Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wilts
HV veteran
|
15.06.2008 20:02:19
|
|
|
Nii tundub, et mu mängud jäidki kuskile põõsa alla vedelema. Kui kellelgi on mängust siiber ja neid peaks ju vääääga väga palju olema... Kui Üheksateistkümnendaks juuniks nad seda üles leidnud pole, oleks kahte akaunti vaja.
saatke ps kes on huvitatud... ja hind... samas nii katkise asja võiks ju päris tasuta saada
aga pange igaks juhuks hind ka.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.06.2008 20:14:03
|
|
|
http://www.aocwire.net/mods/?p=mod&m=22
Current features:
- skip all intro movies
- adjust Windows scheduler timer settings to improve framerates (FPS boost)
- delete local shader caches before startup
- adjust process priorities and enable dynamic thread boosts
- adjust Age of Conan's processor affinities
Ise kasutan ver 2.2, mis võimaldab kasutajanime ja parooli salvestamist. "Turvarisk".. tõsi, aga kui kodus mängid ja pole idioote, kes paroole varastaks ning küberparanoia pole veel pähe löönud, siis käib küll. http://www.aocwire.net/mods/uploads/aocqssource22-1212949998.zip
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
morgoth
HV kasutaja

|
15.06.2008 20:47:45
|
|
|
Wilts kirjutas: |
Nii tundub, et mu mängud jäidki kuskile põõsa alla vedelema. Kui kellelgi on mängust siiber ja neid peaks ju vääääga väga palju olema... Kui Üheksateistkümnendaks juuniks nad seda üles leidnud pole, oleks kahte akaunti vaja.
saatke ps kes on huvitatud... ja hind... samas nii katkise asja võiks ju päris tasuta saada
aga pange igaks juhuks hind ka. |
Mis hakkad AoC ka 8 accoundiga korraga mängima, nagu EvE onlinet
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
16.06.2008 00:46:39
|
|
|
Anarchy´s sai veel kahega hakkama.. wow´is sai ka kahega suht rahuldavalt hakkama aga AOC´s see on vist suht raske... ma ei tea... võibolla sellepärast see mulle meeldib.
EVEs võib ju alla 5 akaundi magama jääda kui sa pvp´ga ei tegele.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
16.06.2008 09:46:14
|
|
|
Eks ta ole jah hirmus buggine atm.
Scart kust see info tuli et täna statsid tööle hakkavad?
PvE mõistes ehk siis Raidid, dungeonid, Bossid, itemid jne võin julgelt öelda et WoW on kordi kordi parem.
EDIT: Oli juba release päeval.
PvP.... noh mis ma oskan öelda. Kui 2 melee klassi seisavad ja teevad combosid on ju kõik huvitav ja tore aga proovi sa näiteks rangerit taga ajada, jooksed järgi, kogu stamina läheb sprintimise peale, no ega sa combot niikui nii hoo pealt teha ei saa, ja ongi üks mõttetu jooksmine. Pole nii hullu kitimist näinud veel kui selles mängus. Üldse tundub PvP kuidagi jube "mess" selle süsteemiga. Selle mängu PvP suurim viga ongi jooksmine, out of combat ja hetkega elud täis.
Enamus tegelasi lihtsalt jookseb minema kui hakkab kaotama ja igal juhul minu conqueril pole küll erilist võimalust neid peatada, võib olla ma ei oska mängida.
Ei oska veel seisukohta võtta kas jään mängima või ei, päris aus olla ei viitsi üldse enam MMORPG 'd taguda
Kuidas teie mängite? G11/G15 klaver? Default system?
Proovisin nii et panin Combat Rose peale ja hiirega tegin neid lööke et oleks vasak käsi vaba tegelase liigutamiseks (autotargeting ja facing off) kuid kuidagi nüri on nii, samas kasutades 1,2,3,q,e on jälle vasakul käel nii palju tööd kui liita sinna tegelase liigutamine, hüppamine dodge jne.
Ei leia õiget viisi isegi kuidas mängida seda mängu nii et käsi valutama ei hakkaks
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.06.2008 09:54:03
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Scart kust see info tuli et täna statsid tööle hakkavad?
|
Testserveri patchnoted. Aga eks kohe näeme, kell 12 tulevad serverid üles.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.06.2008 10:45:16
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Kuidas teie mängite? G11/G15 klaver? Default system?
Proovisin nii et panin Combat Rose peale ja hiirega tegin neid lööke et oleks vasak käsi vaba tegelase liigutamiseks (autotargeting ja facing off) kuid kuidagi nüri on nii, samas kasutades 1,2,3,q,e on jälle vasakul käel nii palju tööd kui liita sinna tegelase liigutamine, hüppamine dodge jne. |
logitech dinovo edge + logitech mx revolution hiir.
