|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
25.06.2008 13:27:38
|
|
|
Pidasin tegelikult silmas eestlaste gildi. Kusagilt peaks ju ikka näha olema, palju rahvast pole näiteks viimase nädala jooksul sisse loginud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
25.06.2008 13:41:29
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Pidasin tegelikult silmas eestlaste gildi. Kusagilt peaks ju ikka näha olema, palju rahvast pole näiteks viimase nädala jooksul sisse loginud. |
Igast crybabyd jooksid sealt väljamaa guildidesse laiali, eesotsas GMiga kes kogu guildi papi tuuri pani. Seega ei oska öelda, ega eriti ei huvita ka, palju neist quittis.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.06.2008 14:45:07
|
|
|
küsimus: char on serveriga seotud? või saab serverit vahetada? või mismoodi see asi käib?
kust ma seda üldse näen, kus serveris olen?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
25.06.2008 14:49:28
|
|
|
| londiste kirjutas: |
küsimus: char on serveriga seotud? või saab serverit vahetada? või mismoodi see asi käib?
kust ma seda üldse näen, kus serveris olen? |
Seal menüüs alguses näitab ju. Tegelase level, servu ja rass ka vist. Kohe kui sisse logid.
Hetkel minu teada ei saa veel tegelast ühest servust teise tõsta.
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.06.2008 18:00:17
|
|
|
kuidas need ce sõrmuse ja cape saan?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
25.06.2008 23:51:47
|
|
|
Eks nende mängijanumbritega on nagu on, aga ametlikud foorumid on küll täiesti välja surnud.
Mina järeldaks sellest, et valjuhäälsed tasuta kuu mängijad on lahkunud.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.06.2008 18:56:30
|
|
|
hortensia quest @ white sands on miski kahtlane.
black oned on umbes 3x maha tapet aga too ei suvatsegi rääkida meiega :/
edit:
ise asjast valesti aru saanud
edit2:
tegelikult üks enim närviajav asi mängus on questide rauast ülesehitus.
toosama hortensia näiteks. mul oli quest temast teateid tuua, tema minuga ei räägi. wtf. ehk siis kogemata leitud quest objective tähendab lihtsalt seda, et lähed otsid linnast, kelle quest on, ja siis teed kogu värgu teist korda läbi. bullshit.
go-fetch questid mind reeglina ei häiri, aga kui 3-4 korda tuleb edasi-tagasi sibada suht lambist, siis hakkab pisut tüütuks muutuma.
gank seebiks. ma vist lähen tortage underhallsi istuma lihtsalt selleks et miski hulk gankereid alla ajada. sellele lisaks, targeting süsteem seebiks. ma kipun kogemata teisi playereid targetima.
ja enne kui soovitada pve mängida, siis sõber istus juba pvp servus ees ja pealegi tuleb välje et pvp on päris hea kui mõni idikas quest objectivet eest ära teeb.
aylomeigers l20 assa @ fury
edit3:
seda keepi on kuratlikult palju näha mängus
edit4:
miski eestlaste guild ka olemas on või mängijaid, kellega üht tekitada saaks?
edit5:
mäng jooksis kokku vähemalt korra 2h jooksul. disconnectis vähemalt teist sama palju. rääkimata täna hommikust, kus peale patchi serverid kohe kuidagi üleval ei taha püsida.
edit6:
einoh selge, crash, ping laes. ise disconnida ei saa, kuna klient leiad, et sõda pooleli, disconni ei saa. 10min pärast lasin võrgu tagant maha. nüüd on juba pool tundi sisse ei saa... proovin teise chariga - ütleb et eelmine välja logimata ja oota paar minutit. wtf.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.06.2008 19:01:49
|
|
|
| Serverid on katki ning USA ei saa täna patchi. Failcom strikes again.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.06.2008 22:59:14
|
|
|
nüüd lasevad tunni ajaga rolling restarte hooga.
tund my ass. tahaks edasi mängida juba...
edit:
irw, foorumites kisavad, et assa ftd sai 30-50% damage nerfi. yay!
edit2:
muide, enne miski 3-4 minutit võtnud scanning local files käivitamisel töötab nüüd peale patchi kiiresti. yay!
edit3:
30 minuti pärast läheb eu serverindus emergency patchi jaoks VIIEKS tunniks maha. einojah.
maas. seega kell 4 tuleb uuesti lahti alles :/
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.06.2008 23:11:01
|
|
|
edit3:
30 minuti pärast läheb eu serverindus emergency patchi jaoks VIIEKS tunniks maha. einojah.
maas. seega kell 4 tuleb uuesti lahti alles :/ |
Funcom. Putting the FU in FUN.
