praegune kellaaeg 21.06.2025 16:41:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
PeepP
HV vaatleja
|
11.05.2008 14:15:47
stand by´sse minek |
|
|
Probleem : Ordi läpakas, millel on power scheme "Allways on" ja standby jms on "never" peal, viskab enda standby-sse. Lisaks sellele, et minu arusaamist mööda on see tegevus arvutil eelnevaga (s.o. allways on jne) keelatud, on imelik see, et ta "peab" seda töötamise sessioonil (st kui olen ta sisse lülitanud) tegema vaid ühe korra ja seda suvalisel ajahetkel, kui ma u. 2 minutit pole midagi puudutanud. Kui see kord on läbi tehtud, siis rohkem selle töökorra ajal standby-sse minekut pole karta (võib töötajada tundide kaupa rahulikult edasi). Olen otsinud BIOS-ist, ei osanud sealt leida ühtegi poweriga seotud määrangut, ei ole see temperatuuride teema (olen neid jälginud), ajahetk on suvaline (olen praegu lasknud tal kohe peale käivitumist see standby ära teha, edasi pole enam probleemi, töötab tundide kaupa kenasti).
Oskab ehk keegi arvata kas, mis ja kuidas.
Tänud ette
Peep
|
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
17.05.2008 20:26:37
|
|
|
proovi vbl mingit plaadi pealt jooksvat xp-d või mingit muud süsteemi ja vaata, kas siis ka nii käitub, kui sellisel juhul mitte, siis tuleb otsida probleemile lahendust operatsioonisüsteemist, muul juhul on tõenäoliselt tegemist riistvara probleemiga..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
tagasi üles |
|
 |
Cert85
HV kasutaja

|
21.05.2008 22:22:39
|
|
|
On sul äkki ka mõni muu softi jupp, mis toimetab selle power teemaga?
_________________ Cert85 @ flickr.com |
|
tagasi üles |
|
 |
PeepP
HV vaatleja
|
21.05.2008 22:43:17
|
|
|
Tänud asjaliku vihje eest. Miski sisemise veebrikaamera programmijupike hakkas asju "korraldama" - ja akut säästma. Lasin selle asjanduse (watchdog) maha ning probleem kadus.
Tänud ja teema on end sellega ammendanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|