Klaveril kasutuses
123456
qwerty
asdfgh
zxcvbn
+ ctrl + shift + tab + capslock
Hiirel kasutuses
5 binditud nuppu + left/right click :P
Käsi ei valuta.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
16.06.2008 11:45:37
|
|
|
Razer Lycosa + Deathadder
Combod, spellid, charged ja muud jamad
~ q 1 2 3 e 4 5 6 7 8 9 0
f1 f2 f3 f4 f5 f6 f7 f8
(keyboardil on siis need shift+f1..6 macrotud kuna AoC on nerf ja ei lase default party membery targetimist ära vahetada,
DTga ei ole mul kunagi mingil juhul kedagi partys targetitda a no FC loogika on nagu teada)
Liikumine
wsad + hiire nupud
Enamvähem saab hakkama, vahest muidugi peksan mööda ka nuppudest
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.06.2008 11:54:57
|
|
|
piimaPAKK tee video sellest, kuidas sa wsadq ja 0 ühel ajal vajutad.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
vunts
HV vaatleja
|
16.06.2008 12:00:38
|
|
|
Scart kirjutas: |
Ho Ho kirjutas: |
Kui praegu eristab tanki tavalisest dps'ist ainult naked-hp erinevus siis mis veel juhtub, kui nad armory tüübid lõpuks tööle saavad? non-elite mobid oneshotivad clothiesid või tank ei saa enam üldse viga?
Suurtest asjadest rääkides, kas instabossid ei ole siis piisavalt suured?  |
Milleks sellist asja üldse küsida, kui Timberg ei taipa, et core gameplay ei tööta? Homme tulevad siis Statid uuendusega, vaatame mida nad nendega seoses metsa keeravad
Arvestades, et nüüd peaks "idee poolest" hakkama damage scalema vastavalt gearile, siis noh... nalja hakkab saama. |
Kahtlasel kombel saan ma väga kenasti ringi joosta, hüpata, ja metsmehi nugadega rappida. Samuti skille kasutada. Minu arvates on see core gameplay, ja töötab väga kenasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.06.2008 12:09:53
|
|
|
vunts kirjutas: |
Kahtlasel kombel saan ma väga kenasti ringi joosta, hüpata, ja metsmehi nugadega rappida. Samuti skille kasutada. Minu arvates on see core gameplay, ja töötab väga kenasti. |
Core gameplay on töötavad featid, töötav majandus ja maailm, mis töötab tänu selles olevate mängijate tegemistele. AoCs pole ühtegi mainituist.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
16.06.2008 12:10:27
|
|
|
unustasin enne mainida et hiirega kellegi targetimine on ikka valusalt pees, ei aita isegi see kui interface alt see mousetargeting peale panna (enable soft targeting).
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
vunts
HV vaatleja
|
16.06.2008 12:21:42
|
|
|
Kahtlasel kombel saan ma väga kenasti ringi joosta, hüpata, ja metsmehi nugadega rappida. Samuti skille kasutada. Minu arvates on see core gameplay, ja töötab väga kenasti. |
Core gameplay on töötavad featid, töötav majandus ja maailm, mis töötab tänu selles olevate mängijate tegemistele. AoCs pole ühtegi mainituist. |
Kas tahad öelda, mis online mängus on väljaarenenud majandus paari nädalaga? Ma loodan, et sa pidasid seda silmas, sest "töötav majandus" on piisavalt olemas...
Maailmas ringi liikumisega pole senini probleeme kohanud. Pikslitest läbi ei kuku, ja uksed, mis vaja avada, kohad kust saab ronida, on kõik läinud soovide järgi.
Ja julgen ikkagi ühe koha pealt vastu vaielda. Ilma featideta elaks kõik edasi. Need on lihtsalt boonus sellele, mis olemas on.
Aga kuidas sa mängid MMOd, kus ei saa liikuda ja mitte midagi rünnata korralikult?
viimati muutis vunts 16.06.2008 12:22:56, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.06.2008 12:23:28
|
|
|
Kas tahad öelda, mis online mängus on väljaarenenud majandus paari nädalaga? |
Kas sinu meelest natuke raske pole majandust arendada, kui majanduse skillid nagu asjade korjamine ja neist korjatud asjadest millegi tegemine lihtsalt ei tööta? Tänases patch notes on hilarioosne rida: "All crafted Cloth; armbands, wrists, boots and belts can now be worn."