Aga mida siin imestada? Neil pole isegi public test serverit ning closed serverisse lastakse üles testijatele testida patchid, mille kohta pole ühtegi patch nõuti Nende sellide ebakompetentsus on legendaarne.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.06.2008 21:28:51
|
|
|
täna lugesin aoc foorumist miskit petitioni teemat, et public test server oleks hea(tm) mõte.
ilma notedeta pole testijatel just kuigi lihtne tööd teha...
tegelikult hakkab pisut närvidele käima. 2x5h pausid nüüd ühe päeva jooksul... kurat ega mu puhkus lõputu pole.
tortagega on asjad nüüd peaaegu ühel pool. viimane quest veel ja siis on kõik. vaatasin questlistile ka kaugelt peale, omajagu on neid ikka
l21, aga eks mäng alles nüüd hakkabki ju vms
edit:
eilse eest sai ühe lisapäeva mänguaega.
edit2:
siit keegi ei mängi furys?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
charlesv
HV vaatleja
|
29.06.2008 23:18:44
|
|
|
| Kas naistegelaste aeglasem löögikiirus on ära parandatud?
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.06.2008 00:36:05
|
|
|
ei tea.
patchnotedes ei ole kirjas sellest midagi.
foorumis raporteeriti, et midagi on tehtud. samas on tooltipis siiani samad numbrid, huvitaval kombel oli paaris teemas juttu sellest, et ühelt poolt lööb peale patchi millegipärast kiiremini. mõnda aega lõi mul ka, relvi pole vahetanud.
midagi on üsna katki seal otsas.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.06.2008 00:36:43
|
|
|
| charlesv kirjutas: |
| Kas naistegelaste aeglasem löögikiirus on ära parandatud? |
See vist tehti ninjafixiga lõpuks korda ära viimane patch, aga pole kindel. Kuna ametlikud foorumid on välja surnud, ei saa kontrollida kah.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.06.2008 00:46:40
|
|
|
tänane vahva ettevõtmine on see, et ma kukun umbes viimane tund aega sildadest jms läbi. peab vist korra välja logima, äkki on patch.
vähemalt ühte katkist questi olen näinud juba, demon in the tree.
pvp sakib, fugitive süsteem oleks ammu pidanud üleval olema. eriti hea on see muidugi resource areates, kus saab poolteist km tombstone ja teises mapiotsas asuva questini joosta.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
30.06.2008 16:56:59
|
|
|
Kuidas selle Pay by Cashiga maksmine käib?
http://www.paybycash.com/conan/codeemail.php?pkgid=060D&sn=ACGE
Täidan siit ära ja saab panga kaudu kah? Mingi ~550 eegu ringis läheb 2 kuud siit vaadates,
aga kas siis saadetakse mingi kood meili peale või peab mingis punktis enda andmed ka sisestama?
|
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.06.2008 18:51:57
|
|
|
link :: kae siit
| Scart kirjutas: |
| charlesv kirjutas: |
| Kas naistegelaste aeglasem löögikiirus on ära parandatud? |
See vist tehti ninjafixiga lõpuks korda ära viimane patch, aga pole kindel. Kuna ametlikud foorumid on välja surnud, ei saa kontrollida kah. |
Eksisin. See bugi on ikka alles. Kergelt sõnatuks võtab
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
30.06.2008 19:26:53
|
|
|
pvp sakib, fugitive süsteem oleks ammu pidanud üleval olema. |
Fugitive süsteemi lisamine annab vast viimase paugu et see mäng ebaõnnestuks. See süsteem ei saa ega hakka kunagi toimima ning seda hakkavad idioodid lihtsalt exploitima.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.06.2008 19:48:49
|
|
|
3-4 weeks soolise dammi parandamiseks? wtf.
mental note to myself - never-ever ei osta enam vähem kui aasta vanust mmo mängu.
einoh piixu, mõni 10+ levelit suurem möödaminnes mind 2 spelliga maha lööb või 2 tegelast lihtsalt spawncampivad, on lahe? jeeee.e...
fugitive system oleks pidanud algusest peale olema.
tegelikult hakkab vaikselt tunduma, et aoc on päris suur potentsiaal failimiseks
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
30.06.2008 19:50:28
|
|
|
sa veel kõhkled ?
