Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 285, 286, 287  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
nunnu
Kreisi kasutaja
nunnu

sõnum 28.02.2008 18:54:17 vasta tsitaadiga

Nii endal 2 kogemust viimasest nädalast Eesti Postiga.
Üleeile saadeti pakk ELS14ga mulle töö aadressile (töö ajal ollakse ikka tööl eksole). Minule ei helistatud paki sain õhtul kätte. Paki saaga oli aga selline, et see anti suvaliselt üle minule täiesti tundmatule isikule, kes andis selle alla korrusele ühele teisele isikule, sealt edasi minu korrusele ühele isikule kes minu nime teadis ja siis sain mina selle oma valdusesse. Mingeid allkirju ei antud. Paki väärtus oli palju ja teenuse eest maksin 71 eek icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif Oleks see pakk kaduma läinud siis oleks pidanud lapsele seletama miks sünnipäevakinki pole. icon_evil.gif

Täna kontrollisin post.ee lehelt kuhu on jõudnud hinnaline raamat, mis sai maksikirjaga (kas postitöötaja andis õiget infot, et sellise kirjana tasuks 1.1 kg raamatu saata?) Austraaliasse. Saatekulu üle 400 eek. Arvake ära mida näitab Eesti Posti tracker?

Rohkem ei näegi? Pakk on teel olnud 12 päeva. icon_neutral.gif
EDIT: Naine helistas EP klienditeenindusse ja sealt räägiti teist juttu kui see kes paki vastu võüttis Pärnu kontoris. Näitabki vaid Eesti sisest liiklust. Seega ei tea keegi kus pakk tegelikult on. Soovitati AUS posti lehelt uurida. Seal aga annab vastuse "Your enquiry has resulted in no details being found for this item." Huvitav milleks me neid EE koode siis paneme kui sellest midagi tolku pole. Äkki peaks igaks juhuks uurima Hiina, Malaisja posti lehti ka 8)
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 28.02.2008 19:37:28 vasta tsitaadiga

eks ikka tuleb Malaisia post üle kontrollida, sest omale tuli National Geographic'u ajakiri ükskord läbi Malaisia
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
John Smith
HV veteran

sõnum 12.06.2008 13:33:09 vasta tsitaadiga

Viskaks siis veeel ühe kivi ELS-i kapsaaeda.
Ootasin juba üle nädala Postifoto pilte. Täna hakkasin otsima, tuli välja, et kuller oli need lihtsalt sidesse viinud ja isegi teatist ei jätnud postkasti.
Sides tädi vabandas, et nemad enam ELS-i asjadega ei tegele? Ühesõnaga tellides ELS-iga:
1. Pead umbes teadma millal pakk tuleb.
2. helistama igale poole, et saada teada, kas pakk on juba kohal
3. Järgi minema.
Ja kõike seda kõrgema hinna eest icon_evil.gif

Vana oli rahuliku südamega kirjutanud teatisele, et kell 12.34 kedagi kodus ei olnud, kodus oli aga 3 inimest icon_rolleyes.gif

Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 12.06.2008 13:35:29 vasta tsitaadiga

Tundub, et lihtsalt üritas valesse kohta viia ja telefoniga ei saanud kätte. icon_rolleyes.gif
Endal pole kordagi probleeme olnud.

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 12.06.2008 14:57:06 vasta tsitaadiga

tarbijakaitseamet on meil mille jaoks ?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.06.2008 15:22:10 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
tarbijakaitseamet on meil mille jaoks ?

Nii palju kui mu tutvusringkonnas selle asjaga tegemist on tehtud (endal pole õnneks vajadust olnud) on jäänud mulje, et moe pärast... icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 12.06.2008 16:23:36 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Tundub, et lihtsalt üritas valesse kohta viia ja telefoniga ei saanud kätte. icon_rolleyes.gif
Endal pole kordagi probleeme olnud.

