Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Vana rikkis videokaamera märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 14.06.2008 19:20:09 Vana rikkis videokaamera vasta tsitaadiga

Mul on 10 aastat vana Samsung "Magy Cam" H-66 videokaamera, mis töötab 8 mm kassettidega. See aparaat teenis mind ikka päris mitu aastat (kasutasin seda tõesti üsna agaralt). Ühel hetkel aga keeldus kaamera kassetti sisse söömast. Kasseti sisestamisel viskas ta selle uuesti välja. Samuti vilgub kaamera pildiotsija displayl kiri "C.EMG" kui üritan kassetti sisestada, mida ma pole seal ka varem näinud. Oskab keegi öelda milles asi võib olla ja kas seda viga on võimalik iseseisvalt kõrvaldada et seda kaamerat saaks edasi kasutada. Tõsi, mul on ka uuem ja kaasaegsem DV videokaamera olemas mida nüüd juba 3 aastat olen kasutanud kuid tahaks ikka oma vanale 8-mm kaamerale ka elu sisse puhuda et sedagi vahelduseks kasutada. Nii nostalgia mõttes.
Muidu on kaameral ikka hing sees võtab sisselülitamisel pildi ette, zoom jms kõik töötavad.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 15.06.2008 10:10:57 vasta tsitaadiga

DarkSky: Sul on kerijal asjad jäänud valesse asendisse. Kas siis mõni ratas, hoob pole kerinud enda algasendisse. Või on ka mõni andur tolmune, prahine.

Nii, et alusta puhastamisest...
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
DarkSky
HV kasutaja
DarkSky

sõnum 15.06.2008 20:55:43 vasta tsitaadiga

Võimalik et tõesti ka mustus kurja juur on. Pean asja lähemalt uurima kuigi ma eriti nendest anduritest eriti ei jaga. Lisan veel et see kaamera ei lase kassetisahtlit sulgeda ka siis kui seda ilma kassetita sulgeda üritan. Nii et see kaamera ongi seisnud juba 3 aastat avatud kassetisahtliga.
Kui keegi oskab mingit nõu anda mida võiksin kaamera päästmiseks teha, siis jagage oma teadmisi ka mulle. Võimalik et keegi ka edaspidi sama probleemiga siit foorumist abi otsib.
Muide leidsin ka ühe venekeelse foorumi kus kirjutati ka sarnasest probleemist, kahjuks ma vene keelt ei oska, seega lisaksin siia lingi ehk keegi teadjam tõlgiks mulle, millest seal kirjutati.
http://monitor.espec.ws/section21/topic80154.html
ja siis veel üks link samas foorumis kus kirjutati ühest teisest Samsungi kaamerast:
http://monitor.espec.ws/section21/topic64124.html
Igal juhul tore oleks kui keegi teeks lühiülevaate seal kirjutatust.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Vana rikkis videokaamera
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.