praegune kellaaeg 20.06.2025 10:55:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rastre
HV vaatleja
|
17.06.2008 14:04:55
Skype pääsen. Msni ning netti ei pääse, vajan abi. |
|
|
Tervist, nii ei teagi nüüd kust alustada.
Tellisime soome korterisse interneti, kõik töötab ja on hästi,
kuid mingi jama on, et ühe läpakaga saan ilusti internetti,
kuid teise läpakaga ( tegin just formati ) pääseb ainult Skype .
Msni ning internetti ei pääse :S Samas näitab, et interneti ühendus on olemas. Kontrollisin Firewalli, see ei blocki.
Olen teinud kõiki restarte, modemile tegin reseti isegi, ikka ei saa. Kui püüan Msni logida, siis ütleb, et error code on 80072ee7 ning kui klikkan Troubleshoot, siis vead tulevad DNS ja Key Ports. Repair ei aita.
Kui see midagi aitab, siis modemiks on "TP-LINK TD-8840." Seda ka veel, et kui selle läpakaga naabri wifisse minna, siis kõik funkab. Aga kui kaabliga ja minu modemi kaudu, siis saab ainult skype.
Segane tekst on, aga loodan et saate aru.
Aidake palun, ei tea enam mida teha. Tänan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
17.06.2008 14:13:00
|
|
|
Kahjuks aidata ei oska, kuid jäi silma :
rastre kirjutas: |
Seda ka veel, et kui selle läpakaga naabri wifisse minna, siis kõik funkab. Aga kui kaabliga ja minu modemi kaudu, siis saab ainult skype.
|
http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=18666794
"Naabri wifi kasutamine Soomes karistatav"
Ja teades kui seaduse kuuelkat soomalsed on siis tasub vist isegi ettevaatlik olla
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastre
HV vaatleja
|
17.06.2008 16:15:41
|
|
|
Olen kursis sellega, ega ma ainult korraks proovisin . Aga jah, abi palun !
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
18.06.2008 09:02:03
|
|
|
Kui mõlemad sülearvutid on sinu marsruuteri kaudu võrku ühendatud, siis kas kõik muud võrguteenused toimivad? (file and print sharing jms)
Kui "teise" sülearvutiga ruuteri kaudu ühenduse saad, kas siis vajaminevad IP-d antakse marsruuteri poolt DHCP serveri abil?
Kui jah, siis kas nimeserverid ka antakse?
Kui ei, siis mismoodi masinal IP-d paika saavad? Käsitsi? Mingi kolmanda osapoole tarkvaraga?
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
19.06.2008 11:41:40
|
|
|
nimeserverid... Skype kasutab ühendumiseks IP-aadresse, MSN jms aga nimesid... kontrolli see osa üle...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
21.06.2008 10:21:04
|
|
|
mks, Samas kui ta räägib, et veebilehed töötavad
Piirangud ei pruugi tulla mitte ainult sinu tulemüürist vaid ja teenusepakkuja poolsed, ise olen küll sellistes ettevõtte võrkudes istunud kus Skype ja veebilehed töötavad, aga MSNile on piirang peale pandud. Samas ei näe ma sellisel piirangul mõtet, kui sa oled lõpptarbija ja maksad kõige eest, aga mine sa tea...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastre
HV vaatleja
|
21.06.2008 10:55:25
|
|
|
Sain jagu probleemist. Pidin mingi DNS vms ip ära muutma. Tänud sellegipoolest, võib teema sulgeda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|