No ma elan kogu aeg ühes kohas ja seni olen saanud umbes 5-6 pakist ühe kodunt kätte icon_rolleyes.gif Ülejäänutele olen pidanud ise sidesse järgi minema?

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 12.06.2008 17:02:57 vasta tsitaadiga

Sai ordi e-poest ostetud reede 6htul k6larid. Kättetoimetamisviisiks sai pandud ELS14. Igaljuhul teisipäeva hommikul umbes kell 10 olid ELSi mehikesed ukse taga. Kaup oli korras.
mar6
HV veteran

sõnum 13.06.2008 11:30:46 vasta tsitaadiga

9 nda hommikul kuressaarest saadetud pakk jõudis paistab et täna tallinna postkontori. Jälgimissüsteem töötab päevase nihkega.
Esimene kord kui pakk nii aeglaselt pärale jõuab, ei imestaks kui saaja saab lipiku postkasti esmaspäeval alles. icon_evil.gif
Saksamaalt jõuab ka pakk varem kohale. okse

Õnneks et sai jälgitav pakk saadetud ja otsustati lõpuks jälgimisüsteemi märkmeid tegema hakata. (Paari päevase hilinemisega)
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 14.06.2008 16:17:19 vasta tsitaadiga

Kuis teil "veab" koguaeg. Ise tegin ka just äri ühe AHV'iga ja kättetoimetamine toimus postiga, ELS'i teel. Vana helistas täna hommikul pool 9, et tule nüüd uksepeale, kaua ma ootama pean siin icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
mar6
HV veteran

sõnum 14.06.2008 16:24:31 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:
Kuis teil "veab" koguaeg. Ise tegin ka just äri ühe AHV'iga ja kättetoimetamine toimus postiga, ELS'i teel. Vana helistas täna hommikul pool 9, et tule nüüd uksepeale, kaua ma ootama pean siin icon_biggrin.gif

See oli alles esimene "vedamine" pika pakisaatmisajaloo jooksul. ELS-iga pole kunagi probleeme olnud ja ka ülalmainitud asi lahenes. Pakk läks küll mõni päev kauem kohale, aga oli õnneks jälgitav ja ei saanud seetõttu kuhugi lihtsalt ära kaduda. Lihtsalt ajakulu oli erakordselt pikk varasemaga võrreldes, aga ju see tuleneb majanduslangusest ja töötajate puudusest. Mis parata.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.06.2008 17:13:50 vasta tsitaadiga

Ei tea midagi. Pandi mulle ELS14 pakk eile teele ja hommikul 10 ajal helistati ning küsiti, kas olen kodus. 10 minuti pärast oli pakk käes. Ei lootnudki seda nii vara kätte saada.
Aga mis põhiline - helistati üle ja küsiti, kas olen kodus thumbs_up.gif
Kommentaarid: 738 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 557
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 14.06.2008 17:24:02 vasta tsitaadiga

Minul on äärmiselt negatiivne kogemus seoses Eesti Posti lihtkirjaga.
Saatsin lihtkirjaga ümbrikus kaks mälukaarti väärtuses 800 eek kevadel Tallinnast Tartusse teisele HV-kasutajale.
Kiri pole aga inimeseni siiamaani kohale jõudnud (möödunud juba vist üle kolme kuu).

Loomulikult oleks võinud/pidanud tähitud kirjaga saatma, aga uskusin, et Eesti Post on usaldusväärne firma.
Tundub, et sealsed töötajad küll eriti usaldusväärsed ei ole. (Keegi sai lihtsalt tõenäoliselt kahe mälukaardi jagu rikkamaks)

thumbs_down.gif
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 14.06.2008 17:32:49 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Saatsin lihtkirjaga ümbrikus kaks mälukaarti väärtuses 800 eek kevadel Tallinnast Tartusse teisele HV-kasutajale.
Kiri pole aga inimeseni siiamaani kohale jõudnud (möödunud juba vist üle kolme kuu).

