Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 68, 69, 70  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Afnoks
HV vaatleja

sõnum 27.05.2008 06:32:30 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
kuidas seal pvp välja näeb ? kui natuke ikka lagib vms siis nagu fps mängudes et vaatad oma surma pealt ?

ma saan sellest ka aru et pole eriti millegi muuga võrrelda kui wowiga kuid milleks teha pms 4 aastat vana mängu maha, et aeo on suurem ilusam cmon.

hakkasin 24ndal mängima ja mul on ainult korra lag olnud icon_smile.gif see kah mingi nii kaua kui relog tegin
ja praegu lvl33 peal on pvp kiire icon_biggrin.gif vähemalt minu jaoks
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 27.05.2008 12:06:39 vasta tsitaadiga

Sain ka eile mängu kätte. Mõned küsimused mis eile tekkisid. Kuidas see pvp toimib? Nagu aru sain siis mingeid Good vs Evil pooli ei ole ( või olen ma valesti aru saanud) Kas on ka mingi world pvp ja kuidas siis eristada sõpra vaenlasest?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 27.05.2008 12:19:43 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
Sain ka eile mängu kätte. Mõned küsimused mis eile tekkisid. Kuidas see pvp toimib? Nagu aru sain siis mingeid Good vs Evil pooli ei ole ( või olen ma valesti aru saanud) Kas on ka mingi world pvp ja kuidas siis eristada sõpra vaenlasest?

PvP serveris on FFA PvP. Saad igal pool (välja arvatud linnad ja mõned safe zone'd) PvP'da ükskõik kellega ning teised võivad ka sind iga kell maha lüüa. Parim PvP minu meelest üldse. Jumal tänatud, et AoC mingi faction based PvP'ga ei ole. Eriti tobe ikka, kui mängu poolt määratakse ära, kellega sa tohid võidelda ja kellega mitte.

Vastast eristad? Vaatad ta characteri nime, vaatad ta guildi nime - suht loogiline ju.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 27.05.2008 14:41:49 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Ravenclaw kirjutas:

PvP serveris on FFA PvP. Saad igal pool (välja arvatud linnad ja mõned safe zone'd) PvP'da ükskõik kellega ning teised võivad ka sind iga kell maha lüüa. Parim PvP minu meelest üldse. Jumal tänatud, et AoC mingi faction based PvP'ga ei ole. Eriti tobe ikka, kui mängu poolt määratakse ära, kellega sa tohid võidelda ja kellega mitte.

Vastast eristad? Vaatad ta characteri nime, vaatad ta guildi nime - suht loogiline ju.

ok seda ma tahtsingi teada, põhimõtteliselt tapad metsas koos teise tegelasega sigu ja tuleb miski rare tegelane kes võib hea looti visata siis kaaslasele nuga selga ja mobile kallale icon_smile.gif
Kas areatel on mingi ala kus pvp on lubatud või nii kui linnast nina välja pistad lööb high lvl tegelane sind maha ja cämpib edasi linna värava juures?
tagasi üles
charlesv
HV vaatleja

sõnum 27.05.2008 21:21:53 vasta tsitaadiga

Kas kuskil tartus/tartu lähedal on hetkel mäng saadaval?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 27.05.2008 21:28:26 vasta tsitaadiga

charlesv, kui tahad, võid minu oma ära osta. Sai pre-order tehtud, aga kuna neil early-accessist saati on latencyga minu jaoks mängitamatuks muutvaid jamasid olnud, siis ei ole julgenud aktivatsioonivõtit sisestada. Hetkel olen nii frustreeritud, et mängusoovi pole.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.05.2008 01:02:39 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
charlesv, kui tahad, võid minu oma ära osta. Sai pre-order tehtud, aga kuna neil early-accessist saati on latencyga minu jaoks mängitamatuks muutvaid jamasid olnud, siis ei ole julgenud aktivatsioonivõtit sisestada. Hetkel olen nii frustreeritud, et mängusoovi pole.

äkki uurid oma ISP käest asja? ei tea kedagi peale sinu, kellel oleks latency probleeme sedasi...
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2008 01:59:50 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:

äkki uurid oma ISP käest asja? ei tea kedagi peale sinu, kellel oleks latency probleeme sedasi...

Selle probleemi kohta on terve ~50 lk teema, kusjuures saksakeelses sektsioonis on sama probleemi kohta teema ~200 leheküljeline.
Asi ei ole ISP's, tegemist on probleemiga, mis seotud ühe saksa telekomifirmaga, läbi mille käib liiklus AoC mänguserveriteni amsterdamis. Dev'id küll lõpuks lubasid asjaga tegeleda ja hetkel vist mingine suhtlus käib Funcom'i ja selle telekomifirma vahel, aga midagi kindlat ei saa hetkel keegi väita.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2008 09:57:37 vasta tsitaadiga

nii nii sain siis eile nautida open wolrd pvp rõõme icon_smile.gif queste tehes sain ägedalt peksa mingite 3-8 lvl kõrgemate tegelaste käest. Sama lvl vennad nii väga torkima ei tulnudki. Kõige meeldivam kogemus oli aga see kui üks lvl 10 tegelane mind jälle tapma tuli (ise olin lvl 7) ning ma ta lõpuks koos mingi mobiga boss.gif koos maha lõin, lõppes see sellega et ming tapeti 6x järjest respawn pontis ära ja paar korda veel hiljem kui sama area peal selle tüübiga kokku sattusin.
Ise enesest täitsa fun see et võid kõiki tappa kes ette jäävad, ainuke asi mis nati häiris oli see et respawn pointi juures ei ole ka mitte mingit safe areat, ehk üks hetk jääd mingisse surnud ringi kui teine mängija hirmsat naudingut saab sind kogu aeg järjest tappes.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 28.05.2008 10:40:42 vasta tsitaadiga

