see flash versioni mappack oli ikka väga vinge, ainult lõpukoll oli kuidagi liiga lihtne, või ma kasutasin ise mingit rämedat bugi seal ära Teab keegi veel midagi sarnast? Valvel endal pole kavas äkki mingit addoni teha?
see flash versioni mappack oli ikka väga vinge, ainult lõpukoll oli kuidagi liiga lihtne, või ma kasutasin ise mingit rämedat bugi seal ära Teab keegi veel midagi sarnast? Valvel endal pole kavas äkki mingit addoni teha?
minul läks kaua aega et aru saada mdia tegema peab, tegelikult kui nüüd mõelda, ei saa ma siiani aru mis ma tegin, et ta ära suri võibolla sai nende kuulidega seinapõrkest niisama pihta _________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
minul läks kaua aega et aru saada mdia tegema peab, tegelikult kui nüüd mõelda, ei saa ma siiani aru mis ma tegin, et ta ära suri võibolla sai nende kuulidega seinapõrkest niisama pihta
ei osanud mina ka midagi teha, lihtsalt suvaliselt ringi karates läksid mõned kuulid talle kogemata pihta ja läbi oligi
hea mäng oli, aga facking lühike, mingi 3 tundi max pelasin
ei jõudnud igavaks või tüütavaks minna vähemalt. natukene lühikeseks jäi, aga võibolla jäi tänu sellele just parem mulje mängust.
e: eks ta rohkem testimäng ole kah. järgmine tuleb ehk pikem.
hea mäng oli, aga facking lühike, mingi 3 tundi max pelasin
ei jõudnud igavaks või tüütavaks minna vähemalt. natukene lühikeseks jäi, aga võibolla jäi tänu sellele just parem mulje mängust.
e: eks ta rohkem testimäng ole kah. järgmine tuleb ehk pikem.
Ausalt öeldes pole juba ammu mänginud portalit, aga minu meelest oli selles lisatasemete packis üsna hästi ära kasutatud päris mängus olevaid lauseid jms, seega lihtsalt vaikuses see tasemete läbimine ikka ei ole P: _________________ M: Philips õuevalgustid 4tk
Väga kõva mäng. Eile sai päev otsa mängitud ja õhtul väljas liikudes mõtlesin koguaeg, et hüppaks katuse otsast alla auku ja siis lendaks suurema hooga uuesti katuselt alla.
Cake Is A Lie!
ma tean mida te tunnete:D lol
mul oli koolis(päev pärast mängu lõpetamist)sama lugu
Huvitav, kas sellele kuskilt eesti keelseid subtiitleid saab? Ise-enesest peaks neid subtitle faile saama muuta, mõtlesin, et mingiaeg teeb kasvõi ise ära. Portal on minu meelest ideaalne mäng neile, kes üldiselt eriti ei tegele selliste asjadega. Tõlkimise poolest kergem kah kuna väga palju just ei räägita (aga samas päris tõlkimata ka vist ei jäta, huumor on ikka tasemel).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.