Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
physics
HV kasutaja
|
19.05.2008 11:34:58
switchi abil printeri ühendamine võrku? |
|
|
Mul on switch ja võrguprinter, võrgukaablid. Kuda ma asja võrku saan ühendada läbi switchi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
19.05.2008 11:37:13
|
|
|
võrgukaablid ühendad switsi ja võrguprinteriga.
Jälgima pead, et võrgukaabel, mis väljub switsist, selle teine ots ei saabuks samasse switsi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
19.05.2008 11:47:18
|
|
|
airm kirjutas: |
võrgukaablid ühendad switsi ja võrguprinteriga.
Jälgima pead, et võrgukaabel, mis väljub switsist, selle teine ots ei saabuks samasse switsi. |
üks on arvuti taga ka mul. Mul on vaja läbi switchi võrku saada, et võrgus saaksin seda printerit katsetada läb oma arvuti. Aga mismõttes et teine ots ei saabuks samase switchi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
comcute
HV kasutaja

|
19.05.2008 11:56:55
|
|
|
See tähendab seda, et tuleb jälgida, et kaabel mis saab alguse switchi ühest pesast ei tuleks ringiga tagasi sama switch mõnda teise pessa.
_________________ Show someone an MS OS if they've never seen a computer, and see how surprised they are that you turn it off by going to the start button. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
19.05.2008 12:00:47
|
|
|
siis oleks nii:
võrgukaabel switchi siis switchist kaabel printerisse ning arvuti võrgukaabel ka switchi ja peaks asi toimima? ma tõesti ise tea, pole kunagi seda teinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
19.05.2008 13:53:55
|
|
|
1. Kas arvutivõrk itoimib?
2. Võrgu kaudu internet arvutisse tuleb?
Kui jah, siis jääb üle vaid printer võrgukaabliga switchi panna ning printer ära seadistada.
Kuna sa ei maini printeri marki, siis on raske aidata. Erinevate tootjate erinevate mudelite seadistamine käib erinevalt.
Arvuti poolselt (Kui tegemist on näiteks Windows XP operatsioonistüsteemiga) tuleb printerit seadistada näiteks nii
Juhul, kui arvuti ei ole veel võrgus olnud, siis pead mõtlema lahenduse peale, et arvutit võrku saada.
Kuna alginfot on vähe, siis on raske kommenteerida.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
19.05.2008 14:10:57
|
|
|
Korras kõik
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
20.06.2008 12:00:48
|
|
|
Nononiii, müttan sama probleemi kallal.
Printeriks Brother MFC-7820N, seadistan Vista all.
Teatab küll, et installatsioon möödus edukalt, printerit näeb, kuid printimine ei õnnestu
Spoiler 
e: Tuli vaid printeri nänniplaat üles otsida, ning sealt tarvilik ära installida.
Kõik ok
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|