Teiste mängijate tapmist ja enda tapmist üledramatiseeritakse rõvedalt.

Ei taha surra? Mängi pve serveris.

Tahad natuke surra, aga mitte piisavalt? Mängi pvp serveris ja kui keegi ründab, vaheta "instat" (kaardi juures selline tore nupp).

Tahad norida tüli ja "peaaegu mitte üldse surra"? Mängi sõpradega koos (ise olen barbar, mängin klemm assassiniga ja ütleme, et suremise ja teiste mängijate tapmise suhe on 1-50le vms).

Muide.. kui sulle corpsecamp ei meeldi, siis mine mõnda suvalisse gildi Fury serveris. Nagu me kõik teame, pesitseb fury's Hell Hunt ja meil on selline tore ""reegel"", et me ei corpsecambi icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.05.2008 10:51:12 vasta tsitaadiga

Kuda siis rahva pvp skoor on ka? Pidi ju olema midagi stiilis et surres kaotad 2x rohkem kui tappes teenid icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 28.05.2008 10:56:03 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Kuda siis rahva pvp skoor on ka? Pidi ju olema midagi stiilis et surres kaotad 2x rohkem kui tappes teenid :)

Kui ma ei eksi, siis hetkel seda pvp xp'd pole mängus.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 28.05.2008 11:37:36 vasta tsitaadiga

Leveldamine kuidagi igavaks läinud , questid tunduvad suht üksluised ( lvl 35 Tos mul ) . grupis mängimine on suht lahe , aga gruppi kokku saamine on eri instade ja UI invaliidsuse tõttu suht vaevaline .
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2008 12:20:27 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Kuda siis rahva pvp skoor on ka? Pidi ju olema midagi stiilis et surres kaotad 2x rohkem kui tappes teenid icon_smile.gif

Kui ma ei eksi, siis hetkel seda pvp xp'd pole mängus.

njha kui see üks kord tööle läheb siis läheb vist questimine päris keeruliseks icon_biggrin.gif
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 28.05.2008 16:24:49 vasta tsitaadiga

Asdaf kirjutas:
Leveldamine kuidagi igavaks läinud , questid tunduvad suht üksluised ( lvl 35 Tos mul ) . grupis mängimine on suht lahe , aga gruppi kokku saamine on eri instade ja UI invaliidsuse tõttu suht vaevaline .

Natuke ekslemist on instade vahel, relog tavaliselt lahendab ka igasugu gangi kutsumis probleemid.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2008 16:50:34 vasta tsitaadiga

kas AoC-is on instad ikka samasuguse süsteemiga nagu wow-is, et ainult sinu grupile? või nimetatakse neid alasid instadeks kuhu näiteks esimese linna juurest paadiga saab minna mingi "... Isle.." oli?
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.05.2008 17:31:06 vasta tsitaadiga

Instadest rohkem kuulmine huvitaks samuti. Kaua keskmiselt võtab, kui keerukas on, kas on enamus kuskil koobastes või on ka mõni outdoor, millised on gruppide suurused jne.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
chorthy
HV vaatleja
chorthy

sõnum 29.05.2008 03:21:13 vasta tsitaadiga

kellelgi ple mulle triali key anda, tahaks proovida
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 29.05.2008 09:50:47 vasta tsitaadiga

Trialit ei toimu veel.

AOC on täiesti beta alles, kuigi ametlikult "reliisitud"
Liiga üles haibitud.

Tuleb vist lootused DF peale panna...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.05.2008 10:09:48 vasta tsitaadiga

Update käib iga öö, communityt kuulatakse ja asi liigub paremuse poole. Pole üldsegi nii hull, nagu paniköörid väidavad.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
mze
HV vaatleja
mze

sõnum 29.05.2008 10:46:28 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Instadest rohkem kuulmine huvitaks samuti. Kaua keskmiselt võtab, kui keerukas on, kas on enamus kuskil koobastes või on ka mõni outdoor, millised on gruppide suurused jne.

Alustuseks, praegu olen lvl 51 bear shaman, grupi suurus aoc-is on 6. Need instad kus ma käinud olen, olid indoor, toirdealbachis kohati oli lagi lahti, umbes nagu rampartsi moodi.
Esimene mingi kasulik insta on ca lvl 37-40 inimestele (mingi sanctum nimeline oli). See on suhteliselt lihtne, bossid on tank and spank ja mingi keskmise wow-i insta suurusega võrreldav.
Instade point vähemalt leveldamisel on see, et sealt saab questide ja mobide pealt ikka suht kena portsu expi kokku kui paar korda läbi käia (level või paar suht vabalt). See low lvl insta on ainult sinu grupile ja mobid ei respawninud seal.

