Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zajets
HV vaatleja
|
08.06.2008 18:33:02
|
|
|
ise ostsin ka selle endale aga elisast.Ega seal parem pole.käisin siiis lasnamäe centrumis seal polnud.sealt öeldi et ülemistekeskuse elisas 1 telefon,jne.mitte üheskis elisa keskuses polnud üle 3 telefon,õigemini tartus oli ainult 3 tk teistes siis mingi 1 või kaks tükki.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-jk-
HV vaatleja
|
08.06.2008 22:44:52
|
|
|
kus juures tele2 äriklientuuri osakonnal pidi olema, aga erakundedele nad ei jaga
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
09.06.2008 16:06:49
|
|
|
-jk-
Ma nüüd rikun su tuju ära ... helistasin täna kliendiinfosse ja tsiteerisin ka sulle antud vastuseid, ning palusin endale selgeks teha, milline see hetkeseis siis on.
tsitaat: |
helistasin öösel infotelefonile mingi 2-3 ajal ja siis öeldi, et peaks tulema kas teisipäeval või reedel. |
Tõenäoliselt soovis teenindaja lihtsalt edasi magada, kuna mulle tehti selgeks, et pole lootustki... üldse enam , lihtsalt ei tule ja kõik. Soovitati mingit muud mudelit valida.
Mina lähen ja viin oma raha täna Elioni. Sellise keberniitamise peale Tele2-st jääb ost küll sooritamata.
edit: Ka Elionis oli viimane... Paides siis.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
-jk-
HV vaatleja
|
09.06.2008 22:17:01
|
|
|
ivokas, eks ma helistan uuesti . ma jonni ei jäta veel
edit// ja kui ei saa, siis ei jää mul muud üle, kui raha kermetisse anda
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
09.06.2008 22:36:22
|
|
|
Hoian pöialt sulle, sest telefon on tõesti ostmist väärt, lihtsalt mul pole piisavalt närvi... ahjaa, teenindaja vist üritas mind veel omast arust "lohutada" umbes nii et: "aga hind jääb ka peale kampaanis lõppu samaks, st. mõni sott alla 6-e kilo"!!! No mida effi mul sest hinnast, kui telefoni pole....
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
-jk-
HV vaatleja
|
10.06.2008 13:34:39
|
|
|
käisin esindusest läbi ja lubati asja uurida. siis helistati mulle ja öeldi, et on tellitud ja tuleb kindlalt kuu lõpus.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
-jk-
HV vaatleja
|
10.06.2008 15:07:50
|
|
|
on seal samad garantii tingimused nagu mujal? aasta garantii ja teine aasta läbi nokia? ja millistes nokia tehastes need kermeti omad on tehtud?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
10.06.2008 15:26:59
|
|
|
-jk- kirjutas: |
on seal samad garantii tingimused nagu mujal? aasta garantii ja teine aasta läbi nokia? ja millistes nokia tehastes need kermeti omad on tehtud? |
Garantii kohta ei teagi, aasta kindlasti müügidokumendi alusel. Edasi ei tea.
Kui käisin Tondil Nokia ametlikus hoolduses, siis kiideti küll aparaat heaks.
_________________ PSN: weaselEST |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricard
HV kasutaja
|
10.06.2008 18:08:09
|
|
|
-jk- kirjutas: |
on seal samad garantii tingimused nagu mujal? aasta garantii ja teine aasta läbi nokia? ja millistes nokia tehastes need kermeti omad on tehtud? |
Garantii jah 2a ning minu ostetud eksemplar on kirjadega "Made in Finland".
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
melofan
HV vaatleja
|
10.06.2008 18:39:53
|
|
|
weasel kirjutas: |
Kui käisin Tondil Nokia ametlikus hoolduses, siis kiideti küll aparaat heaks. |
Miks oli uus telefon hoolduses? Või ta siiski polnud korras ja peale hooldamist kiideti heaks?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
10.06.2008 21:28:36
|
|
|
melofan kirjutas: |
weasel kirjutas: |
Kui käisin Tondil Nokia ametlikus hoolduses, siis kiideti küll aparaat heaks. |
Miks oli uus telefon hoolduses? Või ta siiski polnud korras ja peale hooldamist kiideti heaks? |
Oli korras. Lasin veidi välimust tuunida.
_________________ PSN: weaselEST |
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
13.06.2008 13:11:06
|
|
|
Kõik jooksis kokku N82'l. Viisin teenindusse.
Lõpus ei võtnud enam pilti ka ette.
Masendav aeglus toimingutel, kas siis kui korras oli.
