praegune kellaaeg 18.06.2025 00:25:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru
|
13.05.2008 09:37:02
|
|
|
Pidgin'il on selline hea omadus, et kui keegi sulle midagi kirjutab siis hakkab esiteks muidugi tegumiribal aken vilkuma(või siis akendegrupi ikoon kui akneid kokku on grupeeritud) aga teiseks ilmub ka alla paremale nurka Pidgin'i ikoonile märk, et midagi on kirjutatud. Kui nüüd ikoonile vajutada siis tuuakse esile kohe see aken, kuhu, midagi on kirjutatud, kui neid on mitu siis iga järgmine klikk toob järgmise nähtavale. Ehk siis kui on palju jutuaknaid lahti siis saab neid kiirelt kohe vaadata, ei pea minema algul tegumiribale, klikkima üldisele aknale, siis sealt nimekirjast üles otsima aktiivse akna ja selle ette võtma.
Kas MSNile ka midagi sarnast on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
13.05.2008 09:45:55
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
klikkima üldisele aknale, siis sealt nimekirjast üles otsima aktiivse akna ja selle ette võtma.
Kas MSNile ka midagi sarnast on? |
MSN'il on aknad all taskbaril ja kui keegi kirjutab, siis hakkab vilkuma. Millest sa räägid
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
13.05.2008 11:01:21
|
|
|
sirius4k, aknaid saab mitut moodi Windowsis hallata. Üks variant on see, et iga aken on eraldi, teine aga nii, et näiteks MSNi omad on kokku grupeeritud, Windows Exploreri omad koos, Exceli omad koos jne. Et sa näed ainult ühte akent alguses, kui sellele klikid siis tuleb nimekiri kõikidest selles grupis olevatest akendest. Pidgin'il ei pea tervet seda teeb läbi käima, et näha ühte vilkuvat akent, tahaks ka MSNiga nii teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
13.05.2008 11:02:20
|
|
|
ot: |
Ei salli seda grupeerimisvärki Keelan selle igas arvutis, mida kasutan |
|
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
13.05.2008 14:14:43
|
|
|
sirius4k, aknaid saab mitut moodi Windowsis hallata. Üks variant on see, et iga aken on eraldi, teine aga nii, et näiteks MSNi omad on kokku grupeeritud, Windows Exploreri omad koos, Exceli omad koos jne. Et sa näed ainult ühte akent alguses, kui sellele klikid siis tuleb nimekiri kõikidest selles grupis olevatest akendest. Pidgin'il ei pea tervet seda teeb läbi käima, et näha ühte vilkuvat akent, tahaks ka MSNiga nii teha. |
MSN Plus oskab panna kõiki neid vestlusaknaid ühte 'aknasse', et siis vasakult või ülevalt valid kellega suhtled.
_________________ |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
14.05.2008 07:28:12
|
|
|
gan3b kirjutas: |
sirius4k, aknaid saab mitut moodi Windowsis hallata. Üks variant on see, et iga aken on eraldi, teine aga nii, et näiteks MSNi omad on kokku grupeeritud, Windows Exploreri omad koos, Exceli omad koos jne. Et sa näed ainult ühte akent alguses, kui sellele klikid siis tuleb nimekiri kõikidest selles grupis olevatest akendest. Pidgin'il ei pea tervet seda teeb läbi käima, et näha ühte vilkuvat akent, tahaks ka MSNiga nii teha. |
MSN Plus oskab panna kõiki neid vestlusaknaid ühte 'aknasse', et siis vasakult või ülevalt valid kellega suhtled. |
Siiski Messenger Plus!. MSN Plus on midagi muud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
14.05.2008 08:28:41
|
|
|
MSN Plus oskab panna kõiki neid vestlusaknaid ühte 'aknasse', et siis vasakult või ülevalt valid kellega suhtled. |
Kas sa mõtled tab'e? Jah, selline asi on olemas...aga ma tahan midagi muud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
14.05.2008 16:55:20
|
|
|
Pidgin'il on selline hea omadus, et kui keegi sulle midagi kirjutab siis hakkab esiteks muidugi tegumiribal aken vilkuma(või siis akendegrupi ikoon kui akneid kokku on grupeeritud) aga teiseks ilmub ka alla paremale nurka Pidgin'i ikoonile märk, et midagi on kirjutatud. Kui nüüd ikoonile vajutada siis tuuakse esile kohe see aken, kuhu, midagi on kirjutatud, kui neid on mitu siis iga järgmine klikk toob järgmise nähtavale. Ehk siis kui on palju jutuaknaid lahti siis saab neid kiirelt kohe vaadata, ei pea minema algul tegumiribale, klikkima üldisele aknale, siis sealt nimekirjast üles otsima aktiivse akna ja selle ette võtma.
pole ju eriti vahet.Üks klahvivajutus rohkem ainult.Ja raske pole ju leida üles vilkuvat akent.
_________________ Märkige profiili oma asukoht! |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
14.05.2008 17:31:02
|
|
|
ikkamina kirjutas: |
pole ju eriti vahet.Üks klahvivajutus rohkem ainult.Ja raske pole ju leida üles vilkuvat akent. |
Kui poleks vahet siis ma ilmselgelt ei kirjutaks siia teemasse juba mitmendat postitust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olenk
HV vaatleja