Loomulikult oleks võinud/pidanud tähitud kirjaga saatma, aga uskusin, et Eesti Post on usaldusväärne firma.
Tundub, et sealsed töötajad küll eriti usaldusväärsed ei ole. (Keegi sai lihtsalt tõenäoliselt kahe mälukaardi jagu rikkamaks)
thumbs_down.gif

On ka teine variant, mis?

icon_question.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 14.06.2008 17:52:10 vasta tsitaadiga

BReaK da iCE kirjutas:
_marek kirjutas:

thumbs_down.gif

On ka teine variant, mis?
icon_question.gif

Teine variant? Et saaja valetab? Ei, ta kandis raha ette.
tagasi üles
loivar
HV kasutaja
loivar

sõnum 14.06.2008 20:08:40 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
....
Loomulikult oleks võinud/pidanud tähitud kirjaga saatma, aga uskusin, et Eesti Post on usaldusväärne firma. thumbs_down.gif
icon_cry.gif Olen võimalikult odava saateviisi pooldaja, kuid 800 eekise kauba saatmine lihtkirjaga icon_question.gif Takkajärgi soovitus. Selline kaup tulnuks saata lihtmaksikirjaga (hind pea võrdväärne lihtkirjaga), kuid pakk peab olema nii suur, et ei mahu postkasti. Asi läbi EP saiti jälgitav ja postiljon ei saa väita, et pani postkasti. Mul on olnud ka juhus, kus usaldusväärne ja tuntud AHV väitis, et pole minu 200 eekist saadetist kätte saanud (kuigi mööndusega, et suveaeg ja palju saadetisi...). Egas midagi, kui teatasin talle kuupäeva ja kellaaja kunas pakk postkontorist väljastati ....
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 14.06.2008 20:29:26 vasta tsitaadiga

loivar kirjutas:
_marek kirjutas:
....
Loomulikult oleks võinud/pidanud tähitud kirjaga saatma, aga uskusin, et Eesti Post on usaldusväärne firma. thumbs_down.gif
icon_cry.gif Olen võimalikult odava saateviisi pooldaja, kuid 800 eekise kauba saatmine lihtkirjaga icon_question.gif Takkajärgi soovitus. Selline kaup tulnuks saata lihtmaksikirjaga (hind pea võrdväärne lihtkirjaga), kuid pakk peab olema nii suur, et ei mahu postkasti. Asi läbi EP saiti jälgitav ja postiljon ei saa väita, et pani postkasti. Mul on olnud ka juhus, kus usaldusväärne ja tuntud AHV väitis, et pole minu 200 eekist saadetist kätte saanud (kuigi mööndusega, et suveaeg ja palju saadetisi...). Egas midagi, kui teatasin talle kuupäeva ja kellaaja kunas pakk postkontorist väljastati ....

Oligi lihtmaksikiri selles kollakas mullikilega vooderdatud ümbrikus !
Uurisin ka Eesti Postist, et kus see kiri on ja nemad ütlesid, et lihtkirja puhul neil mingit järelvalvet ega jälgimist ei toimu.
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 14.06.2008 20:29:49 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:

Eesti Postil on salajased sisemised reeglid, et lihtkirjaga tohib saata vaid paberkirju ja paberpostkaarte. Kui nende seade tuvastab, et ümbrik sisaldab näiteks metalli, saadetakse kiri saatjale tagasi (kui saatja aadress olemas) või hävitatakse. Kahjuks ei ole nende kodulehel korralikku infot selle kohta, mida võib lihtkirjaga saata ja mida mitte. Korralikus tugevast papist eriümbrises väiksemõõduline CD plaat, mis oli saadetud tavalisse ümbrikusse pakitult, tuli igatahes kärmelt tagasi, kuigi oli pakendatud selliselt, et vastas lihtkirja kohta Eesti posti lehel toodud nõuetele ja väliselt katsudes tundus tugevama postkaardina.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
loivar
HV kasutaja
loivar

