praegune kellaaeg 23.06.2025 08:01:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
starnike
HV kasutaja
|
22.06.2008 21:23:56
Läpakas ei ühenda netti |
|
|
Nh, kuna ilmselt viirus oli arvuti suht kettasse ajanud, sai mõeldud ning tehtud üle pika aja täielik puhastus ning kettad sai puhtaks tehtud. Nüüd alustasin täiesti nullist ning hakkas jälle sama piix peale mis peale eelmist puhastamist. Ei saa kuidagi netti sisse. Meil on kodus mingi wifi võrk endal, aga kui panen WEP-key vms sisse tuleb selline värk "Limited or no connectivity" ja netti ei saa. Ise eriti midagi ei jaga sellest ka krt. Ruuter on digi-tv'ga kaasa saadud, kui see midagi aitab. Kas ma pean midagi muutma lauaarvutil ka, mis wifit "jagab"? Jama see kh, et ei mäleta enam, kuidas neti sai, ammu oli.
Usun, et suht raske on mu segase jutule abi anda, aga proovige , kõik nõuanded väga teretulnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.06.2008 17:46:00
|
|
|
Aga kas sa oled proovind otsida access pointi? Või mingit nuppu oled ka sisse pannud? Sul AMILO seeria? mul oli nii et pidi mingi krdi nupu panema sisse enne, kui wifisse läheb
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.06.2008 00:22:55
|
|
|
Flacko, Limited connectivity tähendab, et kaart töötab.
starnike, ega sul juhuslikult pole see ruuter MAC aadressi filtri vms. kaitstud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
starnike
HV kasutaja
|
25.06.2008 06:47:05
|
|
|
ndk, ma ei tea, olensuht juhm selles. Aga täna tuleb vist meile Elioni mingi tüüp külla, vaatab meil digi-tv'ga ühte asja, siis laseme tal läpaka ka üle vaadata. Kunagi panigi Elioni tüüp meile neti sisse, äkki nüüd ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.06.2008 13:18:49
|
|
|
Siis küsi kindlasti, milles probleem oli. Säästad mõnisada krooni ehk tehnikule makstava raha järgmisel korral
|
|
tagasi üles |
|
 |
starnike
HV kasutaja
|
25.06.2008 17:07:04
|
|
|
Ei, meile nüüd helistab hoopis Elionist keegi ning öeldi, et pole üldse raske ning selle-pärast saata "meedikut" pole mõtet.
E. Korras. Helistas meile, minu väga suure väsimuse tõttu läks asi poole kauem, kuna ruuteri all pidavat olema üks kood, mis tuleb sisestada, kui oma wifivõrku lähen. Ma rumal kirjutasin mingi 5x koguaeg vale koodi seal ning lõpuks kui hakkas ütlema, et selles koodus peavad olema enamjaolt nr ning see peab hakkama 49'ga siis selliste vihjetega leidsin teise koodi, mis asja korda tegi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|