Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
28.05.2008 21:33:38
USB skänneri jagamine |
|
|
mul on koduses majapidamises Windows XP operatsioonisüsteemiga lauaarvuti taha ühendatud lihtne USB liidesega Xerox'i kontorikombain. Muuhulgas ka skänner. Kui ma printerit saan sellest arvutist välja jagada, mille taha kontorikombain ühendatud on, siis skännerit sedasi vist jagada ei ole võimalik. Praegu on üsna tüütu esmalt skanneerida, siis minna selle Windows XP lauaarvuti taha ning see fail kas omale e-mailile saata või kuskile jagatud kausta kopeerida. Kas sedasi pole kuidagi võimalik, et kui ma lähen skanneri juurde, skanneerin dokumendi sisse ja siis see Windows XP arvuti mitte ei alusta "Scanner and Camera wizard"'it, vaid peab minu poolt eelmine kord sisestatud sätteid meeles ning kopeerib skanneeritud dokumendi kuskile jagatud kausta. Sedasi saaks ma peale dokumendi skanneerimist otsejoones näiteks sülearvuti taha tagasi minna ning lauaarvuti jagatud kaustast oma skanneeritud dokumendi kätte saada. Oleks selline lahendus mõeldav? Või milliseid teisi lahendusi sellises olukorras oleks?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.05.2008 21:45:14
|
|
|
mightythor: Enamus odavamatest kombainidest ongi kahjuks nii ehitatud, et:
- printer istub lokaalis ja lubab ennast jagada võrku.
- ja muu - koopia, faks jms. on lokaalne.
Nii, et võta Manuaal kätte ja vaata, mida selles kirjutatakse.
Üks võimalus oleks - pead ise järgi proovima - kaughaldus (terminal).
Dijital: Võrguliides / Printserver jagab Printerit, mitte midagi muud.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
29.05.2008 10:11:23
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Dijital: Võrguliides / Printserver jagab Printerit, mitte midagi muud. |
Tule räägi seda mu skännerile ka. Tema seda ei tea ja skännib üle võrgu nagu vana mees.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
29.05.2008 10:27:02
|
|
|
Üks on Brotheri kombain, teine HP junn. Brotheri draivereid installides, ta küsis ise, et kas ta salvestab mu võrguandmed ka masinasse endasse, et siis saab kombaini menüüst valida, kuhu arvutisse tulem saadetakse. HP kohta enam mäleta. Aga jah, arvuti tagant kaasasolevat junni kasutades saab iga võrgus olev mats skännida. Kusjuures mõlemal masinal oli karbi peal suurelt kirjas, et ainult printimine töötab võrgus. Aga reaalsus väidab vastupidist
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
29.05.2008 10:38:41
|
|
|
HV veteran räägib siin probleemist nii et konkreetset mudelit ei taha avalikustada? Uutele käratatakse kohe peale nii et vähe pole
Paar nädalt tagasi tegelesin Xerox Phaser 6110MFP/X nimelise masinaga, ja tollel oli kaasas selline utiliit nagu Network Scan. Pidas erinevad skännimisprofiilid meeles ja oskas mitmesse masinasse jagamata kaustadesse oma teoseid poetada. Kõik see siis peale seadistamist kombaini paneelilt valida.
See Network Scan töötas muidugi võrguliidese otsas, ma ei uurind, kas see ka USB otsas oleks mingit pidi töötand. Kuna ma nüüd ei saa mingeid üldistusi teha, et kas kõnealune "odav " Xerox on mingit pidi võrguteadlik või mitte, siis ei oska ka mingit pidi aidata.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
29.05.2008 12:23:26
|
|
|
eks ta nii ongi et kui tootja tahab, siis ta lisab selle võimaluse draiverisse, muul juhul oli vist vaid üks levinud tarkvara, millega saab teostada asja (http://www.remote-scan.com/)
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
sutekas
HV vaatleja

|
22.06.2008 07:58:47
|
|
|
Odavaim päris võrguskanner (värvi print koopia faks email) on Xerox 6180MFP. Mingeid draivereid pole vaja, skannib suvalisse kausta mis on võrgus välja jagatud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|