Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nastix
HV kasutaja
|
10.07.2003 00:56:02
|
|
|
Oleks siis kah paar sõna selle koduka kohta öelda (ka kaitsvat). Koduleht on minu mälu järgi sellisena juba mitu aastat püsinud ja vajaks juba ammu ümber tegemist, kuid ju siis pole kodulehel nii suur osatähtsus, sest kõik kes midagi tahavad, teavad nii väikeses kohas nagunii, kelle poole pöörduda. Kahjuks annab minu arvates see kodukas firmast "natuke" vale mulje, koduka järgi võiks arvata, et hullemat firmat annab otsida, kuid tegelikkus on teine, nimelt pean seda firmat Valgas arvutifirmadest üheks parimaks (no tegelikult polegi Vester puhas arvutifirma).
Tegelikult on paras jama, kui firma visiitkaart e. kodukas niimoodi välja näeb
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
10.07.2003 12:34:06
|
|
|
Nastix kirjutas: |
Oleks siis kah paar sõna selle koduka kohta öelda (ka kaitsvat). Koduleht on minu mälu järgi sellisena juba mitu aastat püsinud ja vajaks juba ammu ümber tegemist, kuid ju siis pole kodulehel nii suur osatähtsus, sest kõik kes midagi tahavad, teavad nii väikeses kohas nagunii, kelle poole pöörduda. Kahjuks annab minu arvates see kodukas firmast "natuke" vale mulje, koduka järgi võiks arvata, et hullemat firmat annab otsida, kuid tegelikkus on teine, nimelt pean seda firmat Valgas arvutifirmadest üheks parimaks (no tegelikult polegi Vester puhas arvutifirma).
Tegelikult on paras jama, kui firma visiitkaart e. kodukas niimoodi välja näeb  |
Kui leht kaua muutmata siis võtku maha. Praegu pole sellest ju mingit kasu. Selline firma koduleht toob kahju ja mitte vähe
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
oak
HV vaatleja
|
14.07.2003 12:52:00
VESTER-i kodulehest |
|
|
Mina olengi see mitte eriti andekas firmajuht, kellest foorumis ennist juttu oli. Esiteks mõned täpsustused: Vester ei ole mitte ühemehefirma, kuigi sellel on üks omanik. Parimatel aegadel töötas meil üle 20 töötaja, praegu mõnevõrra vähem.
Olen täiesti nõus kriitikaga, et see koduleht ei kõlba enam kuhugi, kuid ma hoian seda kodulehte üleval põhiliselt õppeesmärgil, et näidata ka teistele mida üks solvunud töötaja võib suurest vihast teha. See koduleht ei ole minu tehtud ja ainult väga haige fantaasiaga inimene võis mõelda, et ma panin oma näo sinna ise teistele irvitamiseks üles.
Mis puutub kodulehe uuendamisse, siis kuna enne kingsepal kinga jalas või rätsepal riiet seljas on olnud. On nii mõnedki pakkunud lahkelt oma teenust, aga kahjuks ei olnud nende kvaliteet suurt parem sellest, mis praegu on, ju tuleb ikka omal ükskord see asi käsile võtta.
Nendele, kes ennast minust andekamaks peavad, annan teada, et kõik asjalikud ettepanekud kodulehe asjus on teretulnud, kontaktandmed saate ikka selleltsamalt weebilehelt. VESTER ei põlga ära ennast ka võõraste sulgedega ehtida.
Nendele, kes lahkelt lubasid meie eeskujul oma firma teha ütlen ühte: lubaja lubab- TEGIJA TEEB ÄRA.
Jõudu tööle kogu VESTER-i tööka kollektiivi poolt
|
|
tagasi üles |
|
 |
RanGeR
HV vaatleja

|
14.07.2003 21:28:29
|
|
|
Hmm, kahtlane firma : Vester! Ise ei tahaks eriti neile viia arvutit parandama!
_________________ Keicccccc..... |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
skycat
HV kasutaja

|
14.07.2003 21:28:34
|
|
|
odamees kirjutas: |
Jurandi koduka kõva konkurent...  |
see on ka vist üks viis kuidas oma kodukale hästi palju rahvast meelitada- tee loll kodukas, nägu ma aru olen saanud jurandil see on õnnestunud.
OK, aga kas keegi saaks selle lehekülje aadressi anda- ma tahks ka näha milline näieb välja see kuulus kodukas...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
14.07.2003 22:14:15
|
|
|
Minu jaoks oli see kaitsekõne üsna veenev..Ainult et soovituslikus korras ma ikkagi ei jätaks seda lehte "õppeeesmärgil" sinna rippuma vaid nagu juba öeldud-teeks selle asja siis ära ja korralikult.Inimesed,nääd ,ju ei saa aru ,et asi sedapsi mõeldud on..Firmal ,millel on ikka mitu töötajat,ei sobi sellist lehte kasvatuslikul eesmärgil pidada.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
SarapuuSiil
HV vaatleja
|
14.07.2003 22:44:19
Ei saa mitte vaiki olla ... |
|
|
Niih - mina olengi see solvunud endine "töötaja" mitte küll nii väga suure vihaga, kui eelpool kirjeldatud, aga see selleks.
Arvestades asjaolu, et see kajastamistleidnud kodulehekülg on üldjoontes muutumatuna olnud aastast 1996, (sellel ajal tõesti isegi aadressil www.vester.ee Vester'i enda püsiinternetiühendusega arvutis, kuna hot.ee-d lihtsalt ei olnud veel olemas) siis jääb küll mulje, et enamus kritiseerijaid toona veel oma voodeid märgas, või alles aabitsaga tutvust tegi.
Kas võiksid mõned palava kriitikatulega lahmijad ka ette näidata omi töid ja tegemisi, et saaks ikka kindel olla selles, et neil õigus on esimene kivike lendu saata? Võib-olla mõni teist ongi millegi meeletult ilusaga veebinduses hakkama saanud, aga siis kohe küsiks, et kas sellest ka mingit praktilisemat tulu on tõusnud, kui enese mina ninaaukude taeva poole pööramine? Vester'i puhul on Valgamaal siiski ka miskit praktilist kasu olnud: kohaliku - ja ka praegu toimiva - raadio asutamine, Valgamaa internetiseerimise kiirendamine, kohaliku ajalehe küljendamine ja toetamine, Valgamaal hetkel ainsa firmana trükiteenuste pakkumine... jne, jne.
Kuna tegemist on 100% kohaliku firmaga, aga mitte ülemaailmse kontserniga, siis oma põhiülesande - kontaktandmete kättesaadavuse - see veteranist koduleht ka täiel määral täidab ja enamgi veel. Mida muidu siis siinne kõrgelt erudeeritud kriitikute kolleegium nii tähtsust täis põskedega matsutada saaks? Eh jah - mina ju ei prööka teiega, et teil on kukeajud ja rangjalad. Teile lugupeetud "kõiketeadjate" ja "selgeltnägijate" armee tundub võib-olla imelik ka see, et ennemuiste vedasid vankrit hobused, aga mitte vesijahutusega diisel- või bensumootor. Kui otse küsida, siis mis see tegelikult teie asi on, milline mingi teist sõltumatu firma kodulehekülg välja näeb? Vaevalt see ligimesearmastusest mõjutet on. Pihku võite ju vaikselt kodus ka peksta, eksju?
Kes aga tõesti arvab, et umbes 40 tuhandelise peaga kogukonnas ainult ühe konkreetse alaga tegeledes karmides konkurentsitingimustes mitmeid töökohti loonud ja hoidnud firmat saab pidada, sellele palju-palju edu.
Eraldi tahaks aga pöörduda selle "ühe ja ainukese" omaniku oak'i poole: Nüüd ma olen tõesti solvunud, sest see pole mingi jutt, mida sa seal solvumise kohta podised - enamuse solvangutest oled ju siiski ära koristanud . Ma nägin 15 mintsa vaeva ja sina jätsid näitlikuks õppematerjaliks alles ainult ühe niruse näovenituse .
Las üksik koer haugub - karavan tallab ikkagi kõik oma teel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
14.07.2003 22:57:30
|
|
|
Ja see jutt meeldib mulle ka
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksms
HV kasutaja
|
15.07.2003 00:32:29
|
|
|
ma ei saa aru kas see on HV uus trend et "firma" kirjutatakse "virma"??
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
SarapuuSiil
HV vaatleja
|
15.07.2003 06:42:47
|
|
|
ksms kirjutas: |
ma ei saa aru kas see on HV uus trend et "firma" kirjutatakse "virma"?? |
Oh ei - see on ainult mutabor'i poolt loodav uus kollektiivne ühemeheorgan, mis laulab ja trummi taob ning kõigile ja kõiges ära paneb...
_________________ Las üksik koer haugub - karavan tallab ikkagi kõik oma teel. |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
15.07.2003 10:27:39
|
|
|
SarapuuSiil kirjutas: |
ksms kirjutas: |
ma ei saa aru kas see on HV uus trend et "firma" kirjutatakse "virma"?? |
Oh ei - see on ainult mutabor'i poolt loodav uus kollektiivne ühemeheorgan, mis laulab ja trummi taob ning kõigile ja kõiges ära paneb...  |
irw, ei mõnita mul pole praegu vajadust 'ühemeheorgani' loomiseks kuna on olemas pidev töökoht arenevas rahvusvahelises ettevõttes tuhandete töötajatega kust ma ära minna veel ei kavatse...
seegi rohkem minu jaoks masendav et nii mitmekülgne ja suur ja edukas firma(virma ) omab sellist kodulehekülge mis on samas seisus aastast 1996(mil mina _kahjuks_ enam ammu aabitsaga tutvust ei teinud, rääkimata uriinipidamatuses öisel ajal.).
tänapäeval ettevõte koduleht on midagi enamat kui visiidikas kus on andmed peal minu arvates. eriti siis kui kodulehekülgede valmistamine on üks tegevusaladest(kingsepp ja tema kingad ei ole piisavalt hea argument antud juhul imho). kuid igaüks ise otsustab kas/kui palju ta oma tooteid/teenuseid müüa tahab vastavalt vajadustele/konkurentsile jne. ju siis Vesteril läheb piisavalt hästi et oma koduleht uuendamata aastaid üleval hoida.
ja õige, pole kellegi asi milline mingi sõltumatu firma koduleht välja näeb, kuid see ka ei tähenda seda et kriitikasse tuleks suhtuda sellisel moel - 'Pihku võite ju vaikselt kodus ka peksta, eksju?'. vägagi ootamatu kommentaar isiku poolt kes juba aastas 1996 on töötanud veebimeistrina ja peaks tänaseks päevaks olema juba sellises vanuses kus taolisi repliike võiks vältida.
täiesti selge on ju see et seda teemat poleks siin olnud kui asi ei oleks tähelepanuväärne või mis? ja ühemehevirmana see Vester tõesti paistab selle koduka põhjal inimesele kes Valgamaal ei ela ja ei pruugi olla kursis kohalikute suurettevõtetega.
igal juhul edu Vesterile oma ettevõtmistes.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
keytron
HV veteran
|
15.07.2003 10:47:38
|
|
|
asi läheb juba imelikux
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jarmo
HV kasutaja

|
15.07.2003 21:52:38
|
|
|
tõesti..otsige juba mõni muu leht mida mõnitada..
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|