noh... täisversiooni eest peab maksma. 10$. Saadaval EA veebipoes alates 18.06... ise kavatsen hankida. 10$ pole just palju küsitud CC eest _________________ ..||..
kuusjalg kalle seikluste 2 osa kah üleval... proovisin kõik test drives olevad võimalused läbi.. tundub et video max. pikkus on 2 minutit mängusiseselt
WTF miks ma demo ei saa tõmmata. TAHAN KA proovida. Saan ka teha ägedaid koletisi, nagu mu joonistusedki on
Vajutan Downloadnow a sittagi ei juhtu _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma proovisin mozillaga, sittagi.
Vist on maha võetud. PALUN kas keegi saab MSNis mulle saata palun. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
proovi torrenteid ka näiteks? ja homsest tuleb enivei CC demo välja Ea enda lehel (lisaks saad full versiooni osta alates ülehomsest) _________________ ..||..
Pohh, ostan ära selle. EI viitsi jamada nendega _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Tea kas tohib nendest kollidest ideid ka võtta HV piltidele ? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
oot.. waddafakk, spore creature creatorit saab osta? miks? kas see polegi osa full mängust? st. nagu.. ostaks mingi osakese simsist, nt selle, kus saad endal tegelast luua.. ja püärast ostad veel full mängu, mis sisaldab ka seda? kek? .)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.