Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 6120 Classic märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 23.02.2008 11:17:10 vasta tsitaadiga

siis tuleb ära tellida, minu arvutuste kohaselt võiks ~800 eeqga kaardi kätte saada icon_wink.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.02.2008 21:28:39 vasta tsitaadiga

kulac kirjutas:
Olen täheldanud telefoni puhul sellist kala, et kõne ajal kipub kuumaks minema .. mitte kõrvetama .. kuid juba nii soojaks et on suisa ebameeldiv vastu kõrva teda hoida.

Inglise keelt kõnelevad inimesed samuti selle üle kurdavad .. kuidas on olukord meil? ja tea mida selle vastu garantiis tehakse?

Kas 2G või 3G võrgus? 6233 läheb 3G võrgus rääkides ka suht soojaks, tõsi, mitte küll nii, et kõrva kõrvetama hakkaks.

kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 25.02.2008 22:26:57 vasta tsitaadiga

proovige, kas hansfreega kah soojaks läheb. Eeldan, et mitte. Mobiili maksimum kiiratav võimsus on 5W ja mitte kõik sellest ei lähe soojuseks. St mida rohkem läheb soojuseks, seda vähem läheb asja ette. Kui me nüüd eeldame, et üks viiendik ei lähe asjaette, vaid soojuseks, siis tegeleb telefoni kütmisega ainult 1W. Kellel füüsika paremini käpas on, võib välja arvutada, kui palju kulub aega, et 1W suudaks telefoni (või kasvõi 100g vee) temperatuuri tõsta 1 kraadi võrra. Pakun, et see aeg on liiga pikk.
tagasi üles
kulac
HV kasutaja

sõnum 25.02.2008 23:53:14 vasta tsitaadiga

Näd. .. ma pole kordagi väitnud et kõrvetama .. vaid nii kuumaks, et vastu kõrva on ebameeldiv hoida.
Mõõtsin huvi pärast ära .. füüsika või mitte.. kuid 4 minutine kõne (3g võrk jah tõenäoliselt) tõstis telefoni (kuularipoolse osa, altpoolt ei soojene) temperatuuri 34 kraadi pealt 42 kraadini. Ja seda teps mitte ei saanud põhjustada minu kuum vestluspartner icon_biggrin.gif
Tegelikult pani see mõtte pähe, et huvitav kui soojaks läheks ta 20 minutise kõne puhul? icon_biggrin.gif

Mida edasi seda soojemaks ja vastikumaks. Ma ei leia et see on normaalne .. kuid .. kusagil pole ka öeldud .. mis oleks normaalne icon_biggrin.gif
Seega, kas see on põhjuseks saata telefon garantiisse või ei.. selles on küsimus.

Handsfree ... milleks? telefon on rääkimiseks.
Füüsika kohapealt leian, et isegi see pisikene 860mA ja 3,7 V võib mõnes olukorras päris paras ports paha ollat teha. kiirgus kiirguseks .. soojus tõenäoliselt eraldub siiski telefoni enda plaadil ehk siis puhtalt aku pealt.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 26.02.2008 00:23:23 vasta tsitaadiga

nii mina oma tagasihoidlike füüsika teadmistega sain sellise tulemuse, et 4 minutiga 100g vee soojendamiseks 8 kraadi võrra läheb vaja 0,93 Wh energiat. Sinu telefoni aku sees on 0,86*3,7=3,18 Wh. Nüüd on küsimus telefoni kasuteguris. Kui telefoni kasutegur on 70% või alla selle, siis on see isegi võimalik, kui aga yle, siis ei ole. Loomulikult on yheks eelduseks ka see, et minu arvutuskäik on õige, sellepeale ma hetkel panuseid panna ei julge. Ahjaa, miskipärast eeldan, et telefoni soojendamiseks kulub rohkem energiat, kui vee soojendamiseks.

BTW kuidas sa selle 34 ja 42 kraadi mõõtsid ?
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 26.02.2008 02:31:42 vasta tsitaadiga

kulac, aga vali menüüst, et telefon kasutaks ainult GSM võrku ja proovi uuesti. Ainult kõnelemise jaoks pole mõtet telefoni 3G või kaherežiimse peal hoida, akut kulub rohkem, 3G levi on praegu veel suhteliselt vähestes kohtades ja 2G'ga ei tohiks ta nii kuumaks ka minna.