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.06.2008 19:54:16
|
|
|
mäng on iseenesest vahva, plaan on singleplayer osa questid ära teha, kõik need mõned sajad mis neid on.
aga pvp ja mmo osas on küll ikaldusi paljuvõitu.
tüütuks kisub muidugi, assal pole mingisugust crowd controli veel saanud, 3 sama leveliga vastast kipub juba liig olema.
elu ja evade on vähe, immunityd on marginaalsed.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.07.2008 10:16:04
|
|
|
Eksisin. See bugi on ikka alles. Kergelt sõnatuks võtab  |
Wow. Kui õigesti aru sain siis löögi kiirus pannakse sõltuma animatsioonikaadrite arvust ning kaadrite vahetuskiirus on lukustatud ühele kindlale kiirusele. Ainus viis kiiruseid võrdseks saada on vastavad animatsioonid meestel-naistel ühe pikkuseks teha. Kui olen õigesti aru saanud siis peaks ütlema, et nood progejad on seal päris algajad vist koos kui selliseid lolluseid teevad.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.07.2008 12:03:12
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Kui olen õigesti aru saanud siis peaks ütlema, et nood progejad on seal päris algajad vist koos kui selliseid lolluseid teevad. |
Aga nad ongi ju.
See "bugi" oli olemas juba beetas päris pikalt, sellest räägiti ja seletati Failcomile koguaeg, see "bugi" sai retail/kuld versiooni, kuu aega kasutajaid nõudsid seletust ja moded lasid teemad lihtsalt kinni või siis ütlesid, et "me uurime asja". Nüüd, kuu + 10 päeva peale launchi üldse esimest korda võetakse selle "bugi" eksisteerimine omaks ning lahenduseks on kõiki motion capture'ga tehtud liigutuste ületegemine.
Töötab.
Üsna hea näide nende kompanii tegutsemisest on aktsia käekäik. Eile toodi paanikas välja uudis, et "wohoo! 700k mängijat taob AoC'd!" Targu jäeti mainimata, et need pole mitte esimest tasulist kuud maksnud mängijad, vaid karbi ostnud inimeste koguarv.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.07.2008 12:44:53
|
|
|
algajad? ei tohiks nagu olla. anachy online, dreamfall, longest journey...
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.07.2008 12:59:59
|
|
|
Kes ütles et neil on veteranid seda mängu progemas?
Panna nii põhiline asi kui ründamiskiirus sõltuma animatsiooni kaadrite arvust on niivõrd suur lollus et ma ei oska isegi välja mõelda midagi millega seda võrrelda võiks. Need kaks ei tohiks olla mingil moel omavahel seotud. Tundub et nood progejad on data-driven programmeerimisest väga valesti aru saanud või siis nad ei tea et alati on võimalik animatsioone programmiliselt maha mängida kiiremini, kui kunstnikud need valmis on teinud.
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.07.2008 13:22:22
|
|
|
see oli pigem irooniana mõeldud.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.07.2008 13:37:14
|
|
|
| see oli pigem irooniana mõeldud. |
Samas, sa ju tegelikult ei eksinud. SP mängud on neil fantastiliselt head aga neid vist ka ei juhtinud Gaute
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
01.07.2008 13:51:48
|
|
|
| Üsna hea näide nende kompanii tegutsemisest on aktsia käekäik. Eile toodi paanikas välja uudis, et "wohoo! 700k mängijat taob AoC'd!" Targu jäeti mainimata, et need pole mitte esimest tasulist kuud maksnud mängijad, vaid karbi ostnud inimeste koguarv. |
Hmm. Kui ma vaatan funcomi uudiseid, siis seal öeldakse, et "more than 700.000 gamers have now signed up for an Age of Conan account.", kas mu ingliskeel lonkab nii tugevalt või öeldi miskis muus uudises "wohoo! 700k mängijat taob AoC'd!"? Muidu kui sa soovid esimese tasulise kuu andmeid, siis oota esmalt natuke rohkem. Miskid tüübid hindasid, et 400k+ acounti aktiviseeriti launci ajal ja 300k ülejäänud kuu jooksul, st praegune tasuliste acounti statistika näitaks suht aiateibaid.
