Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  NORTON Internet Security 2008 TASUTA trial - 90 päeva (link failile) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Freeborn
HV vaatleja
Freeborn

sõnum 28.05.2008 20:48:05 NORTON Internet Security 2008 TASUTA trial - 90 päeva (link failile) vasta tsitaadiga

Saab sellise koha pealt:

http://www.bankofamerica.com/privacy/index.cfm?template=norton_internet_security
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 28.05.2008 23:21:53 vasta tsitaadiga

Ja peale ei makstagi? Nortoni kasutamise eest? icon_confused.gif
Mina vähemalt oma koduse ega töökoha arvuti igapäevaselt kasutuses olevale süsteemile midagi ligi ei laseks, mille nimes sisaldub nimi "Norton" (Ghost ja kokku ostetud firmade proged, nt Partition Magic oleks erandiks). Suur hulk viirustest on tunduvalt kahjutumad...

tagasi üles
Freeborn
HV vaatleja
Freeborn

sõnum 04.06.2008 18:58:44 vasta tsitaadiga

No võib ka 90 päevase tasuta Kaspersky peale panna...

http://www.techmixer.com/get-free-kaspersky-internet-security-70-license-key-for-90-days/
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 13
tagasi üles
upper
HV kasutaja

sõnum 08.06.2008 20:21:39 vasta tsitaadiga

mul aasta iagsi sõi viirus ära kaspersky ja arvuti sain just tänu nortonile käima,ma ei saa aru,miks ennem proovimist nortonit juba tambitakse.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
rolts89
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.06.2008 20:54:21 vasta tsitaadiga

upper kirjutas:
mul aasta iagsi sõi viirus ära kaspersky ja arvuti sain just tänu nortonile käima,ma ei saa aru,miks ennem proovimist nortonit juba tambitakse.

Olen ise ka Nortonit kasutanud. Üleeile lasin ta lõpuks maha. Põhjus selles, et kogu asi tundus kuidagi veider. Ei tea kas põhjus oli viiruses või mitte, suure tõenäosusega oli, igatahes arvuti mingi aja järel umnes 5 sekudiks.(Täheldasin seda eriti Interneti-browseriga). Lasin siis peale vabavaralise AVG. Kontrollides selgus, et arvutis tegutsevad mingid väikesed pahalased. Peale seda olen nüüd mõnda vabavaralist/trial arvutikaitse programmi ka kasutanud. (Spybot, Malwarebytes' Anti-Malware).

Ega ükski programm ei kaitse arvutit täielikult, aga vabavaraline AVG teeb oma tööd minu arvates küll paremini kui Norton. (AVG on ka tundivalt ressursisäästlikum kui Norton.)
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 08.06.2008 22:52:22 vasta tsitaadiga

upper kirjutas:

Aastate jooksul kogutud ebameeldivad isiklikud kogemused Nortoniga tingivad ka negatiivse suhtumise. Symanteci Norton pole juba aastaid millegi kasutuskõlblikuga välja tulnud ja tutvudes ülevaadete ning võrdlevate AV testidega, on olukord vaid hullemaks läinud - ressursinõudlus kasvanud, viiruste tuvastamise efektiivus aga langenud, seejuures vale-positiivsete tuvastuste arv pigem kasvanud. Siia võib veel lisada äärmiselt piiratud seadistusvõimalused ja ülimalt vastikud ja tüütud süsteemi sekkuvad "lisad" nagu Norton Protected Recycle Bin ning Nortoni eemaldamisel esinevad probleemid.

Enne kui ma pole näinud Nortonit mõne üldtunnustatud erapooletu AV testi tulemuste tipus, ei hakka ma ennast vaevama selle rämpsu testimisega ka virtuaalmasinal mitte, oma arvamuse muutmisest rääkimata. Nortonit osta ei soovitaks ma ka vaenlasele, kui mul mõni peaks olema...
Aga oma toodet promoda Norton oskab kahtlemata ning kasutab selleks ka ikka veel jätkuvat "vana rasva" ajast, kui Norton AV veel mingil määral kasutuskõlblik oli (viimasel sellisel aastal sündinud lapsed käivad juba koolis), seetõttu n00B'id õnge lähevadki.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  NORTON Internet Security 2008 TASUTA trial - 90 päeva (link failile)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.