks aina suuremaks.

2.5GB kausta puhul läks koguaeg järjest aeglasemaks ja aeglasemaks (kopimise lõpus oli kiirus natuke alla 2 MB/sec).
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MrAndu
HV kasutaja
MrAndu

sõnum 06.07.2008 13:46:11 vasta tsitaadiga

kusjuures antiviirus võtab ka kiirust alla, sest ta ju scannib iga failli mida näpid... näiteks ise proovisin:
kopysin faili enne antiviirust (ühelt kettalt teisele): kiirus üle 200MB/sek
peale antiviiruse installi (ühelt kettalt teisele): kiirus alla 100MB/sek

Antiviirus: NOD32 (64 bit)
kumbki ketas pole win ja pole partitsioonid vaid füüsiliselt eraldi kettad

pildid:
antiviiruseTA
antiviiruseGA

seega kui suuri faile liigutada plaanis siis tasub antiviirus selleks ajaks välja lülitada...

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.07.2008 14:00:10 vasta tsitaadiga

vazzar kirjutas:
kusjuures antiviirus võtab ka kiirust alla, sest ta ju scannib iga failli mida näpid... näiteks ise proovisin:
kopysin faili enne antiviirust (ühelt kettalt teisele): kiirus üle 200MB/sek
peale antiviiruse installi (ühelt kettalt teisele): kiirus alla 100MB/sek

Antiviirus: NOD32 (64 bit)
kumbki ketas pole win ja pole partitsioonid vaid füüsiliselt eraldi kettad

pildid:
antiviiruseTA
antiviiruseGA

seega kui suuri faile liigutada plaanis siis tasub antiviirus selleks ajaks välja lülitada...
mis ketas või massiiv seda kiirust sulle pakub icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
MrAndu
HV kasutaja
MrAndu

sõnum 06.07.2008 15:00:31 vasta tsitaadiga

SATA II

kopeerimine: KETAS1:hd250hj --> KETAS2:kMAXTOR_STM3250820AS
mõlemad kettad 7200 RPM ja suurus 250 GB

mida näidatud ei ole on veel 1 samsungi 320 Gb ketas süsteemile (win)

viimati muutis MrAndu 06.07.2008 15:04:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.07.2008 15:02:48 vasta tsitaadiga

vazzar kirjutas:
SATA II
suvaline sataII ketas siis ja järjestikuline kirjutuskiirus 200MB/s suure faili puhul
näita mulle seda ketast icon_exclaim.gif

MrAndu
HV kasutaja
MrAndu

sõnum 06.07.2008 15:06:40 vasta tsitaadiga

1,6 gb pole miski suurus ju... see väke fail alles... ja ma ei näita siin kiirusi vaid seda kuidas antiviirus selle kiiruse maha tõmbab
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.07.2008 15:10:33 vasta tsitaadiga

vazzar kirjutas:
1,6 gb pole miski suurus ju... see väke fail alles... ja ma ei näita siin kiirusi vaid seda kuidas antiviirus selle kiiruse maha tõmbab
aga ma räägin, et pole veel jõudnud näha sellist tavalist ketast, mis 200MB/s kopeerib, antud hetkel sinu toodud näide on jabur
usuksin seda kiirust, kui tegu oleks väikse failiga, mis cache'i kopeeritaksevms

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 06.07.2008 15:11:48 vasta tsitaadiga

vazzar, libe tahab su ketta täpset nimetust, et endale samasugust osta
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 285, 286, 287 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.