Ütleb nagu kõik.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
vunts
HV vaatleja
|
16.06.2008 12:26:16
|
|
|
Palun vabandust, mul ei ole ühtegi asjade kogumise skilli, sest ma pole piisavalt kõrge leveliga.
Väga koomiline on lugeda MMO esimeste nädalate kohta sellist juttu. Nagu keegi vähegi tark inimene ootaks sellest anrist esimesest päevast täielikult töötavat mängu
Jah, antud rida on naljakas, sest kui raske ikka saaks olla isetehtud esemete kandmine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.06.2008 12:26:33
|
|
|
Palun vabandust, mul ei ole ühtegi asjade kogumise skilli, sest ma pole piisavalt kõrge leveliga. |
Ja sellised vennad, kes pole veel ise Tortaagist välja saanud, ujutavadki foorumid üle pasalaotajaga, sest "kõik on ju korras ja mäng rokib, teie seal 80 peal käige pikalt!" Ei, ma ei pea sind silmas btw! Üleüldiselt on kogu nett selliseid lambaid täis, kes pole mängus kuhugi jõudnudki, rääkimata linnaehitusest või raidimisest ja kaagutavad, kuidas AOC on best shit ever. Hämmastav, et ükski revüüsait pole oma 10/10 revüüd maha tõmmanud, mis Tortaagi põhjal tehti ja uut välja pannud, mis reaalse mängu tasemest räägiks
Mängu töötamine ei puutu üldse asjasse, FC pettis oma heausklikke ostjaid nõnda, et USAs pannakse class action lawsuiti kokku. Ja nad võidavad, FC mõtleb ehk selle peale pikalt ja järgmine kord ei anna välja Beeta staatuses mängu.
viimati muutis Scart 16.06.2008 12:27:42, muudetud 1 kord |
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
piimaPAKK
HV kasutaja

|
16.06.2008 12:27:29
|
|
|
Timberg kirjutas: |
piimaPAKK tee video sellest, kuidas sa wsadq ja 0 ühel ajal vajutad. |
0 vajutan vastavalt vajadusele kas vasaku või parema käega, edasi saab joosta ka hoides vasakut ja paremat hiire nuppu all.
Nii või naa sa ei saa kõike nuppe korraga vajutada.
Ja tõesti, saage 70+ ja vaadake kui lõbus saab olema. Seni on jah ilus ja puha aga kui sa pead 20+mil expi grindima ühes pisikeses
ülerahvastatud tsoonis, mis peaks vist tegelikult olema Stygia 60-70 tsoon aga kuna aeg sai otsa bumpiti see 70-80 ära ja kõik korras.
viimati muutis piimaPAKK 16.06.2008 12:31:36, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.06.2008 12:27:49
|
|
|
Ütleb nagu kõik. |
Ei ütle ju kõik. Kuidas siis kasutajad relvi saavad sepistada neid müüa ja neid kasutada? Jällegi scart, jagad ainult "mugandatud" informatsiooni. Kui ütled, et crafting ei tööta, siis ütle, et ei tööta osaliselt või on bugine.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.06.2008 12:30:40
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Ei ütle ju kõik. Kuidas siis kasutajad relvi saavad sepistada neid müüa ja neid kasutada? Jällegi scart, jagad ainult "mugandatud" informatsiooni. Kui ütled, et crafting ei tööta, siis ütle, et ei tööta osaliselt või on bugine. |
Sa oled vist kah üks neist, kes ostaks 2 rattaga auto, sest "pood saadab hiljem teised 2 rehvi järele", hoolimata sellest, et ma maksin täisauto hinna?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
vunts
HV vaatleja
|
16.06.2008 12:34:31
|
|
|
Palun vabandust, mul ei ole ühtegi asjade kogumise skilli, sest ma pole piisavalt kõrge leveliga. |
Ja sellised vennad, kes pole veel ise Tortaagist välja saanud, ujutavadki foorumid üle pasalaotajaga, sest "kõik on ju korras ja mäng rokib, teie seal 80 peal käige pikalt!" Ei, ma ei pea sind silmas btw! Üleüldiselt on kogu nett selliseid lambaid täis, kes pole mängus kuhugi jõudnudki, rääkimata linnaehitusest või raidimisest ja kaagutavad, kuidas AOC on best shit ever. |
Kas oskad öelda, miks uutel mängijatel ei tohi oma arvamust olla? Ja huviga küsiks, kas sina oled siis level 80 ja mängu läbi teinud, et nii asjatundlikult seletad kõike?