OT valdkonda kuulub veel üks kummaline probleem Elisa 3G võrguga (võib-olla ka teistega, ei tea). Olen proovinud hoida telefoni pidevalt 3G režiimis ja mitu korda on esinenud juhtumeid, kus sisenev kõne suunatakse mu teisele telefonile, kuna telefon oli "välja lülitatud või teeninduspiirkonnast väljaspool". Ometi oli telefon kogu aeg sees ja levi põhjas... Kui nüüd proovida korra välja helistada või netti minna, tuleb telefon uuesti "võrku tagasi" ja võtab sisenevaid kõnesid vastu. On keegi veel sellist anomaaliat täheldanud?
Ahjaa, 6233 on mul telefoniks. Aga kui siin jutt juba 3G võrgule läks, siis las ta olla.

kulac
HV kasutaja

sõnum 26.02.2008 12:01:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:
BTW kuidas sa selle 34 ja 42 kraadi mõõtsid ?

kasutasin selleks tavalist autodes kasutusel olevat termomeetrit, mis suudab mõõte in/out temperatuuri .. out temp andur asub juhtme otsas icon_wink.gif Suhteliselt kiire reageerimisega jubin. ja niimoodi enam vähem täpse tulemuse saavutamiseks sobiv.
tagasi üles
Kusti
HV vaatleja
Kusti

sõnum 28.02.2008 22:17:36 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
kulac, aga vali menüüst, et telefon kasutaks ainult GSM võrku ja proovi uuesti. Ainult kõnelemise jaoks pole mõtet telefoni 3G või kaherežiimse peal hoida, akut kulub rohkem, 3G levi on praegu veel suhteliselt vähestes kohtades ja 2G'ga ei tohiks ta nii kuumaks ka minna.

OT valdkonda kuulub veel üks kummaline probleem Elisa 3G võrguga (võib-olla ka teistega, ei tea). Olen proovinud hoida telefoni pidevalt 3G režiimis ja mitu korda on esinenud juhtumeid, kus sisenev kõne suunatakse mu teisele telefonile, kuna telefon oli "välja lülitatud või teeninduspiirkonnast väljaspool". Ometi oli telefon kogu aeg sees ja levi põhjas... Kui nüüd proovida korra välja helistada või netti minna, tuleb telefon uuesti "võrku tagasi" ja võtab sisenevaid kõnesid vastu. On keegi veel sellist anomaaliat täheldanud?
Ahjaa, 6233 on mul telefoniks. Aga kui siin jutt juba 3G võrgule läks, siis las ta olla.

Vabandan, et lähen veidi teemast välja, aga mul oli vana hea 5110-ga Elisa GSM-s täpselt sama jama, samas, kui panin moblale teise numbriga SIM-i, kadusid ka nn. "väljalülitamised", hiljem sai ostetud Motorolla ja töötab juba paar aastat ilma igasuguse anomaaliata.
icon_eek.gif
tagasi üles
elu
HV kasutaja
elu

sõnum 19.04.2008 17:45:00 vasta tsitaadiga

Tere
soetasin 6120classic telefoni ja kuigi telefoniraamatus inimene olemas, näitab vaid numbrit mitte nime sissehelistamisel. Kas on selle kohta kuskil mingi seade mida ei leia või kuidas. Oskab keegi aidata seoses nime kuvamise saamisega?
Aitäh

Oli abi mitmekordsete telefoniraamatusse sisestamiste ühekordseks muutmisest.

viimati muutis elu 14.11.2008 16:08:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
zimson
Kreisi kasutaja
zimson

sõnum 21.04.2008 09:24:28 vasta tsitaadiga

Huvitaks selline asi, et kas teil on külma ilmaga tulnud ette seda, et telefon ennast välja lülitab?
Rasest
HV kasutaja
Rasest

sõnum 21.04.2008 09:45:42 vasta tsitaadiga

elu kirjutas:
Tere
soetasin 6120classic telefoni ja kuigi telefoniraamatus inimene olemas, näitab vaid numbrit mitte nime sissehelistamisel. Kas on selle kohta kuskil mingi seade mida ei leia või kuidas. Oskab keegi aidata seoses nime kuvamise saamisega?
Aitäh