Ajah mmorpg.com'is mõnitati hästi muidu selle sinu aktsiagraafiku väljatoojat. Ma ei ole kahjuks bõrsiga tegelenud, nii et ma ei hakka sellele oma hinnagut andma, kuigi raske on mitte nõustuda arvamusega, et kui veebruaris oleks funcomi aktsiaid ostnud, siis praegu saaks korralikku kasumit.
Muidu jah, kuskil kirjutati et Funcom ei saanud tõenäoliselt investorite pärast enam AoCi launci edasi lükata, sest kahel varasemal edasilükkamisel kukkus aktsia nii palju, et kolmandaga mehed enam ei riskinud (vaadake Scarti graafikust 1 aasta väljavõtet).
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.07.2008 14:09:15
|
|
|
| tomps01 kirjutas: |
| Hmm. Kui ma vaatan funcomi uudiseid, siis seal öeldakse, et "more than 700.000 gamers have now signed up for an Age of Conan account.", kas mu ingliskeel lonkab nii tugevalt või öeldi miskis muus uudises "wohoo! 700k mängijat taob AoC'd!"? Muidu kui sa soovid esimese tasulise kuu andmeid, siis oota esmalt natuke rohkem. Miskid tüübid hindasid, et 400k+ acounti aktiviseeriti launci ajal ja 300k ülejäänud kuu jooksul, st praegune tasuliste acounti statistika näitaks suht aiateibaid. |
400k oli eelmise kuu alguses, nüüd peaks olema 700k+ karbist võtme sisse löönud mängijat ehk siis riiulitel peaks olema veel ~300k karpi. Kuumaksu maksvad vennad saame aga alles kolmanda kvartali tulemustest välja lugeda nagu sa mainisid, nii et enne jõulukuud ilmselt selgust ei saa. Küll aga on aktsia enam kui piisav vihje nendele numbritele, sest mängijate arvu kapitaalne kahanemine on silmaga näha.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
01.07.2008 14:43:35
|
|
|
| Küll aga on aktsia enam kui piisav vihje nendele numbritele, sest mängijate arvu kapitaalne kahanemine on silmaga näha. |
Kuna su graafiku peal on aktsia just ülesrebinud, siis kas võib oletada et viimastel päevadel on AoC rahvas hakanud mänguaega ostma? Ehk teisisõnu, kui sa pole eriline bõrsiguru, siis ma suudan iga su aktsiateemalise arvamuse peale sama jabura "analüüsi" vastu panna. See annab mulle selleks materjali küllaga. AoCil ja Funcomil on puudusi küllaga, minu arust puudub vajadus neid kuntslikult juurde leiutada.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.07.2008 15:02:21
|
|
|
see uudis mängijate kohta tõstis aktsiat kohe ju
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.07.2008 15:11:11
|
|
|
Kuna su graafiku peal on aktsia just ülesrebinud, siis kas võib oletada et viimastel päevadel on AoC rahvas hakanud mänguaega ostma? Ehk teisisõnu, kui sa pole eriline bõrsiguru, siis ma suudan iga su aktsiateemalise arvamuse peale sama jabura "analüüsi" vastu panna. . |
Naljamees oled kergelt? Paar posti üleval on nagu uudis, et Funcom andis välja järjekordse PR spinni, et 700k karpi on müüdud, maksvate klientide arv jäetakse targu muidugi mainimata. Loe järgmine kord, enne kui rebima hakkad.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tomps01
HV vaatleja
|
01.07.2008 15:47:52
|
|
|
| Naljamees oled kergelt? Paar posti üleval on nagu uudis, et Funcom andis välja järjekordse PR spinni, et 700k karpi on müüdud, maksvate klientide arv jäetakse targu muidugi mainimata. Loe järgmine kord, enne kui rebima hakkad. |
Ojah, Scart sa said ju ise ka aru, et maksvate klientide arvu ei ole võimalik anda veel. Või ei saa ikka? Ja kuidas sinu arust aktsiahind siis käitub - langeb ainult faktidel ja tõuseb ainult hypil? Faktidel ei tõuse kunagi, kriitika pärast ei lange kunagi ? Miskid muud tegurid ei mõjuta absoluutselt?
Aga et mitte tühjast tüli teha, piisab sul vastata ainult küsimusele - pead sa end börisguruks? Kui sa sellele suudad jah/ei vastuse anda (vahet pole kumma), siis ma ei pobise enam su aktsiaanalüüsi peale.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
01.07.2008 15:52:09
|
|
|
| tomps01, scart (idu) taob su lihtsalt kasti. parem muuda postitus ruttu ära. aoc temas keegi idust kiiremini ei löö - kõvemini ei kilju .)
