Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia NHE - 4NX Äkki saab keegi aidata! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
calmaar
HV kasutaja
calmaar

sõnum 25.05.2008 16:41:56 Nokia NHE - 4NX Äkki saab keegi aidata! vasta tsitaadiga

tegu siis igivana telefoniga Nokia NHE - 4NX näeb välja selline ---> http://www.viii-lo.krakow.pl/bakx/muzeum/nokia/nokia_2110i_plusgsm.jpg
sellel telefonil on 6.0V aku (ampreid pole peale märgitud) tahaks teada mitme voldise ning amprise vooluga peaks seda laadima? ning äkki oskab keegi sellise telefonile aku ostmise kohta soovitada icon_rolleyes.gif
tänud!

Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.05.2008 17:02:58 vasta tsitaadiga

Ehee icon_lol.gif
See oli mul esimene GSM! Nokia 2110i.
Maksis ~6k 'second hand' 1996 aastal kui ma ei eksi.

Paras rariteet ja akut sellele sa kindlasti enam ei leia. Pakun, et need tootmisest maas vähemalt 5 aastat ja NiMH akud ei seisa uuena kauem kui aastat paar.

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
calmaar
HV kasutaja
calmaar

sõnum 25.05.2008 17:27:53 vasta tsitaadiga

no ma proovisin ja sain sellele telefonile väikse modifikatsiooniga ühe teise nokia laadijaga pildi ette (laadija siis tavaline nokia kiirlaadija ACP-12E) aga sellel laadijal on output 5,7V ja 800mA, kui laadija tagant võtan siis paari sekundi pärast läheb pilt eest icon_cry.gif tahaks teada kas viga on laadijas(kas laeb) või siis akus?
äkki on keegi nii tark ja oskab vastata icon_rolleyes.gif

waux
HV Guru
waux

sõnum 25.05.2008 17:30:11 vasta tsitaadiga

loogiline,et asi on akus.
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
calmaar
HV kasutaja
calmaar

sõnum 25.05.2008 17:45:04 vasta tsitaadiga

niisama keelega klemme puutudes tunnen et vool on sees küll ja päris pikka aega icon_rolleyes.gif laadijaga (ilma akuta) võtab pildi ette küll aga natukese aja pärast kustub ära. kui aku on surnud, kas sellistele akudele taastamist tehakse? ning kui palju see maksma võib minna?
Refused
Kreisi kasutaja
Refused

sõnum 25.05.2008 18:19:18 vasta tsitaadiga

http://cgi.ebay.co.uk/POWER-BATTERY-f-NOKIA-2110-2110i-i-PT11-ACCU_W0QQitemZ270235871909QQihZ017QQcategoryZ20365QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247 Osta terve aku thumbs_up.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 92
tagasi üles
calmaar
HV kasutaja
calmaar

sõnum 25.05.2008 19:28:19 vasta tsitaadiga

aga kas eraldi elemente aku sees poleks odavam vahetada? pildi pealt lugesin ähmaselt välja et peaks olema 2000 mAh icon_rolleyes.gif
kui elemente hakkaks seest vahetama siis kui ma uued akud omavahel ühendan kas siis mAh ja voldid tuleb liita? ja kas nii tohib üldse teha? sry ise eriti ei jaga nende akude amprite ja voltide värgist suurt midagi icon_neutral.gif

Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 25.05.2008 19:43:00 vasta tsitaadiga

See uus aku sealt eBays't maksab 160kr. Millest sa räägid, mees?

icon_question.gif

tagasi üles
calmaar
HV kasutaja
calmaar

sõnum 25.05.2008 19:49:28 vasta tsitaadiga

no sinna läheb ju postikulu kah juurde. või siis ei lähe? kui postikulu juurde läheb siis muutub selle uue aku hind ju tunduvalt icon_rolleyes.gif
waux
HV Guru
waux

sõnum 25.05.2008 19:50:56 vasta tsitaadiga

ikka odavam,kui taastada lasta.
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 25.05.2008 19:59:17 vasta tsitaadiga

calmaar kirjutas:
aga kas eraldi elemente aku sees poleks odavam vahetada? pildi pealt lugesin ähmaselt välja et peaks olema 2000 mAh icon_rolleyes.gif
kui elemente hakkaks seest vahetama siis kui ma uued akud omavahel ühendan kas siis mAh ja voldid tuleb liita? ja kas nii tohib üldse teha? sry ise eriti ei jaga nende akude amprite ja voltide värgist suurt midagi icon_neutral.gif

kui sa ise ei jaga asjast midagi, siis nähtavasti ise sa seda tegema ei hakka. Sellisel juhul peaksid otsima mingi akude taastamisega tegeleva ettevõtte/fie/asjaarmastaja. Arvestades, et selle mobiili akudele meie turul enam nõudlust pole olnud juba mõni hea aasta, siis kui tõenäoline on, et leiad isiku kellel asi käpas ja alla ~paari soti sul selle töö ära teeb? Pigem on nii, et tegemist mingi n.ö. "jalgratta nikerdamisega" selle mehe jaoks ja see lõbu pole odav, materjal, ajakulu ja tema isiklik taks... ütleme, nii, et see postikulu ebayst ei kaalu seda ülesse.

