praegune kellaaeg 19.06.2025 01:26:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Härra
Kreisi kasutaja

|
27.06.2008 16:21:01
|
|
|
mul oli 2gb.
_________________ 13700kf, z73, 4070ti, 64gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p. |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
19.09.2008 18:22:54
|
|
|
Mul nüüd üks selline aparaat näpuvahel. Sõber tahab selle venekeeleks saada. Tootja lehel on küll venekeelne ROM olemas, aga hoiatus on juures, tohib kasutada ainult samakeelse ROMi uuendamiseks.
Mõnda aega googeldades eriti targemaks ei saanud, ühes kohas nagu räägitakse, et vaheta seda ROMi nagu tahad, teises kohas jälle vastupidi. Ei julge kohe ise proovima ka hakata, pärast osta see jurakas omale kapipeale seisma Kas on keegi sellist vigurit teinud, et on muukeelse ROMi peale ajanud?
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
janl
HV kasutaja
|
16.02.2011 10:44:10
|
|
|
Tere!
Mul siis see esimeseks telefoniks peale alcatelide. Telefon tahab ikka iga hinna eest gprs-i ühendada. Pidevalt teen disconnecti, aga läheb uuesti. Aku tõmbab ka seoses sellega tühjaks. Kas saaks kuidagi nii teha, et läheb ainult siis, kui käsen? Peal win mobile 6.1
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
17.02.2011 03:56:41
|
|
|
janl kirjutas: |
Tere!
Mul siis see esimeseks telefoniks peale alcatelide. Telefon tahab ikka iga hinna eest gprs-i ühendada. Pidevalt teen disconnecti, aga läheb uuesti. Aku tõmbab ka seoses sellega tühjaks. Kas saaks kuidagi nii teha, et läheb ainult siis, kui käsen? Peal win mobile 6.1 |
enamusel selle teema esimesest leheküljest on sellest juttu...
ma arvan et nii vanal telefonil on aku niigi nõrk juba
ja ära jäta rakendusi lahti peale kasutamist (WM on nii tore et kõik jääb taustal käima ju)...see võtab ka akut ja kasutab andmesidet võibolla
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
janl
HV kasutaja
|
26.09.2011 08:32:53
|
|
|
Tere jälle! Nüüd selline mure, et mingi 5 korda juba aku peab alla 1 päeva vastu. Muidu pidas ikka 3-4. Netti ta enam ei lähe, muutsin neti parameetrid ära. Ühe korra on enne ka seda nalja teinud paar korda järjest. Siis oli media player lahti jäänud. Nüüd kui task manageri lahti võtan, on seal ainult contacts ja calendar, rohkem mitte midagi. Aku ise ju nii lambist ei saa ära surra? Kas saab tal kuidagi voolutarvet vms vaadata?
Aitäh!
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|