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.07.2008 16:09:07
|
|
|
Ojah, Scart sa said ju ise ka aru, et maksvate klientide arvu ei ole võimalik anda veel. Või ei saa ikka? |
Tohoh, maksmise päevast on möödas 11 päeva ja arvad, et aktsionärid ja siseringi inimesed ei tea, mis seisus mäng on? Miks läks aktsia vägevalt langusesse? Sest üks väga suur omanik müüs kogu oma pataka maha - kindlasti mitte oletuste peale.
Ja kuidas sinu arust aktsiahind siis käitub - langeb ainult faktidel ja tõuseb ainult hypil? Faktidel ei tõuse kunagi, kriitika pärast ei lange kunagi ? Miskid muud tegurid ei mõjuta absoluutselt? |
Aktsiat mõjutab ülespoole täpselt samamoodi Failcomi fantastiliselt hea PR meeskond, kelle teod on tõeliselt ajaloolised, arvestades nende võimekust nime müümisel 700k inimesele. Mängu olemasolu nime taga polnud kohustuslik nagu AoC väga hästi tõestab. Ei saa ka mainimata jätta fantastilist Gaute intervjuud, kus selgus, et WoW on burger ja AoC on gurmeefänni unistus pehme liha ja veini näol.
Aga et mitte tühjast tüli teha, piisab sul vastata ainult küsimusele - pead sa end börisguruks? Kui sa sellele suudad jah/ei vastuse anda (vahet pole kumma), siis ma ei pobise enam su aktsiaanalüüsi peale. |
Börsiguru? Kindlasti mitte, mina keerutan oma raha natuke teistes avenüüdes. Hinnangute jaoks börsi kohta toetun mina asjatundjate õlgadele.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.07.2008 22:21:25
|
|
|
Sest üks väga suur omanik müüs kogu oma pataka maha - kindlasti mitte oletuste peale.
|
linki?
kukun 2-3x tunnis serverist välja, questlist on pidevalt täis, questid on bugised. tänastest muljetest siis.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.07.2008 22:23:44
|
|
|
linki?
|
Vaatan, kas leian midagi ametlikku.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
02.07.2008 01:00:11
|
|
|
kas aoc karbil on mingit tootenumbrit vms?... soiute siin oma kehva mängu pärast.. tra olge õnnelikud. Ma maksin lihtsalt 1k mingile online poele
oli see annetus vms ei tea veel.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
02.07.2008 01:20:04
|
|
|
| Wilts kirjutas: |
kas aoc karbil on mingit tootenumbrit vms?... soiute siin oma kehva mängu pärast.. tra olge õnnelikud. Ma maksin lihtsalt 1k mingile online poele
oli see annetus vms ei tea veel. |
Mis selle netipoe nimi ja aadress ka on?
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.07.2008 12:48:32
|
|
|
Järjekordne patch, täiesti mõttetud "parandused" ja ei mingit PVP süsteemi.
Failcom strikes again.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
02.07.2008 13:08:35
|
|
|
Järjekordne patch, täiesti mõttetud "parandused" ja ei mingit PVP süsteemi.
Failcom strikes again. |
Kas sa pead peale igat patchi ulguma sama juttu?
Mõttetud parandused? "Female conqueror does now same damage as male conqueror with Feint Attack combos"
See üks näide, asju sai jällegi parandatud, mis sest et väiksed vead, ikkagi said tehtud.
P.S Pole mingi fan kuna isegi ei mängi enam seda aga see kuradi vingumine ja ulgumine viskab üle, iga kord kui AoC teema avad on Scart platsis oma kiunumisega. Grow some balls ffs.
599.- eest olen saanud meelelahutust rohkem kui küll, ehk kunagi hakkan mägnima uuesti kuid MMO community on nii kuradi peesse keeratud et ei viitsi seal emodega tõmmelda koos
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.07.2008 13:13:45
|
|
|
| Pihv kirjutas: |
Kas sa pead peale igat patchi ulguma sama juttu? |
Mul on laua peal AoC avamata karp lisaks avatud ja makstud mängule ja ootan siiamaani põnevusega, millal PVP mängu sisse pannakse. Peaksin istuma ja pöidlaid keerutama lisaks FoAdmisele ja ootama, et midagi juhtuks iseenesest?
