oot.. waddafakk, spore creature creatorit saab osta? miks? kas see polegi osa full mängust? st. nagu.. ostaks mingi osakese simsist, nt selle, kus saad endal tegelast luua.. ja püärast ostad veel full mängu, mis sisaldab ka seda? kek? .)
Selle raha refunditakse kui ostad 'full versioni' _________________
No mul algul ka nagu oli regamise võimalus, ainult siis oli regamine suletud kuni teisipäevani. Täna peaks avatud olema, aga nüüd pole regamise nuppu mitte kusagil näha
Tõmban selle ametliku release'i Spore.com'ist, äkki sealt saab.
grr ma ei saa miskip'ärast seda tõmmatud, ta ei hakka laadima (full) või kui midagi laadis ära, siis ei läinud käima, tuli must ekraan ,korra tuli see et sul on demo möla ja läks tgsi välja
E: nüüd kustutasin demo ära ja püüan uuesti DLida, ta ei hakka pihtagi. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
mina ostsin direct2drive'i kaudu ja polnd probleeme. fullis on ikka nii haigeid asju :D
Olge mehed (ja naised:P) ning rääkige, mis eeliseid siis see full ceatur ceaturr endaga toob. Lisaks.. kas praegu veebist ostmisel on veel miske point.. peale originaali omamise ning laialdasema jäsemete valiku?
mina ostsin direct2drive'i kaudu ja polnd probleeme. fullis on ikka nii haigeid asju
Olge mehed (ja naised:P) ning rääkige, mis eeliseid siis see full ceatur ceaturr endaga toob. Lisaks.. kas praegu veebist ostmisel on veel miske point.. peale originaali omamise ning laialdasema jäsemete valiku?
Kaalun ka ostu.
75% rohkem juppe ja see raha arvatakse Spore hinnast maha kui selle ka kunagi ostad, vähemalt nii olen kuulnud.
mina ostsin direct2drive'i kaudu ja polnd probleeme. fullis on ikka nii haigeid asju
Kaalun ka ostu.
75% rohkem juppe ja see raha arvatakse Spore hinnast maha kui selle ka kunagi ostad, vähemalt nii olen kuulnud.
ma ei ole mingit ametlikku infot selle kohta leidnud, aga vahva oleks. Samas selle 100.- eest on lõbu laialt Saab fantaasial lennata lasta. Kaks 4-packi
Hmm.. no raha arvatakse maha juhul, kui ostad samas veebipoest ma eeldan. Pärast lasevad tõprad mingi seksika karbiga versiooni välja, millel kaasas raadioteel juhitav spore värdjas.. ja vaevalt, et keegi siis enam veebipoest seda fulli hakkab ostma.
IRW juba tehakse igast perverssusi
http://www.mongrelman.com/Misc/fornicatrix.wmv ÄRA TÖÖL VAATA!!!!
Edu EAle, peale release hakkab kohtu keisse voolama, kui vanemad avastavad,
et nende võsuksete mängus on igast kahtlased pervertsed loomad
muig... huvitav policy.. samas oma arvutis tee neid rõvedusi palju tahad, kui sa just neid üles ei lae on justkui kõik korras? _________________ ..||..
Fäägid panid GMA950 kaardile piirangud peale. Häkkimisega saab tööle seeest. Nonii, see küll ei kutsu ostam. Huvitav millal PSP versioon välja tuleb? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Hmm.. no raha arvatakse maha juhul, kui ostad samas veebipoest ma eeldan. Pärast lasevad tõprad mingi seksika karbiga versiooni välja, millel kaasas raadioteel juhitav spore <b>piix</b>.. ja vaevalt, et keegi siis enam veebipoest seda fulli hakkab ostma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.