praegune kellaaeg 18.06.2025 21:29:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
25.05.2008 11:11:34
GoogleEarth käsi |
|
|
Hi, naljaga pooleks küsimus: GoogleEarth näitab kordinaate vastavalt sellele, kus asub tema hiirega juhitav paks-rasvane kämmal. See käsi aga on nii paks, et võtab enda alla ise juba hulga pikkus- , laiuskraade. Kus võiks sellel kämblal olla see "salapunkt", mille järgi reaalselt kordinaate kuvatakse? Kas pöial? Kas nimetissõrm? Kas mingi muu sõrm? Käelaba?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
25.05.2008 12:53:08
|
|
|
kui täitsa sisse suumid , siis pole eriti vahet ju, mis kohaga ta neid punkte näitab... meeter siia-sinna päriselt vast ei tähenda palju
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
27.05.2008 19:54:54
|
|
|
Ma pakun lampi, et "salapunkt" on ülemine vasak nurk nagu muidu hiire kursoril on.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
27.05.2008 21:55:03
|
|
|
-RaiTz- kirjutas: |
Ma pakun lampi, et "salapunkt" on ülemine vasak nurk nagu muidu hiire kursoril on. |
raisk, ma tegin just kaardid pihupesa keskpunkti järgi. Google võiks ausalt öelda oma disaini käe- ja jalalabadelt edasi arendada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|