Mõned inimesed saavad ka läbi kosmeetiliste puuduste aru, kas mäng (või ükskõik mis muu: film, muusika vms) on väärtusega või mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
16.06.2008 12:40:18
|
|
|
issand jumal, kosmeetilistest puudustest on asi ju väga kaugel ... peale grindi 51-58 level kadus igasugune mänguisu ära ausaltöeldes.... queste pole või mis on, need on bugised, asjad mis korjad on 0 väärtusega, sest statid peal ei tööta jne jne... et siis pmst ma olen teinud 1-58 level 1 statidega, mis on ausaltöeldes tõeline core gameplay viga mitte iluviga enam...
viimati muutis eShelobik 16.06.2008 12:40:56, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
16.06.2008 12:40:34
|
|
|
Scart ära nüüd üle ka pinguta, me kõik teame mida sa arvad mängust aga hoia ennast vaos väheke, kõigil on õigus oma arvamusele ja sina oled seal negatiivses äärmuses, mängus on veel paljut parandada aga nii hull ka asi pole. Tone down dude. Kui NII sitt mäng on ära mängi aga lõpeta see eide halin ükskord (vabandust et eitesid solvasin selle võrdlusega)
|
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.06.2008 12:50:37
|
|
|
Kas oskad öelda, miks uutel mängijatel ei tohi oma arvamust olla? |
Loomulikult tohib, kes seda on keelanud? Asi muutub idiootsuseks siis, kui lvl80 ära graindinud vend ütleb foorumis, et pagan, asi on katki ja midagi ei ole teha, mille peale vastab too ainult Tortaagi näinud tegelane, et "lvl80 mees, sa oled ikka ilge loll. See mäng rokib ja on hea!" Ametlikes foorumites on olnud kenasti näha viimase nädalaga suur muutus postituste sisus, kui nood kaks nädalat tagasi kisanud nuubid on ise jõudnud sinnamaale, et "ohoo poisid, mida on nagu valesti vist ikka?"
Ja huviga küsiks, kas sina oled siis level 80 ja mängu läbi teinud, et nii asjatundlikult seletad kõike? |
The failure of fanbois is now complete.
Mõned inimesed saavad ka läbi kosmeetiliste puuduste aru, kas mäng (või ükskõik mis muu: film, muusika vms) on väärtusega või mitte. |
kui 30% combode missimine, täiesti balanserimata klassid, fantastiliselt läbi mõeldud ja hästi ellu viidud hallide instade külastamise võimatuks tegemine + poolte karbil olevate asjade "helde kinkimine" 6 kuu jooksul on kosmeetiline värk, siis jah. Asi on tõesti minus.
---
Ja jätkuvalt. Kui ma valetan millegi kohta, tooge see palun välja. Senimaani olete teie siin eided, kes halavad oma lemmiku üle.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
System
HV kasutaja
|
16.06.2008 13:30:49
|
|
|
Minu jaoks muutus asi juba pärast Tortugat igavaks, pingutasin ca 40 kanti ära aga hetkel rohkem ei viitsi. Pildiline pool on väga ilus ja just minu maitsele, aga core mängitavusest jääb ikka kõvasti puudu. Combod ja fatality'd on toredad PVE's, aga mis puudutab PVP'd siis seal on need tõsine läbikukkumine minuarust. Ranged klasside vastu võitlemine, nagu ka eelpool mainitud, on tõsine pain in the ass. Jooksed tüübile järgi, teed jooksu pealt combo, mille peale su tegelane jääb seisma ja vehib tühja õhku... Vahel juhtub ka nii, et tüüp teeb fatality ja kuskil 50 meetri kaugusel lendab vastasel pea otsast ära ja ekraan on verepritsmeid täis (telekinees jeje..)
Üldiselt mina naudin herr scardi lugemist, tekstid on vaimukad ja tabavad lisaks kõigele ka asjakohased. Tegelikult on mul kõrini tänapäeva mängunduspoliitikast, häid asju ei tule üldse välja on ainult haip ja lubadused. MMORPG'de mängumaailma kõige hullem sõna on minu jaoks potentsiaal.
_________________ Tuli vaikselt, tuli tasa. Varjud jättis seintele ja maha. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.06.2008 13:39:06
|
|
|
Vägev patch!
Statid ei tööta, T3 linna ei saa ikka ehitada, sest trade itemid ei stacki juba olemasoleva kogutud materjalide puhul. Seega, kõik T3 jaoks tohutu hunniku asju kokku lükanud vennad teevad seda uuesti, sest vanad ei stacki ja neid ei saa niipalju korraga invetorisse panna, et linna ehitada
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|