Järgmine insta kuhu mina sattusin oli lvl 50 peal üks ffa insta (Cistern - Tarantia Noble Districtis), st kõik grupid olid siis koos ühes instas, mobid respawnivad väga kiiresti ja wipe tähendab gl cya at start. Aga see oli mingi meeter korda meeter insta ka, nii et sai kiirelt läbi kui miskit nihu ei läinud.
FFA instadest nii palju veel, et samuti nagu on konkreetsest tsoonist olemas mitu instat, võib olla ka FFA omasid paar tükki.

Lvl 50++ peal oli veel üks insta (toirdealbach's tomb - field of the deadsis), mida me guildi grupiga tegime(lvl 50-53 olime vist) , seal sai trashi peal ikka omajagu wipetud. Ilmselt oli tegemist ikka kõvasti kõrgema lvl grupile mõeldud kohaga. Bossid tegid mingit mad aoe dämmi, mõned veel aoe mana ja end draini , 10+ sekiseid stunne jms jura. Kaks esimest bossi tegime ära aga kolmas (toirdealbach ise) wipes meid mingi poolteist sekundiga ära icon_razz.gif . Aa ja trash respawnis nagu elu kiiresti, wipe ei ole tore :p.

Ütleme nii, et sanctum oli happy times ja expi tuli mühinal, siis 2 viimast olid natuke peaga vastu seina panek ja samal ajal oleks grindides paar levelit ära teinud :p . Aga eks vast paar levelit veel ja sõidame üle kõigest!

Instade puhul teeb maybe asja raskemaks see, et hiilimine on natuke dodgei, käib põmst AOE cone hottidega ja näiteks minu parim hot ja priesti parim hot overwritivad üksteist, konkreetset single heali pole peale ühe suure aoe heali, mis on 1 mindise cooldowniga (tegelt cooldown 20 seci aga teeb sind immuunseks sellele healile minutiks)

ja viimane 100-st editist, respawnid insta sees, ei ole mingit 100 kildi kauguselt jooksmist.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 29.05.2008 11:31:31 vasta tsitaadiga

Üks pikk pikk aga hea lugemine AOC kohta

http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm?THREAD=182770&bhcp=1

icon_confused.gif
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 29.05.2008 11:48:38 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Üks pikk pikk aga hea lugemine AOC kohta

http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm?THREAD=182770&bhcp=1

icon_confused.gif

icon_lol.gif miks ei jookse sama hästi kui wow LOL aga jah... tra ehk siis polegi nii elajas masin, kui ei meeldi ärgu mängigu... on vaja soiguda. Ma istusin 7H püramiidis ja lõptulemus oli see, et kolmest missioonist üks jäi ikka poolikuks kuna on vigane.. aga keda kotib???
Mida teeb wow´is vend kes on max level.. igas mängus kaob mõte ära kui oled maksimumi saavutand... kaua sa ikka neid instasi jooksed või teistel päid lõhki taod.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 29.05.2008 11:55:38 vasta tsitaadiga

Et ühesõnaga.. jooksed AOC 6 päevaga 80-ks ja kogumoos? Uninstall? Sinu loogika kohaselt.... icon_biggrin.gif

Einoh.. pole mõet hakata kohe fanboid mängima ja hatata peksma neid kes mängu kohta negatiivset räägivad - mingi põhjus ju neil selleks on.
See, et keegi whineb ei tähenda, et talle mäng ei meeldiks - kui ei meeldiks siis ta ei whineks.

Minuarust annab teiste feedback päris hea ülevaate mängust... isegi paremini kui mõne mängusite review (mis ei räägi kunagi tegelikusest)

Minujaoks sai otsustavaks see, et mäng on instance põhine... see on täiesti ajuvaba ja seda ei saa nimetada mingiks mmorpg mänguks kuna erinevates instades toimuvad erinevad asjad ning nende toimumine ei mõjuta üksteist. PVP-s põgenemine teise instasse on täiesti nonsense ju icon_biggrin.gif

Ma arvan, et kas mängida trialit kui kunagi saab aga kindlasti mitte osta seda mängu ennem septembrit - kui siiski icon_smile.gif

Mingi edit: see, et ühes instas saab 48 mikit koos onnida on samahea nagu... eeem mängida mõnda battlefieldi seeriat kuid mängu keskel on sul võimalus ilma DC-ta vahetada serverit(instat)

See lõhubki kogu AOC mmorpg olemuse...
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 29.05.2008 12:04:05 vasta tsitaadiga

kui sa teaks milline EVE online väljatulles oli siis sa poleks seda teksti siia postitand icon_lol.gif
näitena et pole AOC ainuke mis poolikult välja tuli, aga MMO eelis ongi ju see, et seda täiustatakse pidevalt.. vaata kuhu EVE välja jõudnud on.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Conan mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 68, 69, 70  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.