Nokia Maps 2.0 toimis väga hästi, samuti Step Counter (kui käima läks).
Olen väga pettunud selles telefonis.
Niiiii palju oleks halada, et jõuaks seda kõike siia kirja panna.
Alates täiesti ebaloogilisest menüüsüsteemist ja lõpetades mediaplayeri bugidega.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.06.2008 13:29:52
|
|
|
ylovoitka, äkki viitsid neist probleemidest nati lähemalt rääkida. ennast huvitaks väga, kuna viimased telefonid surid ka kõik softi kokkujooksmiste tõttu. tundub, et see ongi uuemate telefonide probleemiks kuna soft on palju komplitseeritumaks muudetud ja pole enam nii lollikindel.
menüüsüsteem peaks ju kõigil Symbianitel samas stiilis olema?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
-jk-
HV vaatleja
|
13.06.2008 14:15:06
|
|
|
ylovoitka, ehk said lihtsalt s*** isendi
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricard
HV kasutaja
|
13.06.2008 15:22:51
|
|
|
ylovoitka kirjutas: |
.... ja lõpetades mediaplayeri bugidega. |
Mul on jama videote vaatamisega läbi "Menüü>Videokeskus" või "C" klahvi kohal oleva nupuga galeriisse sisenedes. Mõlemi puhul video katkeb mõne sekundi jooksul ning läheb üldse videokeskusest välja. Saab videoid vaadata kui minna piltide ja videote loendisse läbi telefoni küljel oleva klahvi või otse mälukaardil nende peale.
Ilmselt see seotud sellega, et panin 8Gb mälukaardi ja et seal on mitu täispikka filmi.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
13.06.2008 21:45:11
|
|
|
Ma liikusin SE K610i -> N82, valisin seda telefoni kaua. Netist lappasin kõik reviewd läbi ja väga positiivsete ülevaadete tõttu selle klotsi tellisingi.
Kiideti kiirust, omadusi, ühenduvust- ühesõnaga kõike.
Pärast karbi kätte saamist hakkasid positiivsed ja negatiivsed emotsioonid mind igal hetkel kordamööda külastama. Selline depressiooni ja eufooria vaheline hõljumine oli.
Üritan natukene meenutada neid tundeid.
1. Sõnumite menüü avanemine võtab "kiirel" telefonil aega ~2 sekundit. Vana K610i tegi iga menüü peaaegu momemtaalselt lahti. Ok, väidate, et sümbiani koht on kiire? Minu jaoks ei ole ja on täielik mõistatus. Masin, mille prose on üle 400 Mhz (vist?) ei saa ühte menüüd avada KOHE.
2. GPS on SUPER. Tuttavad halavad, et kasutad võrguinfot koos GPS'iga ja väga kallis seetõttu. Loomulikult saab võrgutoe ära keelata ja toimib väga hästi. Levi on parem, kui Magellani Exploreril. Võtab isegi ruumides ja metallist soojakutes. Nokia Maps 2.0 Navigeerimine on minu jaoks samuti väga hea. Seal samuti väikesed vajakajäämised, aga üldpilt on väga positiivne.
3. Uusi E-maile ja sõnumeid ei ole võimalik standby ekraanile kuvada. See funktsioon on olemas E50, E65 jne. Ma eeldasin (minu viga), et see on loomulikult ka uuemal suuremate võimalustega telefonil olemas.
4.Video kvaliteet kaameral väga hea.
5. Pildid võiks paremad tulla. Pimedas välguga enam-vähem. Mõttetu on pixleid nii suureks ajada, kui ees olev auk ei suuda infot läbi lasta. Valgustab pilte hästi.
6. Avaekraanil pole võimalik eemaldada search'i ja kalendri kirjeid- täielik müstika.
7. Telefoni keerates pöörab pilt ennast kaldu mõnes rakenduses alles 2 sek'i möödumisel. Eeldasin, et on vähemalt sama kiire kui iPhone'l.
8. Kaamera startup time esimese võtteni ~15 sec hädaolukorras. See siis hõlmab klahvilukk maha, katik eest ja päästikut tallama, et masin pildistama hakkaks:
Ligikaudu 10 korda väiksemaks cropitud pilt, mis tehtud paar päeva tagasi Kloostrimetsa teel mobiiliga.
Ühesõnaga parempoolsest metsast loivas välja elukas, kes vaikselt ületas minu Lincolni ja pildilt paistva LandCruiseri vahel tee ja kappas rahumeeli puude vahelt metsa edasi.
Pärast kodus tarku raamatuid uurides tuli välja, et tegu on PÕDRAGA!
