praegune kellaaeg 19.06.2025 00:50:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
koerake
HV vaatleja
|
02.07.2008 15:52:54
probleem ntsf.sys-ga |
|
|
nii. kui mälu ei peta, siis viimane asi mis ma läptopis tegin, oli disk cleanup. avg ja sbybot skänn jooksis ka samal ajal. loomulikult mõtlesin ma, et kogu see protsess võtab ülimalt kaua aega, nii et otsustasin endale köögis paar võileiba teha. viimased valmis, naasesin arvuti juurde ja seal avanes mulle kohutav vaatepilt:
(mustal taustal)
"Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
System32\Drivers\Ntsf.sys
You can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM.
Select 'r' at the first screen to start repair."
nagu ma aru saan, on mul vaja originaal xp cd-d. aga probleem on selles, et kui ma läpaka sain, oli seal xp juba peal ja mingit plaati pole mul kunagi olnudki. täitsa jama lugu nüüd noh.. olen täielik dumbuser ja ei tea mida nüüd peale hakata. ehk oskab keegi aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
02.07.2008 21:10:11
|
|
|
Olen ise sellise asja läbi elanud. Põhimõtteliselt pead ntsf süsteemiga kettalt selle nimetatud ntsf.sys faili ära kustutama. Konks on aga selles, et lisades selle vigasena mõne terve ntsf partitsiooniga ketta kõrvale, ei loeta temalt infot välja. Minu teada on ainuke lahendus järgnev:
Tuleb leida fat32 kettale installitud win2000-ndega arvuti (või xp lasta fat32 süsteemis) ja seejärel saad selle vigase ketta pealt faile lugeda ning lihtsalt selle ntsf.sys faili ära kustutada. Pärast seda ongi probleem lahendatud, sest pärast seda ehitab XP selle faili uuesti ülesse. Või äärmisel juhul tuleb selle uus koopia siis kopeerida mõnelt teiselt andmekandjalt kuid minu mälu järgi ma ise seda ei pidanud tegema. Võid proovida ka käsuliiniga ketta infot lugeda kuid minu meelest see ei õnnestu.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
02.07.2008 22:38:40
|
|
|
Olete kindlad, et "ntsf" asemel ei mõtle tegelikult "NTFS"?
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
02.07.2008 23:49:11
|
|
|
Sebi olmale kuskilt suvaline win xp plaat, buudi sellelt üles ja vali recovery console. Sinna sisse saanud vali oma cd draiv (D:\ tavaliselt), mine kataloogi "i386" käsuga "cd i386". Nüüd laienda plaadilt omale uus ntfs.sys käsuga "expand ntfs.sy_ c:\windows\system32\drivers\ntfs.sys"
Kindel ei ole, et antud lahendus töötab, aga proovida ju võib.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|