Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sold OUT
no credit

|
21.05.2008 10:53:47
Heli salvestamine läbi sisendi |
|
|
Soovitage mõnda tasuta programmi mis laseb salvestada sisendisse tulevat heli, windows sound recorder ei ole eriti pädev sellel teemal
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.05.2008 11:09:29
|
|
|
Audacity (FLOSS)
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.05.2008 11:25:47
|
|
|
Installisin, keeleks pakkus Arabic, ma kiiruga vajutasin OK, uninstall ja uuesti peale installimine ei aita keelt muuta
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
21.05.2008 12:01:30
|
|
|
carlking kirjutas: |
Installisin, keeleks pakkus Arabic, ma kiiruga vajutasin OK, uninstall ja uuesti peale installimine ei aita keelt muuta  |
Ma küll ei saa aru, kuidas see sull Arabic-ut pakkus - mul pakkus küll English. Installisid stabiilse või beeta?
Kuna programm on multi-user tüüpi ja keele valik toimub igal kasutajal eraldi, mitte globaalselt, siis loomulikult uninstall kasutajaseadeid ei eemalda. Üsna tühi lootus sedasi kasutajaseadistust nullida. Kui tegemist enda kasutajaga, siis kallale tuleb minna registri HKEY_CURRENT_USER harule ja otsida Software alt programmi nime. Nõnda see üldjuhul käib.
Stabiilse versiooni jaoks on mul sulle parandus kohe olemas, beeta puhul selle toimimine pole garanteeritud (kui seadistus uuel versioonil peaks teisiti toimuma):
reg add "hkcu\software\audacity\audacity\locale" /v Language /t reg_sz /d "en" /f |
See siis on käsk CMD aknas kasutamiseks. Kopeeri siit, et vigu sisse ei tuleks.
Kui kasutad uuema versiooni beetat ja see käsk ei anna tulemust, eemalda HKEY_CURRENT_USER\Software\Audacity haru tervikuna (Audacity peab sel ajal olema suletud) ja käivitad Audacity.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
21.05.2008 12:05:29
|
|
|
Jah, stable, eile pakkus mulle ingliskeelset, aga siis oli mul vaja vaid konvertida ja sai ta maha lastud, täna pakkus araabikut, õnneks leidsin wikipediast õpetuse juba kuidas ära vahetada, õhtul vaja paari inimese kõnet lindistada, eks näis kuidas selle kvaliteet jääb, kitsaskohaks on läpaka helikaart, aga loodan, et saan puldist talle piisavalt tugeva signaali ette sööta, et kannatab taasesitada
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
note1
Lõuapoolik

|
05.06.2008 12:17:32
|
|
|
StreamRipper 32
Rippib shoutcast raadioid- eriti kui muuta optionites user agenti!
Muidu on mul tasuline win audio recorder 2
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
algajaõpe
HV vaatleja
|
11.05.2009 11:28:58
|
|
|
Proovisin ka Audacityga kassetti arvutisse salvestada kuid ei õnnestunud. Kasutan WinXP-d. Asi on nii, et headphones ots on maki küljes ja see läheb arvutil line-in auku kuid mingit heli ei tule läbi. Vaatasin üle ka audioseadistused Winnil ja kõik on nagu korras. Samas Winni enda Sound Recorder oskab sealt heli kätte saada kuid Audacity ei kuule midagi. Uurisin ka Audacity enda lehelt tutoriali, tegin nii nagu seal on õpetus kuid heli ikka läbi ei tule. Proovisin ka siit foorumist leida mingit lahendust kuid siiani ei ole samat probleemi kellelgi olnud, või vähemalt pole samalaadsest asjast juttu olnud. Üks asi aga tegi muret Winnis endas, et see control panelil olev heliseadistuse koht ei näita mingit line-in klahvi. On volume, microphone wav ja muu mis tavaliselt ikka kuid line-in pole näha. Kas nii peabki olema?
Ma tean, et olen miskit Audacitys jätnud tegemata veel kuid mis, ei tea. Heli on SigmaTel Audio kaudu, integreeritud helikaardil. Kunagi hästi ammu oskasin heli välja võluda arvutisse makilt kuid enam ei mäleta kuidas seda tegin ja millega salvestasin. Äkki oskab keegi kuidagi aidata?
_________________ Algajaõpe --> next level -->ARVUTIHUVILINE.... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
11.05.2009 11:49:42
|
|
|
tsitaat: |
Üks asi aga tegi muret Winnis endas, et see control panelil olev heliseadistuse koht ei näita mingit line-in klahvi. On volume, microphone wav ja muu mis tavaliselt ikka kuid line-in pole näha. Kas nii peabki olema? |
Elementaarne:
Ava Windowsi mikser: Options -> Properties -> Recording (vajadusel vaheta Mixer Device "...output" -> "...input") -> märgista kõik volüüminupud, mida mikseris näha tahad -> OK
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
algajaõpe
HV vaatleja
|
12.05.2009 10:56:12
|
|
|
tsitaat: |
Elementaarne:
Ava Windowsi mikser: Options -> Properties -> Recording (vajadusel vaheta Mixer Device "...output" -> "...input") -> märgista kõik volüüminupud, mida mikseris näha tahad -> OK |
Muide tegin ka seda eile, kuid täna leidsin üles selle klahvi täpselt selle sama õpetuse järgi. Tänud selle eest ikkagi . Täna ma sain ka heli tööle ehk nüüd toimib asi. Audacityl panin ka ülal mikkeri kõrval oleva rippmenüü kaudu "Monitor Input" sisse ja imekombel hakkas täna see toimima! Eile proovisin sama ja siis ei mingit piuksu! Imelik asi see Windows Kas nüüd need toimingud aitasid või mis veel, ma ei tea, kuid praegu asi toimib
Igatahes tänu abi eest!
_________________ Algajaõpe --> next level -->ARVUTIHUVILINE.... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seidy
HV kasutaja
|
16.05.2009 13:21:41
|
|
|
algajaõpe: märkusena et sisendid on mono mitte stereo, niiet täit stereo-mönu sa tavalise kaardiga ei saa.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
17.05.2009 13:04:09
|
|
|
Seidy kirjutas: |
algajaõpe: märkusena et sisendid on mono mitte stereo, niiet täit stereo-mönu sa tavalise kaardiga ei saa. |
"Tavalise helikaardi" sisendid on mono? bullshit
Tavalisel helikaardil ja integreeritud helikaartidel, sh enamusel sülekatel on line-in sisend ikka stereo olnud alati, vaid mikri sisend on traditsiooniliselt mono, kuid mikri osas peaks olema ka erandeid (st mikri sisend stereo). Ja mingi jutt oli, et Delli läpakate line-in on samuti mono, aga see oli minu mäletamist mööda ainult Delli draiverite tarkvaraline piirang ja sai draiverivahetusega mööda sellest.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seidy
HV kasutaja
|
17.05.2009 16:19:18
|
|
|
vabandust. minu viga töepoolest, ajasin line-ini ja mici sisendi segi.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|