|
19.05.2008 20:21:46
|
|
|
Kas mingid pluginat vms... on, et näeks kes avab minu conv. akna ? vms
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
19.05.2008 22:09:14
|
|
|
oskab keegi soovitada mingit pluginat, millega saaks salvestada vestluskaaslase pilti? mõtlen siis mitte videot, vaid staatilist pilti. suuremas formaadis kui print-screeniga... kunagi oli midagi sellist olemas, aga praegu ei suuda leida nagu
|
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
20.05.2008 12:48:56
|
|
|
olenk kirjutas: |
Kas mingid pluginat vms... on, et näeks kes avab minu conv. akna ? vms |
MessengerDiscovery
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
20.05.2008 14:43:30
|
|
|
pole ju eriti vahet.Üks klahvivajutus rohkem ainult.Ja raske pole ju leida üles vilkuvat akent. |
MSN Plus teeb enamvähem sama ära, grupeerib jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olenk
HV vaatleja

|
20.05.2008 21:15:27
|
|
|
MessengerDiscovery |
Ma ei tea, kas midagi on valesti või see lihtsalt ei tööta.
Lasin kellelgi akna lahti teha, aga mingit teadet ei tulnud.
btw linnuke on selle ees, et näita teadet kui kontakt avab vestlusakna.
E: See pole ikkagi see ju. Teavitab ainult siis kui keegi teeb lahti akna+peab kirjutama+selle minule saatma :S suht mõttetu teema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
21.05.2008 02:15:03
|
|
|
MessengerDiscovery |
Ma ei tea, kas midagi on valesti või see lihtsalt ei tööta.
Lasin kellelgi akna lahti teha, aga mingit teadet ei tulnud.
btw linnuke on selle ees, et näita teadet kui kontakt avab vestlusakna.
E: See pole ikkagi see ju. Teavitab ainult siis kui keegi teeb lahti akna+peab kirjutama+selle minule saatma :S suht mõttetu teema. |
Vot ei teagi täpselt vaielda,,kuna omal pole enam discoveryt peal,,,igatahes vanasti näitas küll,,kui keegi avas su akna,,ja käis niisama su pilti vaatamas...isegi,kui ei kirjutand midagi.
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
21.05.2008 12:33:58
|
|
|
Rix, minu Stuffplug originaal suuruses küll ei suuda pilti võtta.
_________________ |
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
21.05.2008 14:43:43
|
|
|
Rix, minu Stuffplug originaal suuruses küll ei suuda pilti võtta. |
omal ka stuffplug,,,see ikka salvestab väiksed pildid,,kas see üldse võimalik on,et messist teiste suuri avatare kätte saab???
|
tagasi üles |
|
 |
centraaL
Kreisi kasutaja

|
21.05.2008 19:59:19
|
|
|
Keegi võiks selle appi nime öelda, mis lubas liikuvaid dp-sid panna, mis olid veidi pikemad kui tavalised.
Muidu mingid jurad leidsin aga mäletan, et kellelgi oli kunagi päris hea kogumik custom dp-sid, mitte neid MSN Winks Plus värke.
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
22.05.2008 10:53:03
|
|
|
Rix, minu Stuffplug originaal suuruses küll ei suuda pilti võtta. |
omal ka stuffplug,,,see ikka salvestab väiksed pildid,,kas see üldse võimalik on,et messist teiste suuri avatare kätte saab??? |
Tegelikult vist ei ole. Sest msn teeb pildid ise vastavasse suurusesse, mille ta siis oma sinna kausta salvestab.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
23.05.2008 14:00:13
|
|
|
Abi vajaks pisut: Kui uus e mail tuleb ja sinna klikin, ta avab mulle IE lahti ja tuleb see Active X jama. pean alati seda vajutama et saada mailboxi.Midagi taolist ütleb:
Redirecting...
Please wait while you are being redirected.
Kuidas see jama maha saada või muuta nii, et ta avaks Firefoxiga seda + ilma selle active X jamata?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
26.05.2008 22:13:08
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Abi vajaks pisut: Kui uus e mail tuleb ja sinna klikin, ta avab mulle IE lahti ja tuleb see Active X jama. pean alati seda vajutama et saada mailboxi.Midagi taolist ütleb:
Redirecting...
Please wait while you are being redirected.
Kuidas see jama maha saada või muuta nii, et ta avaks Firefoxiga seda + ilma selle active X jamata? |
FF-ga avamiseks vaja Stuffplug'i muidu ei saa. http://www.stuffplug.com/?act=download
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
28.05.2008 13:01:38
|
|
|
Stuffplug olemas,aga kust ma seda seadistan, et ta FFga avaks?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
28.05.2008 16:10:15
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Stuffplug olemas,aga kust ma seda seadistan, et ta FFga avaks? |
Options - General - Open all URLs in default browser No ja Default Programs all peab FF defaultiks ka olema pandud arvutis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sammer
HV kasutaja
|
31.05.2008 15:59:52
|
|
|
Mul ühe kontaktiga probleem.... Pilt:
Spoiler 
Ehk nagu näha, MSN kirjutab, et *****@hotmail.com pole minu kontaktiloendis, aga tegelikult ikkagi on ainult et koguaeg näitab offlinina nagu ka pildil näha. Kui vajutan sinisele tekstile, "Lisa see isik kontaktide hulka" ei juhtu mitte midagi.
Windows Live Messenger Versioon 2008 (järk 8.5.1302.1018)
Messenger Plus! Versioon 4.60.0.324
Ootaks ideid kuidas seda asja parandada. =]
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|