Kas ma olin tuuris, et tegelast keset teed pildile ei saanud?
9. Nokia Beta Labs'i Step Counter on super abimees oma aktiivsuse mõõtmisel. Sisestad kaalu, soo, sammu pikkuse, startup aja ja masin salvestab automaatselt iga su tehtava sammu ja väljendab seda kalendris kui chartidel. Kahjuks otsustas see programm pärast paaripäevast töötamist enam mitte käivituda. Enne masina lõpliku koolemist võttis uuesti eluvaimu sisse ja sai paar päeva nautida.
10. Sellise resoga pill näitab kõneregistris korraga ekraanil ainult 4 või 5 kõnet. Text height'i pole võimalik muuta. Info hulka pole võimalik muuta. Täitsa p*******. Äritelefon, mis kuvab max 5 vastama kõnet üheaegselt. Isegi poolesentimeetrine olematu resog samsungi disainmoobel sgh C170 näitab 5 kirjet. Ja loomulikult on sama teema ka e-mailidega. 4 või 5 maili pealkirjad korraga ekraanil. E65' vist 10 kirjet sama reso korral.
11. Kõneregistris ei kuvata kõiki kõnesid ühtses loendis aja järgi- vastama, valitud ja vastatud. On ainult 3 eraldi võimalust ja nende eristamiseks ei kasutata erinevaid värve. Kas on raske selline feature teha? Ma hakkan värisema, kui selle lolluse peale mõtlen. Eelmainitud samsungi kasutusmugavus telefonina on way parem, sama kehtib ka varem omatud K610i kohta.
12. Ekraani eredus on softi poolt maha keeratud ja ise seda juude panna ei saa. Telefoni käivitades ja mõnes teises situatsioonis lööb pildi korraks eredaks, aga tavakasutuses on pilt hall, mitte valge. See on kajastatud ka mujal foorumites. Päikese käes peab Sherlockit mängima, et midagi aru saada.
13. Heli kvaliteet kõlaritest alla arvestust. Kõrged toonid puuduvad. Ekvalaiserit saab kasutada ainult music playeris. K610i kõlar parem, samuti Samsung C170'l.
14. Music playeris kasutatav ekvalaiser on väga hea. Autosse saab väga kvaliteetse helipildi tekitada, kui 3,5 mm pistikust AUX'i lasta.
15. Raadio, kõnede ja muu heliga seonduvaga ekvalaiser ei mõju - idiootsus. Toimib ainult music playeris. Heli kvaliteet telefoni kuularis ilma kõrgete helideta, ainult kesksagedused. Raske kõnest aru saada. Hädavajalik oleks ekvalaiseriga kõrged üles lükata. Eelmainit' C170 ja K619' heli tunduvalt parem.
16. Eestikeelne menüü lendas prükkarisse pärast paaripäevast üritamist. Ma ei saa nendest terminitest aru. Inglise keeles asi loogilisem.
Keele muutusega paneb hääle süntesaator hullu, mis kontaktidele hääle genereerib.
17. Ekraani värvisügavus on väga hea.
18. 3,5 mm väljund videotele, helile ja handfreele on super! Saab paneelile pilte ja videosid kuvada, videoliidese kvaliteet väga hea.
19. Numbriklahvid istuvad minu lastekätele väga hästi. Parimad nupud, mida omanud olen. Tekstid kriban kiireimini. Punane ja roheline nupp nõuavad rohkem pingutust, et aktiveeruksid.
20. Üks suurimaid miinuseid on pildifailide sirvimisel nende suurendamise aeglus. K610i suurendas ülesvõtteid peaaegu momentselt. N82 tahab ühe astme võrra suurendamiseks jällegi keskmiselt 2 sekundit.
21. Ma ei leidnud kohta, kuhu saaks telefonis laadida mp3 faile, et need media playeris kohe nähtaval oleksid. Media playerit peab iga kord pärast uute lugue telefoni lisamist refreshima. See lahendus ei leidnud mul kunagi kõiki lugusid üles.
Jätkan ja kontrollin hiljem..
viimati muutis ylovoitka 13.06.2008 23:12:20, muudetud 2 korda |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.06.2008 22:42:51
|
|
|
ekraani heleduse ja kaamera aegluse miinustega täiesti nõus. päikesega on raskusi millegi tuvastamisega ja kaamera "mõtleb" kaua. samas pildikvalitreet jällegi parim.
samas kui sul enne SE oli, siis on see täiesti mõistetav, et kõik mega-aeglane tundub. mul oli ka enne kahte Symbianiga telefoni K750i ja see oli välkkiire N73-ga ja N82-ga võrreldes - samas sellist programmide valikut nagu Symbianile saada on SE-le ei olnud.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ricard
HV kasutaja
|
14.06.2008 11:17:45
|
|
|
ylovoitka kirjutas: |
...8. Kaamera startup time esimese võtteni ~15 sec hädaolukorras. See siis hõlmab klahvilukk maha, katik eest ja päästikut tallama, et masin pildistama hakkaks....
|
Olen 2 korda tahtnud autost pildistada teel jooksvat jänest aga jah kaamera käivitamine võtab terve "igaviku"- enne jõuab loom minema lipsata.