Mõttetud parandused? "Female conqueror does now same damage as male conqueror with Feint Attack combos"
See üks näide, asju sai jällegi parandatud, mis sest et väiksed vead, ikkagi said tehtud. |
Vägev! Mis siis, et damage naiste jaoks ikka katki on ja 3-4 nädalat läheb fiximiseks aega, sest oinad peavad kõik animatsioonid uuesti tegema. Too bad, et Norway Bob ehk siis Gaute sõnul "tuleb juunis PVP süsteem ja kõvasti uut contenti". Kui sa leiad selle PVP süsteemi ja/või uue contenti, helista mulle kah. Terve patchi ainus reaalne fix oli see, et mobid ei saa enam chainfearida instades - see, et miskit nii jaburat üldse täismängus oli, on omaette teema.
P.S Pole mingi fan kuna isegi ei mängi enam seda aga see kuradi vingumine ja ulgumine viskab üle, iga kord kui AoC teema avad on Scart platsis oma kiunumisega. Grow some balls ffs. |
Sul on nagu see ballside probleem vist, kui 1% lubatust ära tehakse ja sa asjaga rahul oled.
599.- eest olen saanud meelelahutust rohkem kui küll, ehk kunagi hakkan mägnima uuesti kuid MMO community on nii kuradi peesse keeratud et ei viitsi seal emodega tõmmelda koos  |
On olemas selline asi nagu eetika. Sina vist pole sellest kuulnud.
viimati muutis Scart 02.07.2008 13:15:08, muudetud 1 kord |
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
02.07.2008 13:14:43
|
|
|
Pihv, 6 kuud juba, isegi veel kauem aega tagasi, closed betast alates pole midagi suurt ära fixitud peale üksikute questide ja feateide mis ikka veel ei tööta
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
02.07.2008 13:46:39
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| scart (idu) taob su lihtsalt kasti. parem muuda postitus ruttu ära. aoc teemas keegi idust kiiremini ei löö - kõvemini ei kilju .) |
|
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.07.2008 14:41:37
|
|
|
Scart, mismis, pvp on jumala sees. mind lüüakse stabiilselt möödaminnes maha.
muide, kõige närviajavam osa mängust - mitte mingit infot ei ole. eelkõige featide pihta siis.
see, mida feat teeb selgub siis kui oled selle ära võtnud ja aktiveerid, siis heal juhul näidatakse, mis efekt on.
questlisti limiit on üks haigeimaid asju mida ma ever kohanud olen. miks, jumala pärast? nüüd kui ma avastasin, et ma pole selles cimmeria valleys midagi teinud, siis sain väga kiiresti questlimiti täis ja pean meeletult palju ringi sibama miski ~lev20 vastastega areas. piixu raisk.
seal oli ka esimene wtf-hetk party-questiga. tondid, kellel on elu nii palju, et ma üksi lihtsalt ei suuda nii palju dammi teha. 8 levelit väiksem mob ja maha lüüa ei suuda kuidagi.
female conquer ja male conqueror ning faint attack combo võrdne damage... kas mitte nad ei rääkinud suurusjärk 1100 erinevast animatsioonist, mida muutma peavad? et siis nüüd on 1 tehtud?
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.07.2008 14:44:10
|
|
|
| Scart, mismis, pvp on jumala sees. mind lüüakse stabiilselt möödaminnes maha. |
See on niisama mõttetu jebimine
Teemaks siiski PVP-süsteem. Meenutades Norra-Bobi juttu, siis: "PVPs vastaseid alistades saab vereraha, mille eest osta PVP geari ning PVPs vastaste nottimine annab expi, nii et täiesti on võimalik leveldada ilma ühtegi kvesti tegemata, ainult PVPd tehes."
Jutuks see ilmselt jääbki.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.07.2008 14:47:07
|
|
|
viimati miski sama või level kõrgema torkima tulnud tondi maha lüües sain paarkümmend expi, nii et teoorias saab praegu kah
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.07.2008 15:50:13
|
|
|
link :: kae siit
Ahjaa, patchi ilmselt üks paremaid featuure: crafted itemitel korjati hunnik slotte ära ja seal juba sees olnud gemmid lihtsalt kadusid.
Täiesti väärt meelelahutus on ametliku foorumi lugemine peale patchi
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |