Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.06.2008 19:53:18 vasta tsitaadiga

HighEnd kirjutas:
Arvutil oli enne 2 toidet. Mõlemale tuli sisse võrgust oma juhe. Mõtlesin, et võiks 1 juhtmega süsteemi teha. Tegingi siis häxisin mõlemad toited lahti ühendasin juhtme külge, mis toiteid ühendab. Panin voolu sisse, häximise käigus oli üks toide sussid püsti visand vist, enam ei töötanud igastahes. Mõtlesin et ühendan lahti tagasi siis juhtme. Toidete korpuseid ei viicinud eemaldada lõikasin niisama lõiketangidega vahelduvoolu juhtme läbi. Unustasin juhtme seina enne räige pauk käis ära mäludest 10 cm kaugusel. Kõik jäi terveks peale korkide ja ühe toite.

icon_biggrin.gif icon_lol.gif
Hea, et ise viga ei saanud. Ühel tuttaval oli nuga, millega ta oli lambi juhtme läbi lõiganud. Juhe oli loomulikult voolu all ja noa sees oli auk. icon_smile.gif

Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 16.06.2008 16:54:51 vasta tsitaadiga

Chaza! kirjutas:
HighEnd kirjutas:
Arvutil oli enne 2 toidet. Mõlemale tuli sisse võrgust oma juhe. Mõtlesin, et võiks 1 juhtmega süsteemi teha. Tegingi siis häxisin mõlemad toited lahti ühendasin juhtme külge, mis toiteid ühendab. Panin voolu sisse, häximise käigus oli üks toide sussid püsti visand vist, enam ei töötanud igastahes. Mõtlesin et ühendan lahti tagasi siis juhtme. Toidete korpuseid ei viicinud eemaldada lõikasin niisama lõiketangidega vahelduvoolu juhtme läbi. Unustasin juhtme seina enne räige pauk käis ära mäludest 10 cm kaugusel. Kõik jäi terveks peale korkide ja ühe toite.

icon_biggrin.gif icon_lol.gif
Hea, et ise viga ei saanud. Ühel tuttaval oli nuga, millega ta oli lambi juhtme läbi lõiganud. Juhe oli loomulikult voolu all ja noa sees oli auk. icon_smile.gif

Endalgi nooremast peast korra selline asi juhtunud- pärast enam mitte. icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 24.06.2008 13:11:36 vasta tsitaadiga

Endal vist arvutitega pole siiani midagi juhtunud.
aga, kunagi väga väiksena. Maimäleta. kuhu ma tahtsin voolu saada, igastahes otsisin välja seina pistiku. Millel oli lihtsalt küljes 2 lahtist otsa. Lükkasin stepslisse. ja mõltesin,et patareiga koguaeg saab kontrollitud, kas vool sees( ala, 2 juhet kokku, kui säriseb - töötab! ).
Panin 2 juhet kokku, ja no mine muffi. odav pauk käis. Pilt ette tuli, jooksin käteräti järgi. Kuni 10cm kauguseni oli sein must icon_biggrin.gif . eitea ma, mida ma tegin, aga paariminutiga ajasin korda oma jama, et kui ema tuli ,oli asi korras icon_biggrin.gif .
2 korda olen veel 220v saanudf. Ühe korra kui remont oli, samuti olin väiksem. Arvasin,et voolu pole sees, ja oppa, ikka vaja proovida. 2 näppu vastu kontakte, ja osssssa, ei lasknud enam lahti raibe icon_biggrin.gif . kuidagi ma jälle pääsesin.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Xcater
HV kasutaja

sõnum 28.06.2008 13:41:46 vasta tsitaadiga

Robska kirjutas:
aga, kunagi väga väiksena. Maimäleta. kuhu ma tahtsin voolu saada, igastahes otsisin välja seina pistiku. Millel oli lihtsalt küljes 2 lahtist otsa. Lükkasin stepslisse. ja mõltesin,et patareiga koguaeg saab kontrollitud, kas vool sees( ala, 2 juhet kokku, kui säriseb - töötab! ).
Panin 2 juhet kokku, ja no mine muffi. odav pauk käis. Pilt ette tuli, jooksin käteräti järgi. Kuni 10cm kauguseni oli sein must icon_biggrin.gif . eitea ma, mida ma tegin, aga paariminutiga ajasin korda oma jama, et kui ema tuli ,oli asi korras icon_biggrin.gif .
2 korda olen veel 220v saanudf. Ühe korra kui remont oli, samuti olin väiksem. Arvasin,et voolu pole sees, ja oppa, ikka vaja proovida. 2 näppu vastu kontakte, ja osssssa, ei lasknud enam lahti raibe icon_biggrin.gif . kuidagi ma jälle pääsesin.

Su jutt ajab ikka päris naerma, kui sa särstu said.... thumbs_up.gif Voluga sul häid kogemusi ei paista olevat icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
frisbee
HV vaatleja

sõnum 28.06.2008 19:39:32 vasta tsitaadiga

Mul on juhtunud toiteplokiga selline asi et arvutis ta polnud aga tahtsin ta mujale kasutusse võtta (hea koht kust 12v saab) võtsin ta lahti ja puhusin tolmu välja seejärel enam ei mäletagi miks ma talle voolu järgi ühendasin aga arvatavasti oli vaja seda teha. Niisiis üks juhtmeots oli seinas, tahtsin teist otsa plokki sisse suruda ja oma lolluse tõttu valisin ma plokist kinnihoidmiseks kaks klemmi mis asusid ploki sees ja kuhu see vool juhtmest läks ja no täpselt kahe näpuga sinna peale icon_biggrin.gif Õnneks surakas polnud suur aga käsi valutas natuke icon_lol.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 28.06.2008 20:24:48 vasta tsitaadiga

krt tööl oli haige, küsin ülemuselt vool väljas? jaaa väljas
litt käis, ei olnud ju väljas? a vast polnud ka siis.

ja nii mitu korda kuni ma testrit kaasas hakkasin kandma
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 28.06.2008 20:48:02 vasta tsitaadiga

margusser, sõber pani ka ühte maiia elektrit sisse, teine vend tegi nalja niisama kui sõber pistikut ühendas, lükkas voolu sisse. Sõber oli hea laksu kirja saanud xD
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 28.06.2008 21:35:28 vasta tsitaadiga

HighEnd kirjutas:
margusser, sõber pani ka ühte maiia elektrit sisse, teine vend tegi nalja niisama kui sõber pistikut ühendas, lükkas voolu sisse. Sõber oli hea laksu kirja saanud xD

sitaks hea nali ju icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 28.06.2008 23:20:26 vasta tsitaadiga

HighEnd kirjutas:

Selliseid sõpru tahaks omalegi...

apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 28.06.2008 23:27:00 vasta tsitaadiga

ma tõstsin oma arvuti kola ühest kastist teise, topisin kõik juhtmed (omaarust) külge. ja panin arvuti käima,
alguses ei olnud midagi ja pannud midagi erilist tähele. ja kuna oli õhtu panin torrenti käima ja ise tuttu icon_razz.gif
mingi poole tunni pärast ärkasin kõvaketta ragina peale üles, mõtlesin et raibe mõtleb, aga ragin ei jäänud vähemaks.
läksin uudistama et mis toimub ja avastasin et monitor artifacte täis, kähku arvuti välja ja kasti uurima ja avastasin et videokaarti
vendi juhe oli jäänud sisse panemata. ja sinna mu graafikakaart läks icon_neutral.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Paparazzi
HV vaatleja
Paparazzi

sõnum 30.06.2008 02:54:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sellisel sõbral tuleks ise voolu anda, huvitav mis nägu teeks.... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Robska
HV kasutaja
Robska

sõnum 30.06.2008 02:56:57 vasta tsitaadiga

Xcater kirjutas:
Robska kirjutas:

Su jutt ajab ikka päris naerma, kui sa särstu said.... thumbs_up.gif Voluga sul häid kogemusi ei paista olevat icon_biggrin.gif

Mismõttes ajab naerma? kui sa ei usu, siis ma ei tea.
Kõik pole kindlasti õieti meeles,aga enamvähem nii.
Nüüd olen targem, ja siiani pole enam särtsu saand, ega eriti palju asju lühisesse lasknud icon_biggrin.gif .( v.a kui rollerile xenoni panin, siis läks ikka oma 3-4 kaitset.)
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
killerboy
Kreisi kasutaja
killerboy

sõnum 04.07.2008 20:57:15 vasta tsitaadiga

sõber ostis videokaarti mis ei näidanud windowsi kuigi alguse käivitust näitas ma soovitadin tal vga kaabli teist pidi keerata icon_redface.gif
nii ta siis tegi pani kaarti ilusti avutise ja kui arvuti kaima pani hakkas arvutist tossu ja kärsa haisu tulema icon_lol.gif
muid oli kõik korras aint vga kaabel oli keskelt ära põlenud icon_lol.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 04.07.2008 21:00:55 vasta tsitaadiga

Mustkunstnikud olete icon_biggrin.gif Ma ei kujuta küll praegu ette kuidas üldse oleks võimalik vga kaablit teisipidi keerata.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 05.07.2008 00:02:28 vasta tsitaadiga

Vermon kirjutas:
Mustkunstnikud olete icon_biggrin.gif Ma ei kujuta küll praegu ette kuidas üldse oleks võimalik vga kaablit teisipidi keerata.

arvutipoolne ots monitori ja monitoripoolne ots videokaarti... thumbs_up.gif

tagasi üles
oicu
HV kasutaja

sõnum 05.07.2008 00:05:45 vasta tsitaadiga

kui ma kunagi ammu esimest korda arvutil videokaarti vahetasin, siis lisasin uue kaardi ilusasti emaplaadi külge
ja panin arvuti käima. pilti muidugi ette ei tulnud. Helistasin tuttavale IT mehel ja ta küsis kas ma eelmise ikka välja ka võtsin, mida ma loomulikult ei olnud teinud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 05.07.2008 00:39:06 vasta tsitaadiga

oicu kirjutas:
kui ma kunagi ammu esimest korda arvutil videokaarti vahetasin, siis lisasin uue kaardi ilusasti emaplaadi külge
ja panin arvuti käima. pilti muidugi ette ei tulnud. Helistasin tuttavale IT mehel ja ta küsis kas ma eelmise ikka välja ka võtsin, mida ma loomulikult ei olnud teinud icon_biggrin.gif

kuhu sa ta siis toppisid? icon_eek.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 05.07.2008 00:50:04 vasta tsitaadiga

PCI-E ja PCI pesasi ju arvutitel mitu, pakuks siis et tegemist oli PCI kaardiga või siis üks kaart oli PCI ja teine oli AGP.
ISA ikka ei olnud ju icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 05.07.2008 13:57:25 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
Vermon kirjutas:

arvutipoolne ots monitori ja monitoripoolne ots videokaarti... thumbs_up.gif
icon_eek.gif VGA kaabel on minu teada selline, millel suva, mis pistik on mis pesas.
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 06.07.2008 00:27:05 vasta tsitaadiga

Vermon kirjutas:
PCI-E ja PCI pesasi ju arvutitel mitu, pakuks siis et tegemist oli PCI kaardiga või siis üks kaart oli PCI ja teine oli AGP.

Oled kindel? Minu ammusel 486-l oli m/v 512 kb mäluga videokaart just ISA siinil...

Härra
Kreisi kasutaja
Härra

sõnum 06.07.2008 03:49:27 vasta tsitaadiga

udusiil kirjutas:
Vermon kirjutas:

Oled kindel? Minu ammusel 486-l oli m/v 512 kb mäluga videokaart just ISA siinil...

olemas ja töötab!

oicu
HV kasutaja

sõnum 06.07.2008 09:54:07 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
kuhu sa ta siis toppisid? icon_eek.gif

vabasse pci pesasse icon_smile.gif
ei tulnud selle peale, et vana ära koristada icon_razz.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 06.07.2008 09:55:46 vasta tsitaadiga

sama siin, asuse emaplaat, 486 dx2 33Mhz inteli protsessor, 2MB mälu, 430MB kõvaketas ja mingi x tootja 512KB'ne videokaart (mitte kiirendi icon_wink.gif )
videokaart mõnusalt pea 25cm pikk
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
auditehh
HV kasutaja
auditehh

sõnum 06.07.2008 20:25:49 vasta tsitaadiga

Pole küll õnnetus aga kui ma poleks üle kontrollinud oma masin siis oleks see juhtunud. Alles hiljuti vahetasin oma vana 300W toiteploki 400W vastu välja. Pistsin selle ploki siis kast, ühendasin juhtmed ära ja panin ta käima. Peale käima panikut vaatasin kõik asjad veel üle ja avastasin et uue toiteka 12 cm vent seisab icon_lol.gif . Kondekate vahel olev liimitükk oli vendi vahele kukkunud icon_lol.gif Tuleb kõik kindlasti üle kontrollida enne kui kasti kaas sulgeda thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 89
tagasi üles
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 06.07.2008 23:04:46 vasta tsitaadiga

Tuttava arvutil prose vent lärmas. Võtsin lahti, ostsin taolise vendi lihvisin ja tegin parajaks. Termopasta vahetasin ka ära, panen kaane peale. Hakkasin windowsi installima. 51% ja arvuti lülitab ennast välja. Proovin sisse lülitada, arvuti teeb mingeid beep code'e. :S Tuli hea mõte võtta kaas maha korraks. Vendi pistik oli jäänud ühendamata ning celeron kuumenes üle. Õnneks oli tark emaplaat/prose, et ei lasknud läbi põletada. Peale vendi vahetust tasub avatud kaanega käima panna kast. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.