Võibolla on probleem selles et +372 ette tuleb või on nimi juba olemas...
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 21.04.2008 11:12:05 vasta tsitaadiga

elu kirjutas:
Tere
Aitäh

Kui sul on sama numbriga tel raamatus mitu nime (erinevad nimed) siis ei näidata nime.
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 12.05.2008 17:33:09 vasta tsitaadiga

On mõni eestlastest proovinud üle 2GB mälukaarte? Kas töötab korralikult ikka- ses mõttes, et proovi mõttes lasta kaart faile täiesti täis ja proovida siis infot seal mobla abil uuesti kätte saada. Tänan.
H4PP3NS
HV vaatleja

sõnum 03.06.2008 16:15:31 vasta tsitaadiga

Mul on selline küsimus, et kas kuidagi neid kontaktidele lisatud pilte suuremana ei saaks näitama panna? Näiteks kui keegi helistab, siis tuleb ainult ~40x40 piksline pilt ette, aga selleks, et aru saada, kes helistab, peab ikkagi nime lugema. Tahaks, et terve ekraan või siis vähemalt suurem osa sellest oleks ikka pildiga kaetud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 03.06.2008 16:19:31 vasta tsitaadiga

H4PP3NS, FSCaller. icon_wink.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
kpihus
Kreisi kasutaja
kpihus

sõnum 03.06.2008 20:28:00 vasta tsitaadiga

H4PP3NS kirjutas:
Mul on selline küsimus, et kas kuidagi neid kontaktidele lisatud pilte suuremana ei saaks näitama panna? Näiteks kui keegi helistab, siis tuleb ainult ~40x40 piksline pilt ette, aga selleks, et aru saada, kes helistab, peab ikkagi nime lugema. Tahaks, et terve ekraan või siis vähemalt suurem osa sellest oleks ikka pildiga kaetud.

Lihtsalt huvi pärast küsin, et sul lugemisega probleeme ? Mina isiklikult ei poolda telefoni ostmist lastele, kes lugedagi ei oska.
tagasi üles
H4PP3NS
HV vaatleja

sõnum 03.06.2008 21:15:56 vasta tsitaadiga

kpihus kirjutas:
H4PP3NS kirjutas:

Lihtsalt huvi pärast küsin, et sul lugemisega probleeme ? Mina isiklikult ei poolda telefoni ostmist lastele, kes lugedagi ei oska.

Hehehehe. Kui telefonile on selline võimalus lisatud, et koos helistaja nimega saab ka helistaja pilti vaadata, siis võiks see pilt olla sellises suuruses, et selllest juba peale vaadates aru saab. Mina isiklikult ei poolda imbetsillidele Internetiligipääsu, aga vat kus lops.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
kulac
HV kasutaja

sõnum 15.08.2008 01:50:53 vasta tsitaadiga

kulac kirjutas:
Näd. .. ma pole kordagi väitnud et kõrvetama .. vaid nii kuumaks, et vastu kõrva on ebameeldiv hoida.
Mõõtsin huvi pärast ära .. füüsika või mitte.. kuid 4 minutine kõne (3g võrk jah tõenäoliselt) tõstis telefoni (kuularipoolse osa, altpoolt ei soojene) temperatuuri 34 kraadi pealt 42 kraadini. Ja seda teps mitte ei saanud põhjustada minu kuum vestluspartner icon_biggrin.gif
Tegelikult pani see mõtte pähe, et huvitav kui soojaks läheks ta 20 minutise kõne puhul? icon_biggrin.gif

Mida edasi seda soojemaks ja vastikumaks. Ma ei leia et see on normaalne .. kuid .. kusagil pole ka öeldud .. mis oleks normaalne icon_biggrin.gif
Seega, kas see on põhjuseks saata telefon garantiisse või ei.. selles on küsimus.

