PlayStation'i omanikele mitte...
Samas GTA:VC ja GTA:SA ju poes vabalt müügil, rääkimata järelturust
P.S su mudel ikka "PS2 compatibility", smas võib isegi siis "probleeme" olla:
http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Soodsalt Sony Playstation PULSE 3D Wireless Headset
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=871621
Tere,minul selline probleem.Ma ei saa mängida mänge onlinel.Spordimängudel (jalgpall,korvpall) tuleb kiri this game session is no longer available,teistel lihtsalt tekib mingi kala ja ei ühenda ära või muud sellist.Ma ise arvan,et ehk on siin takistuseks mingi ruuteri seadistus,aga ise ei oska sealt nagu midagi puudutada.Ehk oskate aidata.
margus25aa, tegele oma isp-ga siis _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Portide avamine ple raske , kirjuta googleisse sisse port opening for ja siis enda ruuter piaks nagu andma küll mingi instuctioni , kui sa ple ikka saand
Pigem Osta juba Dual shock 3 sest SIXAXISE tootmine l8petati 2ra , kuid SIXAXIS on kergem , see pult tundub kuidagi imelik arvestades et see ps3le on ( n2eb v2lja naq yhe mu s8bra joystick arvutile vasaku ja parema poole poolest) kahju et teist poolt ei ole n2ha
Hea asi Chillstream. Puudub rumble ja sixaxis, muidu oleks perfekt. Pisut suurem aga mitte nii nagu Xbox360 kus ebamugav on _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Loki, see ju juhtmega
P.S selle raha eest saad eBay'st uue Sixaxis'e _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
seni tundub mulle igatahes see sixaxsis jura täiesti mõttetu... paaris mängus on see kasutuses olnud mida proovinud aga ikkagist kuidagi väärakas tunne tundub. Või siis ei ole mängudes mida proovinud asja korralikult kasutatud. Veider tunne lihtsalt mingi puldiga tõmmelda GTA 4 proovisin asja põhjalikumalt aga iga sõidukiga millega proovisin panin otse vasta seinu. Helikopteriga ei suutnud üldse lennata.
Chillstream'il vibra ei olegi? Dam _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
angel, lol, GTAIV on selle mootorattaga imelik, muidu igati vinge. Proovi Lairi, Folklori, Motorstorimi, Resistancit, Burnout Paradisi jne harjuta tsipa avasta uus mängumaailm _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
M6izduzeta, liialdad, õpi pulti kasutama ja saa pihta tööpõhimõttele _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Töötab, aga näha on, et tundlikkuse aste on madal ja reageerimine on hilisem kui sinu liigutused.
Isiklikult meeldib mulle teatud kohtades interaktiivsus, mida sixaxis lisab,
kuid üldjoontes täpse liikumise jaoks mõnu ja asja pole
kuidagi veidra tundlikusega on see pult... nagu oleks input läg asjal vms või siis nagu kohati liiga tundlik ja siis jällegist ei saa ta sust aru. Ühesõnaga: kuidagi kohmakas ja mittesujuv. Seal videos näha et kui sa pulti keerad siis see elukas kohe ei liiguta end vaid natuke hiljem reageerib.
in short-> joystick iga on mugavam. GTA 4 proovisin kõigi sõidukitega ja väga jura tundus, uncharted'is asi isegi toimis (tasakaalu hoidmine), heavenly swordis nende pommide juhtimine puldiga oli aga minujaoks totaalselt võimatu. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Vähemalt võiks asi nõnda toimida et kui pulti kallutad siis koheselt reageerib ka mäng. Aga sageli tundub et peab mingi "süsteemi" välja mõtlema et kui suur input läääg asjal on. Kui mõnel on veel LCD input lääg suur siis on vist veel mõnusam mängida
hiirest ei ole siin minuteada keegi rääkinud... joystick abil mängides üldiselt on nõnda et kui liigutad siis reageerib. Mingi "dead zone" on asjal mida osades mängudes vist isegi saab määrata. Asi lihtsalt ei ole sujuv ja mugav. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Siuksel mängul nagu LAIR on nö. lag ka siis kui mängid ristiga - see on selleks, et animatsioon oleks sujuv või mõtled, et plõksid ristiga vasakparemvasakparem siis kohe sekundis keerab traakon 4 korda end ühele ja teisel küljele?
nu seda ei ole mänginud aga teistes mängudes on kah karvane tunne juhtimisel. Nagu ei saaks asi matsule pihta mida sa tast tahad. GTA 4 näiteks tundus et asi ei reageeri sujuvalt ja üheaegselt. Helikopteril oli omaette elu lausa sees... pani mööda seinu kui ma üritasin puldiga asja sirgeks väänata.
