ok, varsti lendab SDF kohale siia
vähemalt sensor mu laual juba korraks vilkus
:lol:
VIIUVIIUVIIIUUU (vilkuri hääl)
Andrico top6 (kodulehelt)
1. Gran Turismo 5 Prologue PS3
2. Guitar Hero 3 komplekt PS3
3. Grand Theft Auto IV PS3 (GTA)
4. Hitman: Blood Money PC
5. Assassin`s Creed PC
6. Suure Mamma Rekkad (eestikeelne mäng)
(tegelt ma ei tea kas on selles järjekorras, ehk lihtsalt niisama random jäjekorras)
keegi peale andrico veel gta4'a toob?
korpasse auk sisse ja 12 fan mountida külge käraks ma arvan, aga seda siis vast kui garantiiaeg läbi..muidu vaatavad vist pea viltu kui sellisega astud garantii letile
Kas need olid praegused XboX360 omanikud(näiteks Sprocket ja Flacko) vanast peast ehk siis vaade tulevikku+diagnoos...? 8)
Lmao, ma arvan et mina blondiiniks vanast peast ei hakkaks.
Aga ma Lol'isin su lause peale suht sama kõvasti kui sinna videosse
kuda GRID on? Sõber ütles et pidi väga hea olema. Sama hea kui DIRT? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma ei taha teada, mis lärmi see 80mm vent teeks 12v peal
Vähe pohhuj lärmist, peaasi et box vastu kestaks
Sai siis tehtud eile väike mod xboxile, 12V adapter ühele nendest tagumistest ventidest, ja teine tavaline + lisaks inteli C2D inbox vent (selle millel heatpipe jahuti on) peale puhuma ja korpusesesse auk sisse, kas see alumine on GPU mis osaliselt DVD-rommi alla jääb?
nah, teed äkki ka pildi(d) _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
beastbeats, konsool sõbra käes, eile tahtis gta-d mängida kell 1.00 saime valmis pani kuni kella 5-ni L0L
PMST on tehtud 5cm auk ja selle ümber väikese puuriga väiksemaid auke, plek on alt ära lõigatud osaliselt ja pandud on 12V adapter mis toidab ventilaatoried ja ühte tagumist toidab xbox ...
Siis kahele poole äärtesse on augud puuritud et see inteli inbox sobiks hästi sinna sisse ja ei logiseks ...
Sai siis tehtud eile väike mod xboxile, 12V adapter ühele nendest tagumistest ventidest, ja teine tavaline + lisaks inteli C2D inbox vent (selle millel heatpipe jahuti on) peale puhuma ja korpusesesse auk sisse, kas see alumine on GPU mis osaliselt DVD-rommi alla jääb?
irw, Cobra 11 demo tuli LIVE-sse (Crash Time). proovisin ära - veel halvem kui sari ise
okse
lugesin ühest foorumist kah, et iilge crap pidi see pela olema , siis ei julgenud hankida endale...screenid tundusid iseenesest, et võiks isegi phun olla. aga njah. Ise pelan hetkel Lost.Planet.Extreme.Condition.Colonies.Editioni ... päris lõbus vahelduseks 8)
Käis siis jutt mängudes.. Sellega tekkis ka endal küsimus, et kas keegi on proovinud teleseriaali Lost mängu.. Mängu nime täpselt ei mäleta, miski Lost Via Domus vms.. Aga kuidas mäng tundus?
irw, Cobra 11 demo tuli LIVE-sse (Crash Time). proovisin ära - veel halvem kui sari ise
okse
Krt ja ma arvasin et see on uus Crash Bandicooti demo _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
ja kuidas see live värk käib, et peab olema see "gold card" või silver või mis sel vahet on?
live goldiga saad multiplayerit mängida ja ka mõned demod nõuavad kulda. Silver on tavaline. Asi käib koodikaartidega
mida ka siinsed kasutajad kiirelt ja mugavalt vahendavad, ex6 ja Alvaaro näiteks.
seb virtuaalkaart (eeldab et oled täisealine) , ja peaks sõitma _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Praegu seda karpi kuskilt Tallinnast leiab üldse mõistliku hinnaga ka? Enter'ist oleks 3100.- ostnud Arcade'i, kuid neil otsas ja ei tule ka lähemal ajal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.