Ainult siis on sul mõtet rääkida taastamisest ja klemmide limpsimisest kui teed ise töö oma hobikorras või keegi hüpersuperhea sõber kingib sulle selle töö tasuta. Kui mitte, siis pole ju enam midagi arutada. icon_wink.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 25.05.2008 20:40:57 vasta tsitaadiga

See 160kr on KOOS POSTIGA!

thumbs_up.gif

tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.05.2008 20:47:40 vasta tsitaadiga

hea hind, neid kandilisi elemente l2ks sinna akusse 5tk. kunagi sai samalaadsele asjale aku kombineeritud teiste aparaatide akudest p2rit elementidest, mis said testris katsetatud. selle apastraadi aku on suht loll: tegu on lihtsa sildamisega stiilis yhe purgi + teise - sesse. laadija oli tal miskine 7,2 - 7.5v 500-700mA.. kui ma õigesti mäletan.
calmaar
HV kasutaja
calmaar

sõnum 25.05.2008 21:00:23 vasta tsitaadiga

akude liitmist küsisin selle pärast, et selle aku sees on olemas eraldi 5 elementti ning need on omavahel ühendatud.
asi on selles kah et ma ei tahaks sellisele kiviaegsele telefonile väga palju kulutada icon_rolleyes.gif
ise mõtlesin kusagil tevalost või oomipoest aku/akud osta ja väikse tinutamisega ning muu jamaga arvan et saan ise hakkama
oleks siis vaja teada seda kui ma paneksin (nagu tavaliste patareidega) viis 1,2V akut niimoodi [- +} [- +} [- +} [- +} [- +} siis saan ma mõlematest otstest võtta juhtmed ja sealt tuleb siis 6V? või ei tule? äkki saaks keegi aidata!? icon_rolleyes.gif

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.05.2008 21:06:09 vasta tsitaadiga

elemendid eraldi ostes tulevad kallimad kui ebay aku.
calmaar
HV kasutaja
calmaar

sõnum 25.05.2008 21:17:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

hea hind, neid kandilisi elemente l2ks sinna akusse 5tk. kunagi sai samalaadsele asjale aku kombineeritud teiste aparaatide akudest p2rit elementidest, mis said testris katsetatud. selle apastraadi aku on suht loll: tegu on lihtsa sildamisega stiilis yhe purgi + teise - sesse. laadija oli tal miskine 7,2 - 7.5v 500-700mA.. kui ma õigesti mäletan.

tegin ise kah selle aku lahti. sisse läheb jah 5 elementti. äkki oskad öelda missugused aparaadid olid need mille seest sa said need elemendid (äkki on mul võimalus neid väga odavalt/tasuta kusagilt saada). icon_rolleyes.gif

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.05.2008 21:44:43 vasta tsitaadiga

songitud sai enamusi sellel ajal levinud apastraatide akusid, need lamedad kandilised elemendid olid kas viie v6i nelja kaupa s6ltuvalt aku voolust 6v v6i 4,8v kas 5 v6i 4. teine samal ajal levinud 6v telefon oli eeriku gh337, mille akusid tollel ajal imeodavalt sai tallinna kesklinnast elementide doonoriks ostetud, praegu llmselt neid enam ei leia just selle NImH akude eluea probleemi t6ttu. mul oli siis tester, mis koormatud elementi pärast koormamist dioodiga " testis" kui diood p6lema ei hakanud v6i p6les tuhmimalt, praakisin v2lja. oleks sul travel pack i kest, saaks kasutada ka AAA suuruses tavalisi akusid. tasuta saamise kohta ei oska äelda, mu nikerdamised jäid nii 10 aasta taha aega, kus sellised telefonid maksid hiigelraha ja nikerdamist kohati rohkem vaja oli. sai tehtud ka antenne ja spray v2rvidega korpusi v2rvida. maapoiss pidi ju oma kommiraha kkuidagi teenima.
calmaar
HV kasutaja
calmaar

sõnum 27.05.2008 15:01:13 vasta tsitaadiga

ok eks ma mõtlen midagi välja. kui midagi aretama hakkabn või korda teen siis annan teada icon_rolleyes.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia NHE - 4NX Äkki saab keegi aidata!
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.