Miks kui teema on
[Wii] Nintendo Wii - Arutelu/probleemid
Või tahad öelda et X-Karbi ja 360-Karbi modimine on soovituslikum kui Wii oma,mida siin avalikult viljeletakse
Paluks põhjendust
Wii Fit. Endal on see MUST HAVE! Zack and wiki, SUPER SMASH BROW BRAWL. Super Mario Galaxy. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Lol eile õhtul võtsin kätte ja mängisin natuke Super Mario Galaxyt. Krt, mul ei vedand ikka lõpus, otsisin 4 tähte üles a olin just 5enda juurde jõudmas kui kilbiga surfates üle ääre kukkusin ja surma sain ;_;. Täielik ebaõnn _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
ja sellel mängude loetlemisel on siin õudne mõte eks _________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:)
terry, Ja sellel on hiiglama suur point et igaüks tipib siia üle seitseme posti 4-5 poppi mängu nime
Tahate tehke endale mingi koondtabel või küsitlus ajutiselt uues teemas,et selgitada AHV-ide top 5 või 10 hetke seisuga ja korrake seda iga 6 kuu tagant
terry, Ja sellel on hiiglama suur point et igaüks tipib siia üle seitseme posti 4-5 poppi mängu nime
Tahate tehke endale mingi koondtabel või küsitlus ajutiselt uues teemas,et selgitada AHV-ide top 5 või 10 hetke seisuga ja korrake seda iga 6 kuu tagant
Tabel ja hääletamine oleks hea küll, aga siin HVs on selleks vähe võimalusi ja liiga vähe inimesi must have mängude edetabeli koostamiseks. Pealegi on üsna väike võimalus, et kui ostad kõrge skooriga mängu, siis osutub see kehvemaks kui reviewdes madalama skooriga hinnatud mäng Parem oleks siis küsimus Millise mängu ostmist sa ei kahetse.
Igasugused parimate mängude tabelid on jube ebaõiglased, sest mängud, mida keegi osta pole julgenud, jäävad sealt välja või tahaplaanile ning tabeli objektiivsuse tagamiseks peaks kõigile andma kätte võrdse koguse mänge või siis peab olema võimalik anda punkte igale mängule eraldi teistest sõltumatult.
Mulle meeldib näha, mis teistele võiks meeldida ja vaadata, millised mängud kellegi jaoks must have grupi moodustavad. Sest ega see, et Superstaari Norman väikeste tüdrukute jaoks Super Cute Peeing Baby Doll'i kõrval must have on, ei tähenda, et ta minu jaoks must have peaks olema _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
The producer of the Wii version of Star Wars: The Force Unleashed, has said that the game is running at 640 x 480 and that it is pushing the Wii's hardware "like no game before it". "It looks really crisp, the aspect ratio, the textures scale appropriately, there's real time light from shadows." said the producer.
Lõpuks WiiWare ka euroopas
Nüüd on võimalus ka väiksematel mängu arendajatel.
Muidugi ei peagi iga asine väike puzzle stiilis mäng DVD.l ilmuma
Eriti kiidetakse Lost Winds.i
Star wars.i screenid on väga muljet avaldavad!
Conduit nägi ka väga asjalik välja!
Minu arvates on paljud arendajad lihtsalt laisad ja pordivad mänge kus vähegi saab, ilma suurema optimeerimiseta.
Madalal reso(mida wii niigi on) peaks see Ati graafika suutma täiesti arvestavat pilti näidata. _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
Ohoh cool. Peaks uurima mis seal siis on . Damnnäpud juba kihelevad Wii Fiti järele . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Noh, näpud sesmõttes et saaks juba kätte ja prooima _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Jah ma tean a ma ise ostan Andricost milallgi lähiajal umb 5ndal kuupäevl. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Oskab keegi seletada kuidas oleks võimalik Nintendo Club-iga liituda. Endal PIN-i ei olnud kaasas ja ei ole mänge ka UK-st tellinud. On veel mingi võimalus liitumiseks?
paar nädalat tagasi oli seal realne plaat olemas, ning tundus neid seal neil rohkem sees olevat kui üks. Sai siis ka kogemata üks soetatud. Hinne sama mis andricos.
Ma püüdsin seda homebrew asja aga ei tulnd sittagi välja ja ei viitsi jamada kah. Saatsinsõpradele laiali selle Nin Channeli. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma püüdsin seda homebrew asja aga ei tulnd sittagi välja ja ei viitsi jamada kah. Saatsinsõpradele laiali selle Nin Channeli.
HB channeli tekitamine on lihtne: http://hbc.hackmii.com/download/
1. Laed alla Twilight Hack'i, .ELF'i ja Apps Package
2. Teed koopia oma olemasolevast TP mänguseivist.
3. Kopeerid ELF faili mälukaardi juurkataloogi
4. TP hacki vastavasse seivikataloogi. Muidugi annad sellele seivi nime kah. Pakis on õpetus olemas
4. Kopeerid programmid wiiapps või mis iganes see kataloog oligi. Vastavalt Appa package õpetusele
5. Kopeerid mälukaardilt TP seivi Wiisse ja käivitad TP. Nii nagu TH paki õpetuses
6. Wii tahab siis mingi hetk restarti ja pärast seda ongi sul HB kanal olemas
Ei ma mõtlen kui ära tegin kõik selle pasa, ei saanud midagi homebrewist laadida, see 10min limiit oli. Pigem ei riskiks,pärast saan bänni _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma ei julge jamada ka enam sellega, ei taha saada bänni N käest _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Minul on , aga mitte Tartus, kuid suvel satun sinna kanti ka
Mul on pakkuda The Ant bully 300.-
Tegelikult mõtlesin nii, et kellelgi on ehk ära anda
See 300 eeku kisubki ju sinna "ära andmise" poole. Maksad sümboolsed 25 krooni saatmise eest kah ja oledki saanud endale väga okei hinna eest mängu. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.