praegune kellaaeg 19.06.2025 21:21:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Spott
HV Guru

|
11.07.2003 11:42:57
ICQ ja viirused |
|
|
Sain täna hommikul säärase kirja:
tsitaat: |
V I R U S A L E R T
Our viruschecker found the
W32/Sobig.e@MM
virus(es) in your email to the following recipient(s):
-> victoria
Please check your system for viruses, or ask your system administrator
to do so.
For your reference, here are the headers from your email:
------------------------- BEGIN HEADERS -----------------------------
Return-Path: <trainspotting@hot.ee>
Received: from MASIN (pc162.host1.trt.starman.ee [62.65.236.162])
by server.alfanet.ee (8.11.6/8.11.6) with ESMTP id h6B7fKs25470
for <victoria@peepar.ee>; Fri, 11 Jul 2003 10:41:20 +0300
Message-Id: <200307110741.h6B7fKs25470@server.alfanet.ee>
From: <trainspotting@hot.ee>
To: <victoria@peepar.ee>
Subject: Re: Application
Date: Fri, 11 Jul 2003 10:39:38 +0300
Importance: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3 (Normal)
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="CSmtpMsgPart123X456_000_005468BA"
-------------------------- END HEADERS ------------------------------
|
Ka paaril korral varem olen saanud erinevaid hoiatusi, mingitest meilidest, millest ma midagi ei tea. (kaks tükki vist täpsemalt). Kõik nad on olnud seotud meiliaadressiga trainspotting@hot.ee Teistelt aadressidelt, mida ma outlookis kasutan (7 neid kokku) pole kordagi mingit teadet tulnud
Tegin siis hommikul koha ära süstemi üldtesti. AVG update ja täis test. Spybot ja Ad-Aware-ga käisin masina üle. Midagi kahtlast ei leidnud. Otsisin kõiki sobig viiruste kohta ja kontrollisin, kas on mulle vastavaid faile kuhugile tekitatud. Samas tegin ka netis uurimistööd ja leidsin, et sobig viirused saadavad ka infot pagers.icq.com aadressile. ICQ on mul ka meiliaadressiks trainspotting@hot.ee Kuna enda süsteemist midagi ei leidnud hakkasin lähemalt uurima meilis olevat IP-d. Kuigi olen starmani võrgus on minu IP ja masina tähistus (nii enda poolne, kui ka starmani tähistus) teine.
Ehk nüüd siis probleem - kas tõesti on ICQ lekkiv ja laseb saata oma süstemis olevate meilide kaudu viiruseid?
On kellelgi veel olnud kokkupuuteid säärase juhtumiga?
On kellelgi äkki veel midagi mainida, mille kontroll mul tegemata?
EDIT: kui keegi tunneb ära selle IP, mis kirjas ja kui kellegi listis leidub nimi nagu victoria ja samas ka minu meiliaadress (mis foorumites avalik), siis kontrollige oma süsteemi.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
0 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
martink01
HV vaatleja

|
12.07.2003 19:12:53
|
|
|
Hot.ee on saatnud mulle tihti selliselid kirju... Põhjuseks võib olla selles, et minu e-mail on riigiaparaadis kasutusel (Kõige rohkem viirusega meile tulebki erakonna siselistiliikmetelt ning riigiasutustest). Seda teadet pole aga mõtet tõsiselt võtta, sest suure tõenäosusega sul seda viirust ei ole... ICQ kohta siis niipalju, et vaevalt see nii on... Üldiselt tasub aga hot.ee hoiatusi kontrollida juhul, kui adressaadiks osutub tuttav...
|
|
tagasi üles |
|
 |
ruts8
Kreisi kasutaja

|
12.07.2003 20:18:38
|
|
|
Praegu panen teemast tibens mööda, aga kunagi mul tuli hoti maili peale, mida ma veel kuskile avaldada ei jõudnud kah viirusega kiri...
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
14.07.2003 09:08:56
|
|
|
ICQ on üks kurinahk jah. Tänu sinna jäetud e-maili aadressile tuli hulk attachidega spami, mille Evolutioni filter hoobilt prükkarisse saatis.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
14.07.2003 10:55:06
|
|
|
Tomek kirjutas: |
ICQ on üks kurinahk jah. Tänu sinna jäetud e-maili aadressile tuli hulk attachidega spami, mille Evolutioni filter hoobilt prükkarisse saatis.  |
krt, sellepärast minulegi nad tulevad....tuleb kord majja lyya...
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
M: MacBook Pro 13 i5/16/500, Dell Latitude 5510 |
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
2 :: |
2 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|