Handsfree ... milleks? telefon on rääkimiseks.
Füüsika kohapealt leian, et isegi see pisikene 860mA ja 3,7 V võib mõnes olukorras päris paras ports paha ollat teha. kiirgus kiirguseks .. soojus tõenäoliselt eraldub siiski telefoni enda plaadil ehk siis puhtalt aku pealt.

Nokia oli vahepeal märkamatult telefonile uue softi välja lasknud .. seega .. mõnikord on ka softiuuendusest abi. Igatahes enam ei kuumene .. seega teema unustatud.
tagasi üles
Freezz
HV vaatleja
Freezz

sõnum 10.11.2008 20:51:37 vasta tsitaadiga

Mõne kuuga on telefon korpuse sisse korraliku tolmukihi kogunud, displei on ka parajalt tolmune. Korpus käib raskelt lahti ja kangutada ka eriti ei taha. Ehk oleks muul moel võimalik see tolm välja ajada või tuleb tõesti esindusse viia ja maksta ligi 200 krooni selle eest, et nad telefoni tolmust puhtaks teevad?
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 11.11.2008 09:52:02 vasta tsitaadiga

Ei käi raskelt. peenema tugevama asjaga (nuga) lükkad sinna metall ümbrise alla ja tuleb väga lihtsalt lahti.
Saab ka nii, et teed sd kaardi katte lahti ja siis näppudega tirid seda metall serva.

tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 25.01.2009 14:26:20 vasta tsitaadiga

6220c väljas ja 6120c teisel ringil, hinnad alates 7-8oo.- ajaloota, kahtlases seisukorras pandimajast kuni 1,5k.-+ vähekasutatuna uuega samaväärsed ...
peres nüüd üks 6120c taaskasutusel ja uurin seda ...
kas esilehe lühimenüüd saab muuta, visata kell ja internet välja ja asemele raadio ja musapleier, sama ka lühivalikunuppudega: uus sms ja kaamera, tahaks oopis diktofoni näiteks kaamera küljenupu alla seada?

Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 25.01.2009 14:39:56 vasta tsitaadiga

Menüü > seaded > tel seaded > üldine > kohandamine > ooterežiim > sealt siis otseteed ja akt. ooterež. rakend.
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 11.02.2009 23:42:08 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
Menüü > seaded > tel seaded > üldine > kohandamine > ooterežiim > ...
tnx, aitas thumbs_up.gif

ise küll enam telefoni ei kasuta, toppisin sim-kaardi tagasi 5140i-sse, telefon jäi aga peresse ...
ostsin 4G kaardi sisse, kantisin 140 lugu musa peale ja avastasin probleeme, vbl teen ise midagi valesti ja ei viitsi manuali lugeda, aga
musapleier ei jäta lugude listi meelde, iga kord tuleb uuendada listi vms.
fotod ja diktofoni salvestusi ei leia, iga kord loob oma listi väga kaua
... ühesõnaga mäluga seotud toimingud võimatult uimased, kas 4GB on siis liig palju?

Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 12.02.2009 00:51:04 vasta tsitaadiga

2GB kaardiga pole küll probleemi. Ca 200 lugu peal ja jätab alati meelde.
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 30.07.2009 02:17:10 vasta tsitaadiga

kfl kirjutas:
...ostsin 4G kaardi sisse, ... musapleier ei jäta lugude listi meelde, ... ühesõnaga mäluga seotud toimingud võimatult uimased, kas 4GB on siis liig palju?
tütar juba 3. kord kaotab enamuse või kogu mälukaardi sisu ...
ei saagi aru milles probleem
usb juhtmega telefon arvutitaga näitab, et 800MB 4G kaardist hõivatud, välja loeb aga 3 kausta üksteise sees ja ei mingeid andmeid rohkem,
mälukaart adaptriga läpakas väidab, et kaart tühi
mälukaart lugejaga lauaarvutitaga, ei leia üldse kaarti, vist puudub SDHC tugi

icon_question.gif kas kuidagi neid andmeid veel sealt kätte saaks
icon_question.gif kuidas kindlaks teha, kas vigane on telefon või mälukaart

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 6120 Classic mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.