Veel sellised vead, et päris tihti teeb esimese pildi ülesäritatud ehk siis liiga valge, mõned näited >siin<
ning veel see, et pildi külgedelt venitab ehk teeb näiteks inimesed paksemaks ja näod laperguseks.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
14.06.2008 11:52:58
|
|
|
tegin katse, sain enda kaamera avatud ja pildi tehtud 7 sekundiga... kuidas teil 15 läheb, ei tea. Võib-olla liiga palju asju lahti, mis teeb aeglasemaks.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
14.06.2008 14:05:53
|
|
|
striker13 kirjutas: |
tegin katse, sain enda kaamera avatud ja pildi tehtud 7 sekundiga... kuidas teil 15 läheb, ei tea. Võib-olla liiga palju asju lahti, mis teeb aeglasemaks. |
Sama katse siin. Pildi tegemiseks pole mul muud vaja, kui ainult obje kate maha ja siis paar sekundit, kuni softi käima saab ja fokusseeritud... st 7sek maksimum ja pilt tehtud.
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmasL
HV kasutaja

|
14.06.2008 16:05:31
|
|
|
Alates katiku avamisest koos fokusseerimisele kulnud ajaga oli esimene pilt tehtud u. 5 sekundiga. Kui on vaja fokusseerida liikuvat objekti, siis ilmselt läheb kauem. Sõnumite menüü avaneb shortcut'ist küll alla 1 sek. Muude ylovoitka tähelepanekutega enam-vähem nõus. Osad asjad mis teda häirivad, pole mulle nii olulised. Kiirem võiks üldjoontes olla küll. Aku vastupidvus on ka alla arvestuse. Minu eelmine telefon oli SE w810i ja sealt üle tulles tunnen puudust eelkõige menüüde kiirusest, kõneajaloo kuvamise loogikast ja aku vastupidavusest. Hetkel ootan huviga 3G iPhone tulekut. Kirjelduse järgi võiksin teda praegusele N82'le eelistada küll.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
14.06.2008 16:54:36
|
|
|
Mu telefon on remondis, ennustasin selle esimese pildi tegemise aega, võibolla oli masin mul siis nii kalane, et mõtles ka kauem. Paar päeva hiljem ei saanud ma enma ühtegi pilti teha. Käima läks kaamera, aga nuppu vajutades ei alustanud enem teravustamisega.
Midagi jäi veel kripeldama...
Ahjaa - Nokia browserit ei saa full screen'i panna. Sinna jääb alla ja üles must riba käskude ja aku - levimärkidega. Kuna webi jaoks on reso iseg väike, siis äärmiselt suur vajakajäämine.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
melofan
HV vaatleja
|
15.06.2008 01:22:40
|
|
|
6. Avaekraanil pole võimalik eemaldada search'i ja kalendri kirjeid- täielik müstika.
*On võimalik! "Vahendid > Seaded > Üldine > Kohandamine > Ootereziim > Aktiivne ootereziim > Välja lülitatud.
11. Kõneregistris ei kuvata kõiki kõnesid ühtses loendis aja järgi- vastama, valitud ja vastatud. On ainult 3 eraldi võimalust ja nende eristamiseks ei kasutata erinevaid värve. Kas on raske selline feature teha? Ma hakkan värisema, kui selle lolluse peale mõtlen. Eelmainitud samsungi kasutusmugavus telefonina on way parem, sama kehtib ka varem omatud K610i kohta.
*Kuvatakse, ajalises järjestuses kõik kõned ja värviliselt! "Logi"> valikud > Filter > Hääl-ja videokõned.
12. Ekraani eredus on softi poolt maha keeratud ja ise seda juude panna ei saa. Telefoni käivitades ja mõnes teises situatsioonis lööb pildi korraks eredaks, aga tavakasutuses on pilt hall, mitte valge. See on kajastatud ka mujal foorumites. Päikese käes peab Sherlockit mängima, et midagi aru saada.
*Vahendid > Seaded > Üldine > Kohandamine > Ekraan > Valgusandur.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|