sõnum 14.06.2008 21:45:14 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
Oligi lihtmaksikiri selles kollakas mullikilega vooderdatud ümbrikus !
Uurisin ka Eesti Postist, et kus see kiri on ja nemad ütlesid, et lihtkirja puhul neil mingit järelvalvet ega jälgimist ei toimu.
Minu mälu järgi vaatasin ka viimati saabunud maksikirja teekonda. Kohaliku side (tänapäevane postkontor) juhataja ei teadnud samuti, et tavapakke ja pisipakke (maksikirju) saab ELS pakkide saitil jälgida.
icon_redface.gif Kurat teab, ehk ongi jälle muudetud, sest viimati saabunud maksikirjal pole koodikleebist, viimati jälgisin siiski tavapakki. Vähemalt varem oli kõigil ühine koodisüsteem, kaks esimest tähte näitasid saadetise tüüpi, siis posu numbreid ja lõpus EE.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 69
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 15.06.2008 11:07:00 vasta tsitaadiga

Kui see kiri kadunuks jäi, siis helistasin Eesti Posti infosse ja ütlesin, et saatsin maksikirjaga kirja, kuid pole kohale jõudnud.
Mis nüüd saab?
Eesti Posti klienditeenindaja vastus oligi see, et nemad lihtkirja teekonda ei jälgi ja kui tegu oli väärtusliku esemega, oleks tulnud tähitud kirja kasutada...
tagasi üles
uksed
HV vaatleja

sõnum 18.06.2008 23:47:43 vasta tsitaadiga

Eesti Post on ju tasemel. Meie www.floyd.ee kaup on ilusasti õigeks ajaks kohale jõudnud. thumbs_up.gif
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 19.06.2008 00:19:45 vasta tsitaadiga

Pole probleeme ELSiga siiamaani olnud, tellisin , mitte küll arvutiga seonduvalt aga BMXiga seonduvalt ~500 eek eest kaupa, teisipäeval, täna kell 1 helistas kuller, ma ei saanud vastu võtta, helistas uuesti, oli uksetaga. Kuna saaja pidi maksma, oli kuller ka lahke ja sõidutas mind poe pangaautomaadi juurde icon_smile.gif Pole probleeme icon_smile.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 66
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 19.06.2008 00:25:02 vasta tsitaadiga

Kusjuures mul ei ole ELS kulleriga probleeme kodus absoluutselt. Asjad jõuavad lubatud ajal kohale, tavaliselt miski enne kella 11.00 hommikul. Maakoht. Küll oli aga probleeme nendega Tartus, kus nad ei viitsinud küll väga kiiresti pakke kohale toimetada, või jätsid hoopiski postkontorisse. Kõige parem oli see, kus ma sain kätte teate pakist alles 2 päeva hiljem. Eks sai ka kirjavahetust peetud Eesti postiga, sellest mu mäletamist mööda sai siin varem kirjutatud ka. Igatahes vabandati. Aga teadmiseks neile, kes Tartus kuhugi asutusse pakke tellivad, neid ei pruugi teile tuua ELS vaid hoopis Linnapost. Kes iganes see ka poleks, kuid nii mull väideti meilitsi. Ja need on ikka väga laisad toojad.
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 20.06.2008 14:01:49 vasta tsitaadiga

vahepeal ka erinevaid kogemusi olnud icon_confused.gif
Tegelt nad võiksid eesti keele ära õppida (ärge nüüd mainige et ma pean 100%'iselt vene keelt teadma)
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 20.06.2008 14:14:21 vasta tsitaadiga

krusu70 kirjutas:
vahepeal ka erinevaid kogemusi olnud icon_confused.gif
Tegelt nad võiksid eesti keele ära õppida (ärge nüüd mainige et ma pean 100%'iselt vene keelt teadma)

Ega ei peagi. Siiamaani meil ju ametlikult üks riigikeel. Ning tunnustatud murrakud erinevates piirkondades, kuid need ei käi riigikeelte alla.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 285, 286, 287  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.