Ei viitsi mängus neid taksoga kimamisi lõpuni vaadata ja ei viitsinud seda videot ka lõpuni vaadata
Laul on muidu hea jep, video filmisid kaameraga või mismoodi? _________________ XBox360 Gamertag:M2TU24
Ma sain ka täna jagu ja näitas 62%, oli ikka üks pagana nauditav mäng küll, mille ma kindlasti veel mitmeid kordi uuesti ette võtan.
R* knows how it's done
teatavasti on teine lõpp kah veel asjal + teise lõpuga antakse kah pappi kõvasti _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Ma vist tegingi selle teise lõpu esimesena, Roman lasti maha ja ma valisin raha kättemaksu asemel.
Kättemaksu valides, vist lastakse Kate maha, rohkem ei tea.
Ega kellelgi pole sellist kala, et kui hüppate tsikliga sinna helikopteri külge rippuma ja vaja A,d vajutada, aga midagi ei juhtu. Nico end üles ei tõmba ja lõpuks kukub vette.
_________________ Ära arva kunagi, et see on täiuslik.
Ega kellelgi pole sellist kala, et kui hüppate tsikliga sinna helikopteri külge rippuma ja vaja A,d vajutada, aga midagi ei juhtu. Nico end üles ei tõmba ja lõpuks kukub vette.
Spoiler
sa pead A-d klõpsima, siis peaks üles vedama ennast
Spoiler
Spoiler
Ma olen lolliks minemas. Juba oma kakskümmend korda proovind seda. Klõpsind igatpidi seda, aga ei midagi. Kuskil on kala, kas minu puldis või mängus.
_________________ Ära arva kunagi, et see on täiuslik.
Spoiler
Spoiler
Ma olen lolliks minemas. Juba oma kakskümmend korda proovind seda. Klõpsind igatpidi seda, aga ei midagi. Kuskil on kala, kas minu puldis või mängus.
Spoiler
Klõpsi A-d nii kiiresti kui saad ja niikaua kuni end üles veab.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Klõpsi A-d nii kiiresti kui saad ja niikaua kuni end üles veab.
Spoiler
Minule jäi seal mulje, et klõpsid seni kuni ta natuke kõrgemale tõuseb ja siis pead väikese pausi tegema, enne kui tuleb edasi klõpsida, et lõpuks sisse läheks. Aga võibolla mulle lihtsalt tundus nii...
OT: A minu arust on päris huvitav neid müüte lugeda. Alles hiljuti leidsin San Andrease kohta terve lehekülje kus rääkis müütidest, päris palju oli juttu seoses ufodega (ala. Truthi salapärane misioon, kuskil area 69 olevad kaardid mingite asukohtadega jne) _________________ Bawse
tont seda teab mida R* sinna sisse toppis. Map ju suht pirakas ja seda annab seal põhjalikult läbi otsida. Kui keegi leiab midagi võiks teada anda. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Proovin täna helikopteriga linnale tiiru peale teha, vaatan kui kaugele sõita üldse saab ja ehk leian ka midagi _________________ XBox360 Gamertag:M2TU24
Mõttetu mees, äri jaoks on Ärifoorumid _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
need kes selle nuppu peksuga hädas: pekste teatud rütmis niikaua kuni tüüp midagi tegema hakkab... ega muud seal ei aidanud kui sõrmele valu anda. GTA 4 ei olnud midagi rasket... vat ResEvil 4 @ hard'iga oli ikka tõsine nuppu peks _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Hakkasin stunt jumpe tegema süstemaatiliselt, sitaks fun on. Praegu väike paus.
Spoiler
vähemalt üks oli paadiga
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.