Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
teretalv
HV veteran
|
12.06.2008 19:36:20
elion ja tele2 lauatelefon ühe kaabli otsas |
|
|
me liitusime 2003 aastal tele2-ga ja ostsime ihear dect3 telefoni mis valib tele2 suunakoodi ette (väidetavalt ei saa seda suunakoodi maha võtta kuigi lauatelefonilt saab) kui helistada sellelt
lihtsuse mõttes on meil teine telefon pandud elioni peale ja tuleb paraleelselt 2 arvet
tele2-ga liitudes ei olnud võimalik elionist lahti öelda kuna elioni oma pidavat kaablid olema ja telefoni maks ikka elionile siiamaani läind
koguaeg on olnud küsimused üleval kes ja millal maksab
see on mul selge et kui mina helistan mis võrku ma kasutan(sõltum kumma telefoni võtan) aga ei ole selge mis võrku helistab sissehelistaja A: kui ma võtan elioni telefoni vastu B: kui ma võtan tele2 telefoni vastu
kas se suunakood (102 või midagi sellist )mõjub ka vastuvõetavatele kõnedele või ainult väljuvatele kõnedele?
kas tele2 telefoni ihear dect3 tele2 suunakoodi valimise saab maha võtta? siis katkestaksin kohe tele2 lepingu kui saab kindlalt
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
12.06.2008 22:48:04
|
|
|
jumala eest osta uus telefon https://pood.elion.ee/epood.asp?t=1356&tt=230&ta=&lv=False&Smenyy=1374
elionile maksad kuutasu liinihoolduse ja telefoninumbri eest, kui sinule keegi helistab, siis ta helistab sinule ikka elioni võrku. võid teha ka numbripäringu (https://nba.sa.ee/numbriparing.aspx)
seesamune 102 on operaatori kood, see määrab ära välja helistamise tariifid, mille järgi väljuvat kõne plekid, elioni sa ei saa ära lõpetada kuna tele2 ei oma teleofoniliine...
segane jutt kui loodan et leiad iva
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
13.06.2008 12:30:44
|
|
|
tsitaat: |
seesamune 102 on operaatori kood, see määrab ära välja helistamise tariifid, mille järgi väljuvat kõne plekid, elioni sa ei saa ära lõpetada kuna tele2 ei oma teleofoniliine...
|
arusaamatus jääb ikka see kas siis on mul võimalik valida ka seda millisesse teenusepakkujasse mulle sissehelistaja helistab valides kas elioni telefoni või tele2 koodi valiva telefoniga kõne vastu võttes?
ja ehk on võimalik koodi maha võtta tele2 telefonilt
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
13.06.2008 13:43:41
|
|
|
teretalv, haara Dect III > P > Advanced > LCR Service > #2#2*# > *
Helista 6866991 testimiseks, kas on piirang kustunud.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
13.06.2008 18:18:30
|
|
|
Sisse helistades on elion, välja minnes on siis tele2 või elion - olenevalt telefonist.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
13.06.2008 18:56:37
|
|
|
tsitaat: |
Sisse helistades on elion, välja minnes on siis tele2 või elion - olenevalt telefonist.
|
eriti haige milleks se tele2 siia vahele sorkima(n******) tuli oma reklaamiga et nendega peab liituma et seda kasutada
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Corwin
Kreisi kasutaja

|
13.01.2010 12:57:55
|
|
|
Tore et vanad teemad ikka aitavad. Emal k2is ka Elioni poiss kolmikut yhendamas ja ütles et kohe kohe poodi uue telefoni j2rgi.
Lahenduse 6nneks sain siit.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
andresv
HV kasutaja
|
04.03.2012 23:35:05
|
|
|
Tänud ka minu poolt, sain ka jälle oma tele2-e iHear-i välja helistama.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|