praegune kellaaeg 19.06.2025 15:57:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
daman
Kreisi kasutaja
|
08.07.2003 14:16:49
SCSI kettad ühe kaabli otsa. |
|
|
Kas SCSI ketastel on ka mingid jumprioptsioonid? Torkasin 3 ketast lihtsalt üksteise järgi kabla otsa, tahaks et 1 oleks op-sys ketas ja 2 tükki oleks mirroris ja hoiaksid andmefaile. Aga see ei paista meeldivat mu kontrollerile, mis ei tuvasta ühtegi ketast.
SCSI alal olen muidugi täielik võhik. Otsingut kasutasin ent miskit adekvaatset ei leidnud.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
08.07.2003 15:54:32
|
|
|
Nii, paralleelselt infot kaevates ja katse-eksitus meetodil sain asja tööle.
Uus küsimus. Tarkvaraline raid ehk siis lihtne mirrordamine WinNT all. Kui üks mirrori ketastest peeti läheb, siis on teisel info kõik olemas? Kas kumbki mirrori ketas suudab ka üksi infot edasi anda? Ehk siis kui ma võtan ühe neist mirrori ketastest ja tõstan näiteks teise masinasse, siis saab lihtsalt kõik andmed kätte?
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mrvin
HV vaatleja
|
08.07.2003 18:16:33
|
|
|
kuule sa pead scsi vindid tuleb panna järjekorda id 0-6 see et neid võib olla yhe kabla peal 7tk seal on mingi jumprite combo
|
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
08.07.2003 20:19:21
|
|
|
Sellele jumprite asja sain pihta, lugesin ketta pealt ja toppisin neid niikaua igale poole, kuni sain jooksma asja.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|