Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Failide vahetamine koduvõrgus märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tipp
HV kasutaja
Tipp

sõnum 03.06.2008 18:19:30 Failide vahetamine koduvõrgus vasta tsitaadiga

Asi siis selline, et tahaks ühest arvutist teise kanda mingisugune 30GB ja teisest esimesse ka midagi. Kuidas nagu kõige kiiremini seda teha saaks? Läbi MSN'i võtab palju aega, sharemisest ei saa ka asja. Ütleb, et kui tahad kausta shareda, siis tõsta see share folderisse, aga 30GB niisama ei tõsta. Proovisin teha mingit networki, aga ei tulnud hästi välja. Tegin valmis ja siis kui tahtsin sinna minna, siis ei lasknud, ütleb et kontakteeru administraatoriga. Ideid, soovitusi?!
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 03.06.2008 18:29:58 vasta tsitaadiga

fat32 ja üle 4GB'sed failid ?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
gnoom
HV veteran

sõnum 04.06.2008 03:14:58 Re: Failide vahetamine koduvõrgus vasta tsitaadiga

Tipp kirjutas:
Asi siis selline, et tahaks ühest arvutist teise kanda mingisugune 30GB ja teisest esimesse ka midagi. Kuidas nagu kõige kiiremini seda teha saaks?

Kõige kiiremini saad kui võtad ühest masinast ketta välja ja torkad selle teise masinasse. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.06.2008 03:18:15 Re: Failide vahetamine koduvõrgus vasta tsitaadiga

gnoom kirjutas:
Tipp kirjutas:
Asi siis selline, et tahaks ühest arvutist teise kanda mingisugune 30GB ja teisest esimesse ka midagi. Kuidas nagu kõige kiiremini seda teha saaks?

Kõige kiiremini saad kui võtad ühest masinast ketta välja ja torkad selle teise masinasse. thumbs_up.gif

jep... või siis teine võimalus tõesti üle kohtvõrgu (ühe ruuteri tagant)... ühte sharing peale ja teisest sisse ning copy lihtsalt.. ei ole vaja kusagile tõsta neid

Tegelikult võin öelda omadest kogemustest et windows vista all sharing oli minu jaoks niivõrd keeruline, et leidsin lihtsamaks ftp serveri arvutisse installida, et faile üle kohtvõrgu liigutada... icon_lol.gif
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 04.06.2008 09:33:29 vasta tsitaadiga

KillerXP, omadest kogemustest võin öelda et pole ühtegi probleemi esinenud vistaga failide jagamisel
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 04.06.2008 10:15:21 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
KillerXP, omadest kogemustest võin öelda et pole ühtegi probleemi esinenud vistaga failide jagamisel

mul 2 vista arvuti ühendamine ei õnnestunud... topi kuhu tahad need failid, sharing kenasti peale... kõigile lubatuks... ja hakkab karjuma teisest arvutist, et ligipääs pole lubatud... tegelikult kui ma lõpuks panin miskise shared documents alla oma failid siis ma sealt sain mingile osale ligi... mingi osa oli aga ikka ligipääsmatu (miskine 20,000 pilti kaustades.... mõni kaust oli ligipääsetav, mõni mitte... siinpuhul lõpetasin ma usb pulgaga faile üle kandes).

Teised korrad kui vajadust on olnud suuremaid faile üle kanda siis olen sattunud sarnase probleemi ette ja mõningatel kordadel ftp serveri püsti jooksutanud...

ei mõista seda vistat ja tema network centeri sharingu osa... miks teha asi keeruliseks. XP võtsin kenasti permission-baed seaded lahti ja kõik oli kättesaadav sinna kus vaja ilma mingisuguste müstiliste veateadeteta...
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 04.06.2008 10:54:47 vasta tsitaadiga

Paremklikk kaustale -> Share... -> trükin sisse Everyone -> Add -> Share -> Done
kõik, asi toimib
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 04.06.2008 11:05:44 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Paremklikk kaustale -> Share... -> trükin sisse Everyone -> Add -> Share -> Done
kõik, asi toimib

tegin niivisi... andis kurja kastikese erroriga etj uurdepääs puudub teisest arvutist...
tagasi üles
tom1245
HV veteran

sõnum 04.06.2008 12:22:56 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
mikk36 kirjutas:

mul 2 vista arvuti ühendamine ei õnnestunud... topi kuhu tahad need failid, sharing kenasti peale... kõigile lubatuks... ja hakkab karjuma teisest arvutist, et ligipääs pole lubatud... tegelikult kui ma lõpuks panin miskise shared documents alla oma failid siis ma sealt sain mingile osale ligi... mingi osa oli aga ikka ligipääsmatu (miskine 20,000 pilti kaustades.... mõni kaust oli ligipääsetav, mõni mitte... siinpuhul lõpetasin ma usb pulgaga faile üle kandes).

Teised korrad kui vajadust on olnud suuremaid faile üle kanda siis olen sattunud sarnase probleemi ette ja mõningatel kordadel ftp serveri püsti jooksutanud...

ei mõista seda vistat ja tema network centeri sharingu osa... miks teha asi keeruliseks. XP võtsin kenasti permission-baed seaded lahti ja kõik oli kättesaadav sinna kus vaja ilma mingisuguste müstiliste veateadeteta...

vistaga jagamise põhitõdedest vista teemas küll ja küll juttu olnud: workgroup ei tohi olla "workgroup" ega "mshome". Pane mingi muu nimi ja jagamine peaks toimima thumbs_up.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 04.06.2008 12:28:47 vasta tsitaadiga

tom1245 kirjutas:
KillerXP kirjutas:
mikk36 kirjutas:

vistaga jagamise põhitõdedest vista teemas küll ja küll juttu olnud: workgroup ei tohi olla "workgroup" ega "mshome". Pane mingi muu nimi ja jagamine peaks toimima thumbs_up.gif

pole eriti mammut-teemade fanaatik, seega pole seda teemat ka sirvinud... kusjuures mul oli eraldi workgroup märgitud, mitte mõni default... kardetavasti aga teisel arvutil oli tegu miskise default nimega...

ohjaa... tegelt las ta olla... nagunii pole ühtegi vistaga arvutit lähiajal tulemas siia kes andmeid tahaks icon_razz.gif

tegelikult ootaks ikkagi teemaalgataja kommentaare, kas sai jagamismurest läbi?
tagasi üles
gnoom
HV veteran

sõnum 04.06.2008 13:49:10 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
siinpuhul lõpetasin ma usb pulgaga faile üle kandes

See lause viis mõtted vana hea floppy peale. Väike arvutus näitab, et 30GB andmeid üle kantida, kui iga tsükli peale kulutada 3 min ja teha 8t tööpäevad, võtab aega ainult kusagil 135 päeva. icon_smile.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Failide vahetamine koduvõrgus
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.