ühesõnaga-> seni vähemalt ei ole isiklikult mänginud mängu kus asjast kasu oleks vms "mugav" oleks mängida sellega. Wii on vist selle ala "spets" aga kahjuks ei ole proovida saanud. Siis oleks kohe selge pilt kas viga PS3 või ma lihtsalt koba (wii ei tohiks lägi omada kuna vastasel juhul oleks ju võimatu mängida teatud mänge seal). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
enne kui seal puldiga vehkima hakkad oleks soovitatav asi sirgena hoida ja tegelikult on seda plti hoopis vähem vaja kallutada, kui seintes kinni olid...
angel, ära vingu nii palju HS oli IMO väga mõnus neid nooli/kive juhtida
Mul naine on sellest Sixaxis'sest vaimustuses, muidu eriti ei viitsi mängida, kuid tänu sellele "rallib" pidevalt
P.S Wii pult on kohati ikka uimane ja ebatäpne... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
aga see et, kui osta see chillstream siis osasid mänge sellega üldse mängida ei saa. mängudel nagu ratchet and clank ja uncharted pole motion sensori disable-mine võimalik vist.
To accomplish this task we need you to provide us with a copy of the payment stub that comes with your credit card statement each month. This stub contains your billing address which you have already provided us online along with your credit card number which you have also provided us. We do not require any further statement information.
Mida ta must õieti siiski tahab?
Nädal aega vana kaart ja nüüd kahtlevad? _________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ...
Sain sama kirja, vastasin, kuid vastust pole. Üldiselt on probleem idenfitseerimisel, mina vist panin billing aadressiks oma uue aadressi, kuid u-kaart oli vanaga tehtud.
Enne korduvalt läbi käinud. Tahavad sinu pangaväljavõtet, et ala saad igakuu palka. Vältimaks krediitkaardipettusi. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
mirko27, Lihtsalt see mis sa unetist saad kui võtad viimase 6 kuu oma PDF fail noh _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
peppitina, no krediitkaardi pettused on väga levinud
Lihtsaim viis raha välja petta _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Portide avamine ple raske , kirjuta googleisse sisse port opening for ja siis enda ruuter piaks nagu andma küll mingi instuctioni , kui sa ple ikka saand
no ma ei saa hakkama.
on digitv ja speedtouch st780(vist, ei ole kodus hetkel)
tellisin kohe lahtiste portidega aga ikka viskab mängudest välja(vahel ei viska)
kellelgi on ka elioniga sama jama ? _________________
mingi CVG märg unenägu, seda "whole cities" asja on keerutatud juba ammu, mingit ametlikku infot peale kuupäeva DLC osas pole.
esiteks terve linn võtaks kõvasti kauem aega kui see paar kuud mis selle DLC releaseni aega on, vaja kõigepealt asi valmis saada, siis testida jms, palju mässamist ühesõnaga.
teiseks ma ei usu, et MS lubaks livesse midagi nii suurt ülessegi panna, cmon live arcade mängudelgi juba 150mb piirang vms, ühesõnaga see tuleks midagi liiga suurt.
+ palju sa sellise asja eest üldse raha võtaksid? uued linnad tulevad ikka pigem järje näol juba. ei ole mõtet kõike uskuda mida internetis kirjutatakse, kuni official announcementini ei tasu kõike tõepähe võtta.
näed mina ütlen nüüd et DLC = uus kostüüm + ehted nikole. naised saunas rääkisid, võite nüüd mind quoteda ja sellest oma blogisse uudise teha.
99% tõenäosusega on seal DLC's mõned uued tegelased kes sulle mõned missioonid annavad, ehk mõni uus auto jms...
kellelgi pole üle et sheerida seda? Tahaks PSP'sse saada seda 8) _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
veider jah, fire department see kindlalt pole, kuna gta's järgitakse sama süsteemi mis reaalses elus ehk linn ja siis tüüp, näiteks LCPD -> Liberty City Police Department
Kes ütles et MGS4 ei saa sittakanti DLC? Yei, Crysis suite!!!! _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
ojee, $5 for each char skin vms
noh, kui force speed... sry additional speed ka toimib vms, siis oleks nagu peaaegu. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.